Şimdi Ara

Keşfedilmeyi Bekleyen Cevher: Final Fantasy XIV : A Realm Reborn & Heavensward (MMORPG) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
8
Favori
25.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Oyunun deneme sürümü mevcut. Oyunu kendisi ve bir expansion'u var şu an. tahmin edebileceğiniz gibi tüm içerikten yararlanmak için ikisini de satın almak gerekli. Oyunu satın aldığınızda, 30 günlük oyun süresi hediye olarak geliyor.

    Daha sonra devam etmek isterseniz üyelinizi aylık ödeme ile uzatıyorsunuz.

    Oyunun aylık üyelik ücreti 30 günlük 14.99$ (Euro değil), ben her sunucuda 1 karakterden fazla açmam derseniz 12.99$ olan seçeneği de var. 3 veya 6 aylık aldığınızda fiyat daha da düşüyor. Ancak oyun sitelerinden üyelik paketlerini daha ucuza bulmanız da mümkün. Steam üzerinden aldıysanız, Steam Wallet üzerinden de ödeme yapabiliyorsunuz. Oyun aylık üyeliğiniz her yenilediğinize size kozmetik hediyeler veren bir sadakat sistemine de sahip. Bildiğim kadarı ile oyun içi kazançlar ve birimler ile aylık üyelik satın alma durumu yok.

    Mesajınız bayağı bir aydınlatıcı oldu teşekkür ederim.




  • @Totomushen Oyunda mevcut bir Türk topluluğu veya guildi var mı ? Malum ingilizceyede pek hakim değilim ortada dımdızlak kalmak istemiyorum.
  • Çeşitli serverlarda Türk oyuncular var. Sanırım en kalabalıkları Odin, Lich ve Ragnarok'ta.
  • Aktif olarak oynayan arkadaslara bir sey sormak istiyorum. Classlarin rotasyonlarina baktim bayagi karisik geldi acikcasi. Cok fazla skill var. Gercekten end gamede rotasyon bu kadar karisik ve zor mu?
  • Pek degil. Çok karısık oldugunu düsünmüyorum. Zaten oynadıkça alışılıyor. Bazı classlar diğerlerinden bi tık daha zor olabilir tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashina -- 10 Şubat 2017; 14:57:48 >
  • Hesabımı satabilirim isteyen olursa çok az bir süre oynayıp bırakmıştım.

    Oyun ilk çıktığı zaman almıştım "FFXIV A Realm Reborn Collector Edition"

    SS account sayfasından alıntıdır.

    Keşfedilmeyi Bekleyen Cevher: Final Fantasy XIV : A Realm Reborn & Heavensward (MMORPG)

    CE store fiyatı:
    https://store.eu.square-enix.com/eu/product/301993/final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-collector-s-edition-pc-download



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 10 Şubat 2017; 17:12:41 >




  • Farklı gruplar ve Türk oyuncular var, biz Turkiye Linkshell'inden konuşuyoruz. (Linkshell oyunda kurulabilen yazisma kanallarına deniyor, bunlar guild'lerden bağımsız.)

    Kısa bir zaman sonra guild (oyundaki adı ile Free Company - kısatlması FC) konusunda duyuru yapacağız, bir Türk guildi olarak oyundaki yerimizi almayı düşünüyoruz, buradan da takip edebilirsiniz.
  • Final Fantasy XIV oyun topluluğunu tanıtan bu mesaj geçerliliğini yitirmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 8 Mayıs 2017; 11:41:9 >
  • Gameplay ile ilgili sorular geliyor, kelimelerle tasvir etmesi daha zor, en güzeli görsel cevap vermek. O yüzden birkaç gameplay videosu koyalım:









  • MMORPG tanımını kökten değiştirebilicek bir yapım olmuş.Bunun yanı sıra oyunun çok elit bir topluluğu var.Herkese denemelerini tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar oyun şuan steamde indirimde. Daha önce oynamadım. Sizce başlamaya değer mi? End game olmasından korkuyorum.
  • Kesinlikle değer. Tabi fikirler ve zevkler değişir ama bunu WoW, SWTOR, ESO gibi oyunlara aylarını,yıllarını vermiş biri olarak söylüyorum, hepsinin kalite ivmesinin negatif olduğu şu dönemde bu oyun herşeyiyle MMO dünyasının yeni cevheri.

