Şimdi Ara

Kendiniz için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • :) Gano Excel Nedir?

    Kendiniz için

    (İsim firmaya ait luvoco)
    (Gano Excel International)
    İlk kez 1983 yılında atılan şirketin temelleri 12 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda 1995 yılında
    ‘‘gano excel ınternatıonal’’ olarak network marketıng dünyasındaki yerini almıştır. 1995 senesinde Malezya’nın Kedah Darul Aman şehrinde kurulan Gano Excel, kendisini Ganoderma besin takviyesi bağışıklık bilimine adamış sağlıklı yaşam firmasıdır.
    Şirketin kurucusu Mr.Leow Soon Seng Ganoderma mantarının bilinen 200 türü içerisinden insan sağlığı için maksimum faydalar sağlayan ‘’ganoderma lucıdum’’ türünü keşfedip, içerisinden en fazla tıbbi özelliğe sahip 6 türünü birleştiren özel bir formülasyon geliştirmiştir.
    Bugüne kadar Gano Excel firmasının keşfettiği formülasyonu hiçbir firma elde edememiştir ve şirket tek patent sahibidir.
    Gano Excel Industries Sdn. Bhd. Ganoderma Lucidum mantarının ekstraktından yapılmış özel gıda takviyesi kapsüller, burası önemli bu bir ilaç değil sadece bir ürün.
    Ganoderma Lucidum mantarının ekstraktı ile harmanlanmış özel antioksidan özellikli, her damak tadına uygun kahveler ve özel içecekler,
    kişisel bakım ürünleri ve cilt bakım ürünlerinden ev ürünlerine kadar uzanan çok geniş yelpazeli benzersiz bir ürün.
    Dünya genelinde 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren Gano Excel Industries Sdn. Bhd. yeni ürünler ve yeni piyasalar konusunda çalışmalarını sürdürmektedir.
    Sertifikalari
    [spoiler]• Gıda Güvenliği Güvence Sistemi • GMP Malezya Gıda Güvenliği • Helal Sertifikası • Malezya Doğrudan Satış Derneği (DSAM) • Malezya Uyuşturucu Kontrol Kurumu • Malezya Tarım Bakanlığı Organik Çiftlik Sertifikası • MyCO2 a Green Laboratuvarları • Avustralya Hükümeti (Avustralya Karantina ve Denetim Servisi) • Avustralya Hükümeti (Sağlık Bakanlığı Tedavi ürünleri İdaresi) • FDA Sertifikası (Filipinler Gıda ve İlaç İdaresi) • Sağlık Bilimleri Kurumu • Endonezya Gıda ve İlaç Dairesi Ajansı (BADAN POM) • Gıda ve İlaç İzleme Ulusal Enstitüsü • Kamboçya Sağlık Bakanlığı • Malezya Akreditasyon • Sistem Belgelendirme (SGS) • UKAS Yönetim Sistemi • Biochem Hassas Teknoloji • T. C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

    Bilgileri verdikten sonra şimdi de network kısmı ve kazanç sistemine bakalım

    1- Aldığınız ürünleri alış fiyatınız üstüne satış fiyatı koyarak satıp perakende kârı elde edebilirsiniz. Sürekli satış yaparak satış miktarınıza göre kendi belirlediğiniz bir aylık gelir elde edebilirsiniz.
    2- Satış ağı kurarak gelirinizi katlayabilirsiniz. Network Marketing, özünde ağ pazarlama biçiminde ticaret yapmak demektir.
    3.Peki başka ne yapılmakta örneğin bir kahve dükkanınız var 30000-40000 tl civarında bir ödemeyle 2 metrekarelik bir alana şirket kahve makinesi bardağı buzdolabi ne gerekiyorsa resimdeki gibi [spoiler]
    Kendiniz için

    kucuk bir bufe olusturuyor kuruyor herseyi ayarlayip anahtar teslim edip gidiyor siz hic birseye karismiyorsunuz gerisi satisiniza kalmis nasılki farkli firmalarin kahvesini iciyorsak bir cafeye gittiğimizde gelenlerde tadından dolayı zaten isteyecektir icmeyi sizlerde veya tanıdık biri var hatta yeni cafe acan kisilere bu yöntemi önerirseniz kazanç guzel olacaktır.
    [spoiler]
    Kendiniz için

