Şimdi Ara

Keşke Batı'da Diş Yazsaymışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tercih yaparken puanım sınırda olduğu için biraz karmaşaya düşmüştüm. Doğuda tıp mı yoksa batıda diş mi diye. Kararım doğuda tıp yönünde oldu. "Tıp için değer" demiştim. Bölüm seçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyordum.

    Üniversiteye başlayalı 2 ay oldu. Ben ise verdiğim karardan pişman oldum. Sosyal hayat sıfır. Benim eğlence anlayışıma hiç uygun değil. Okuduğum şehirde bir pub bile yok ya. Haliyle farklı eğlence anlayışı arkadaş ilişkilerimi de etkiledi. Kendimi kısıtlamak zorunda hissettim. Kendimi ifade etmekten çekindim.Biraz yalnız kaldım haliyle...

    Geçenlerde Eskişehir'de okuyan bir arkadaşımın yanına gittim. Ben normalde hem Türkiye'de hem de Avrupa'da birçok şehir gezmiştim. İşte o Eskişehir'e gittiğimde kendimi İstanbul'a gelen Banker Bilo gibi hissettim. "Şu kürpüye bak arkadaş altından da nehir akíy" abartmıyorum gerçekten böyle hissettim ya. 2 ayda nasıl bir sıkıntıya girmişsem artık.

    Biraz orda Chpli laik teyzeler ve güzel karı kız gördüm. İçim ferahladı biraz

    Geri okuduğum şehre dönünce daha beter sıkıntıya girdim. Bocaladım biraz. Çok söylendim çok kızdım kendime. Marmara, Ege diş yazsam gelirdi. O üniversitelerin konumları tam benim yerimdi. Ama şimdi nerdeyim? Kafam çok karışık ya. Geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Umarım ilerde uzmanlığımi batıda yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • OKumaya mı gidiyorsun oraya yoksa zırtapozluk yapmaya mı ?
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Her ikisi için de gidiyorum. Merak etme ben derslerime de günü gününe çalışıyorum. Bu hafta olacak komiteye şimdiden hazırım. Sınıftakiler komitede ne yapacağız diye kendini paralarken ben burda konu açıyorum. Başka sorunlarımdan bahsediyorum. Düşün yani ne kadar rahat olduğumu.



    Ama bizim de eğlenmeye hakkımız yok mu? Başkaları hiç çalışmadan gününü gün ederken ben çalıştığım halde eğlenemiyorum. Nasıl desem haksızlık değil mi bu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdesin hocam bende doğudayım ve baya batıdan geldim gel bir sarılalım
  • Amacın tıp mı diş mi? Bence sorun bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu başlığını gördüğümde Allah Allah üniversitenin eğitimimi yetersiz acaba diye düşündüm sonra konu başlığını açınca bir gülme tuttu. 😂 Eğlenmek istiyorsan her yerde imkan vardır merak etme sadece kafa dengi birini bulman lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.