    End Game'i çok sağlam. Ayrıca ister levelling'de ister end game'de kesinlikle size "bugün yapacak birşey bulamadım" dedirtmeyecektir.
  • Totomushen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyunu satın aldım gece indirmeye bırakacağım. Zaten Japon/Asya yakınlığım var daha öncede Knight geçmişim var oyuna her ay 150 200tl veriyorduk ama olduğumuz yerde sayıyorduk daha fazla para yatırmak gerekiyordu hep. Benim merak ettiğim çok soru var çünkü daha önce bu oyunu hiç oynamadım. Size özel mesajla sorular sorabilir miyim?
  • İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Oyun içerisinden veya buradan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Üstad ben 5 gün önce normal fiyattan satın aldım ek paketi ile birlikte indirimi yakalaman çok büyük bir şans.Değer mi sorusuna gelince sana tavsiyem oyun indirimdeyken depolaman.Çünkü oyunu anladıktan sonra eşinin ve dostununda seninle beraber oynamasını canı gönülden arzuluyor olacaksın.
  • Oyunun pvp si hakkında bilgi alabilirmiyim ? Soru cevap şeklinde gitmem gerekirse ;

    Open pvp varmı ?
    1v1 varmı ? (benim için en önemli husus)
    3v3 varmı ?
    5v5 varmı ?
    12 vs 12 veya 24 vs 24 gibi toplu pvp varmı ?
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam bende dayanamadım aldım. Şuan oyunda inmiş gözüküyor bakalım deneyeceğim umarım güzel anılarım olacak.
  • Amacınız sırf PvP ise, bu oyunu önermiyorum.

    Düello var ancak yalnızca belirli bir alana gidip düello yapabilirsiniz. Yani bir nevi antrenman gibi bir şey. 1v1'nin oyunda önemi yok yani.

    3v3 yok.

    5v5 yok.

    2 çeşit pvp sistemi var. Frontlines ve Feast adını verdiğimiz sistemler.

    Frontlines 24 v 24 v 24, toplam 72 kişinin yer aldığı bir mod.

    Feast ise arena modu. 8v8(casual), 4v4 solo queue ranked ve 4v4 party ranked olmak üzere 3'e ayrılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashina -- 16 Şubat 2017; 13:43:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ashina

    Amacınız sırf PvP ise, bu oyunu önermiyorum.

    Düello var ancak yalnızca belirli bir alana gidip düello yapabilirsiniz. Yani bir nevi antrenman gibi bir şey. 1v1'nin oyunda önemi yok yani.

    3v3 yok.

    5v5 yok.

    2 çeşit pvp sistemi var. Frontlines ve Feast adını verdiğimiz sistemler.

    Frontlines 24 v 24 v 24, toplam 72 kişinin yer aldığı bir mod.

    Feast ise arena modu. 8v8(casual), 4v4 solo queue ranked ve 4v4 party ranked olmak üzere 3'e ayrılıyor.

    Ben pve den ziyade pvp ye daha çok önem veren biriyim. Örneğin Aion'u battleground pvp için oynuyorum. Oyunun çok güzel 1v1 ve 3v3 ü var. Kazandıkçada puan , oyun parası ve item kazanıyorsunuz. Aynı şekilde gw2 de öyle. Open pvp olarakta gw2 yi çok iyi buluyorum. En iyisi gw2 ve aion ile devam etmek.

    Amaç oyunda pve ise neden wow yerine final fantasy oynamalıyım ? pve diyince akla ilk wow gelir. bazen canımda pve yapmak istiyor ancak aion ve gw2 nin pve si iyi değil. bazen pve için wow a başlayasım geliyor.

    Bir sorum olacaktı. Final fantasy de örneğin dungeon veya zindan tarzı bir yere girdik diyelim. groupdaki kişilerin dmg toplamlarını ölçen oyun içi bir özellik varmı. ben mesela pve de bu özelliğe bayılıyorum. wow da var bu özellik. groupda en yüksek dps çıkaranı direk oyun içinde görebiliyoruz. insanı gaza getiriyor bu özellik. bu nedenle daha iyi oynamaya ve daha iyi item yapmaya çalışıyorsunuz. Aynı şekilde itemi çok sağlam olup group a aldığımız ancak tv seyredip sigara içerek skill atmaya üşenen oto attack yapan adamlarda ortaya çıkmış oluyor. Bu özellik final fantasy de mevcutmu ?




  • Maalesef oyun içi dps ölçer yok. Ayrı parser programları kullanmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.