    Bu resmi şu şekilde biraz acayim . [spoiler] şirket sizi , en aşağıdan en yukarıya doğru: direktör, rubi direktör, daymınd direktör, silver daymınd direktör, gold daymınd direktör, crown daymınd direktör ve başkanlık takımı gibi kariyerleri almaya hak kazandıkça iş ortağı işadamı olarak görmeye başlar.
    ilk kariyerimiz : direktör (d=2500 puan)
    örneğin; siz bayi oldunuz ve 990'lık bayilik paketinden bir bayi yaptınız. bu size 500 puan kazandırdı. siz de 990'lık pakatten girmişseniz işe 1000 puanınız oldu demektir. ister siz kendi başınıza 4 bayi yapın isterse bayileriniz kendi üstlerine bayi yapsınlar sizin bir hattınızdan hangi derinlikten olursa olsun 2500 puan çıkardığınızda direktör olmaya hak kazanırsınız. 2500 puan'ı isterseniz ürün satarak ya da 282'lik , 469'luk paketlerden bayi yaparak da tamamlayabilirsiniz. sizin bayi yaptığınız insanların bayi yapmaları ya da ürün satmaları da sizi bu noktaya getirebilir. direktör olduğunuzda hesabınıza vergi kesintisi sonrası 235 lira yatar. bu aşamada iken çok para kazanmayı beklemeyin .
    ikinci kariyerimiz : rubi direktör ( rd=7500 puan )
    kendi üstünüze yapabileceğiniz toplam bayi sayısı 6. diyelim ki siz bu altının 3'ünü buldunuz sadece. ve yukarda anlattığımız gibi ilk kariyeriniz olan direktör 'lüğü almıştınız. üç bayiniz var demek üç ayrı hattınız var demektir. bu üç ayrı hattın her birinden, üç ayrı 2500 puan üretirseniz, rubi direktör olursunuz.

    1 direktörünüz varsa 2500 puan
    2 direktörünüz varsa 5000 puan
    3 direktörünüz varsa 7500 puanınız var demektir.
    3d=rubi direktör

    bu kariyere ulaştığınızda sizin banka hesabınız en az 400 lira en fazla 2500 lira gibi bir para yatmaya başlar. unutmayalım ki, yatacak paranın miktarını ekibinizin yarattığınız ciro belirlemektedir.
    kariyeriniz rubi direktör ama siz 2500 tl aylık gelir de elde edebilirsiniz. nasıl? şöyle ki; bir üst kariyere çıkana kadar bu ekibiniz hem bayi bularak hem perakende satış yaparak ciddi bir ciro yapıyorsa en az 400 en fazla 2500 lira kazanmak mümkün olur bu aşmada iken.
    üçüncü kariyerimiz : daymınd direktör ( dd, 15500 puan)
    yukarda anlattıklarımızı anımsayalım. biz 2500 puan üreterek direktör olmuştuk. sonra üç bayimiz de 2500'er puan üreterek direktör olmuşlardı. üç direktör yetiştirdiğimiz için biz rubi direktör olmuştuk. ve ne demiştik? toplam 6 bayi kaydedebiliyoruz üstümüze. evet 6 bayi kaydettik ve 6 hatımız oldu. bu 6 bayimizin her biri de 2500'er puan ürettiler ve hepsi direktör oldular. 6 direktör yetiştirmek bizi daymınd direktör yapar.
    6 direktör= daymınd direktör
    bu kariyer bir dönüm noktasıdır. bu kariyerde iken en az 1500 en fazla 7-8 bin lira gibi bir gelire ulmışız demektir. bu kariyeri almaya hak kazandığımız anda hesabımıza 1500 lira yatar. ama bir sonraki silvır daymınd direktör olana kadar yaratacağımız ciro'ya göre gelirimiz 7-8 bin kadar bir seviyeye çıkar.
    bu kariyerde ; bizim 6 bayi bulduğumuzu, 6 bayimizin de 4'er bayisi olduğunu varsaydık.
    yani : 6x2500=15000 puan+biz 500= 15500
    bundan sonraki kariyerleri, biz hangi kariyerde isek bayilerimizi de kendi kariyerimize ulaştırdıkça alacağmızı bilmeliyiz.
    dördüncü kariyerimiz: silvır daymınd direktör
    iki farklı hattımızdan hangi derinlikten olduğu önemli olmamak üzre 2 tane daymınd direktör yetiştirdiğimizde bu kariyere geliyoruz.
    2dd= silver daymınd direktör
    bu kariyere geldiğimizde en az 3000 en fazla 12000 lira kazanabiliyoruz. yine bunun yaratacağmız ciroya bağlı olduğu unutulmamalı.
    bu kariyere gelindiğinde, şirketimiz lüks otomobil primi ve avro bölgesi cirosunda dolar üstünden ayrıca bir ödeme yapıyor bayilerine.
    beşinci kariyerimzi: gold daymınd direktör
    4dd = golg daymınd direktör
    altıncı kariyerimiz: silver daymınd direktör
    6 dd= silver daymınd direktör
    (25000 ve üstü bir gelir seviyesi demektir...)
    bu son kariyerimiz. bundan sonra çıkacağımız kariyer başkanlık takımı.
    Dikkat: Sisteme katıldıktan sonra gerek sizin alacağınız ürünler gerekse size bağlı çalışan üyelerin alacağı ürünlerden pv kazanırsınız.Bu puanlar sizin direktör olmanızda önemli katkılar sağlayacaktır.Burada en önemli nokta en az üç kolunuzun aktif çalışıyor olması gerekmektedir.
    Not:İsterseniz ürünleri perakende satarak %15-%20 Aralığında nakit kar
    elde edersiniz

    Ürünler
    [Spoiler]
    Kendiniz için

    Not= ilac degil resmi nette buldum ben kullandim bi zarar gormedim herkes gibi cok iyi cok saglikli vs demek istemiyorum biliyorsunuz ki bunu herkes söyler ben sadece öneride bulunmak istiyorum kayit olun yada olmayin ürün leri kullanirsaniz tadini seversiniz begenmezseniz kullanmazsiniz deneyip tadina bakin hatta bulundgum ilde olan kisiler olursa cafe var yeni acildi orda birebir bilgi ve gorme imkani var bunun disinda bildigim ne varsa yardimci olurum kendi isiniz olur belkide bu diger kahve sektorleri gibi ben ozellikle kahve kismini cok sevdim imkanim olsa cafe acacaktim ama kucukten baslamayi denedim sizde o sekil yapabilirsiniz

    Site kayıt linki= [size=12pt]https://turkey.ganoexcel.com/GanoOnlineRegistration/

    Hemen üye olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları eksiksiz uygulayın.

    1- Sponsor koduna ihtiyacınız var.
    Sponsor kodunu yazmayı unutmayın lútfen
    Sponsor Kodu= TR2221960

    2- Kullandığınız tarayıcı internet explorer yada mozilla firefox olsun. (Chrome yada Yandex olmasın. Çünkü üyelik sırasında hata verebiliyor)

    3- Paket seçimi yapmalısınız.
    [Spoiler] 1.PAKET:282₺

    HEDIYE BASLANGIC SETI

    2 x UCU BIR ARADA KAHVE

    1 x KLASİK KAHVE

    1 x SICAK ÇİKOLATA

    1 x GANO CAFE MOCHA

    1 x GANO REEBUSTEE

    1 x GANO SABUN

    1 x DIŞ MACUNU



    2.PAKET:600₺

    HEDIYE BASLANGIC SETI

    1 x GANODERMA

    1 x GANO CORDY

    2 x UCU BIR ARADA KAHVE

    1 x KLASİK KAHVE

    1 x SICAK ÇİKOLATA

    2 x GANO SUPRENO KAHVE

    1 x GANO CAFE MOCHA

    2 x GANO REEBUSTEE

    2 x GANO SABUN

    2 x DIŞ MACUNU



    3.PAKET:1200₺

    HEDIYE BASLANGIC SETI

    3 x GANODERMA

    2 x GANO CORDY

    3 x UCU BIR ARADA KAHVE

    3 x KLASİK KAHVE

    2 x SICAK ÇİKOLATA

    3 x GANO SUPRENO KAHVE

    2 x CAY

    2 x GANO CAFE MOCHA

    3 x GANO REEBUSTEE

    3 x GANO SABUN

    3 x DIŞ MACUNU



    4.PAKET:5000₺(LUVOCO FRANCHISING)

    HEDİYE BAŞLANGIÇ SETİ

    1 x Luvoco Kahve Makinesi

    20x Luvoco Kapsülleri

    7 x Luvoco Capsules Amoroso

    7 x Luvoco Capsules Classico

    6 x Luvoco Capsules Raffinato

    3 x GANODERMA

    3 x GANO CORDY

    4 x UCU BIR ARADA KAHVE

    3 x KLASİK KAHVE

    3 x SICAK ÇİKOLATA

    4 x GANO SUPRENO KAHVE

    3 x CAY

    3 x GANO CAFE MOCHA

    2 x GANO C’REAL SPIRULINA

    4 x GANO REEBUSTEE

    3 x GANO SABUN

    3 x DIŞ MACUNU



    4- Şimdi aşağıdaki butona tılayarak formu eksiksiz bir şekilde doldurun.

    5- a)Üyeliğinizin son sayfasında yapı kredi logosuna tıklayarak kredi kartı ile veya bankamatik ile ödeme yapabilirsiniz. (herhangi bir banka kartı olabilir.)

    b) Kredi kartı ödemesi yapmak istemiyorsanız banka ödemeside yapabilirsiniz. 4. adıma kadar üyeliğinizi tamamlayın ve sayfadan çıkın. Şeçtiğiniz paket tutarını örn: 1200 lük paket Akbanktan firma kodunu söyleyerek açıklama kısmına tc isim ve 1200 lük paket ödemesi şeklinde yazdırın. Akbank Gano Excel Firma Kodu: 7001293

    Not: Ödemenizi yaptıktan sonra ekranda çıkan üyelik formunuzun çıktısını alarak imzalayınız. Bu formu Gano Excel e posta ile göndermeniz gerekiyor. (Bunu yapamayan formu bana iletebilir ben yardımcı olurum)Ayrıca mail adresinize gerekli mail Gano Excel tarafından gönderilecektir.Hepsi bu kadar
    Ayrıca ürünlerden almak denemek isteyen mesaj atabilir. En sevdiğim yanı kargoyu ben göndermiyorum şirkete siparişi girdiğimizde sizin adresinizi yazıyoruz ürün direkt size geliyor. ;)

    Baya uzun oldu umarim anlasilmistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Saadet zinciri
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.