Şimdi Ara

KIA SORENTO (2015- ...) Kullanıcı Uzun Dönem Testi// Alınırmı Alınmazmı??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • özelden yazdım fiyatı bilginize
  • uzun yol yakıt ortalamam . 7.2lt /100km de. 120km sabit hızla 7.5lt civarındaKIA SORENTO (2015- ...) Kullanıcı Uzun Dönem Testi// Alınırmı Alınmazmı???
  • Emre hocam bu muazzam araç için bulunmaz testleriniz beni birkez daha sorento hayali ile doldurdu araç piyasada pişti olunacak bir araç değil bu sebep kullanıcısı az oluyor ve bilgilere erişimde bir okadar zorlaşıyor canıgönülden tebrik ve tesekkürü borç bilirim size.. Öncelikle siyah araçın içi neden tarçın deri olmaz anlamış değilim meshur siyah taba bi aranın en trend kombinasyonu üzüldüm açıkcası.. bütçeme uygun beyaz yafa gri içi tarçın bulursam dışını siyaha kaplatırım kolay olur ama bütçeme uygun siyah koltuklar beyaz bulursam kafayı kırıp koltuklar ve kapı döşemelerini tarçınla değiştiririm heralde kim bilir kaça maal olur :( Aklıma takılan bi kaç sorum olacak sahibindende 2 paket var prestij ve exclusive... prestijde tek araç var muhtemelen yanlış yükledi diye düşünüyorum tabi exclusive dede 1 araca prestij paketdir vurgusu yapmışlar:) 2015 alma niyetindeyim 1 yıl farkı inanılmaz fiyatlar oynuyor sizinki gibi duble ekran taktırırsam yeterli olacaktır bide abd den bulursam kör nokta uyarısı eklerim bu arada kör nokta 2016 da paket değişmeksizin yeni sene donanım ilavesi diye geliyor doğrumudur? En önemli sorum 2015 lerde adaptif cruse control var mıdır hiç bir ilandaki sorentoda var olarak göremdim..Allah nasip ederde alırsam benim için olmazsa olmaz dediğim anahtardan sanruf cam kapama ve yine anahtardan çalıştırma... birsey daha merak ediyorum örneğin koltuk ısıtma direksiyon ısıtma ve arac içi sicaklik fani açıkken stop edip cıktınız ertesi sabah calıştırınca bu inerken kapatmadıgınız donanımlar direk açık vaziyette mi oluyor ? Aracınızı ailenizle mutlu mesut kazasız belasız binmeniz temennisi ile...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpqla -- 25 Ocak 2019; 23:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alpqla A kullanıcısına yanıt
    2015lerde adaptif cruise sistemi var, ayrıca bilginiz olsun düğmeye basılı tuttuğunuzda normal cruise olarakta kullanabiliyorsunuz. Malum sürücüler araya dalmayı sevdikleri için adaptif kısmız zaman zaman sinir bozucu olabiliyor. Benim bildiğim Sorentolar tek paket geldi, belki sahibindenin hatalı yüklemesidir. Bende sizin gibi düşünüp 2015 model almıştım, akabinde aliexpressten doubledin multimedia aldım. Derileri ellemeyin derim, koltuklarda havalandırma sistemi mevcut, ona uygun birşeyi beceremeyebilirler.

    Aracımı satalı 1 yıldan fazla oldu, halen gözümde tütüyor desem yeridir...
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2015 model ile 2016 Sorento arasında kaldım.
    Yukarıda 2015'te navigasyon, 360 derece kamera, şerit takip ve kör nokta uyarı sistemi olmadığını yazmış arkadaşlar. Ayrıca gördüğüm kadarı ile ekranı daha küçük.
    Koltuk soğutma, direksiyon ısıtma 2015'te de mevcut mu?
    Sahibinden.com'da 2015 model 200 bin, 2016 model de 230 bin civarında alınabiliyor. Aynı km'de yaklaşık 30 bin TL fiyat farkı var.
    2016'nın artıları nelerdir, bu fiyat farkı verilir mi kararsızım.

    Tecrübeli arkadaşlarımdan acil destek istiyorum.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 6 Nisan 2019; 9:12:31 >
  • KIA SORENTO (2015- ...) Kullanıcı Uzun Dönem Testi// Alınırmı Alınmazmı???
    2019 fiyatı deli gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakekrem

    Merhaba Arkadaşlar,

    2015 model ile 2016 Sorento arasında kaldım.
    Yukarıda 2015'te navigasyon, 360 derece kamera, şerit takip ve kör nokta uyarı sistemi olmadığını yazmış arkadaşlar. Ayrıca gördüğüm kadarı ile ekranı daha küçük.
    Koltuk soğutma, direksiyon ısıtma 2015'te de mevcut mu?
    Sahibinden.com'da 2015 model 200 bin, 2016 model de 230 bin civarında alınabiliyor. Aynı km'de yaklaşık 30 bin TL fiyat farkı var.
    2016'nın artıları nelerdir, bu fiyat farkı verilir mi kararsızım.

    Tecrübeli arkadaşlarımdan acil destek istiyorum.

    Teşekkürler.
    ben kasım ayında 29000km de 2016 yılı 230bine aldım. dediğiniz farklardan ötürü. daha çok eşim kullanıyor kör nokta çevre kamera park ederken çok kolaylık sağlıyor.araç cidden büyük. orta ekran büyük ama yetersiz. korede jbl marka avrupada infinty boss gibi markalı teypler var biz deki oem. değiştirmeyi düşünüyorum.çözünürlük felan kötü. yani teyp çok kriteriniz olmasın. ben taba rengi iç koltuk çok beğendiğim için beni çekti. 2016 tercih ettim. 30.000tl sizi fazla germeyecekse alınabilir




  • 2016 kia sorento navigasyon güncelleme işlemini serviste mi yapıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erceerce

    Aracımı alalı 5 ay oldu, takip edenler için izlenimlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle araçtan oldukça memnunum, gerek sessizliği gerekse konforu ile beklentilerimi karşılıyor. Uzun yıllar beraberiz gibi görünüyor.

    Tüketim değerim 9,5lt olarak oturdu, %60 Şehiriçi % 40 Şehirdışı olarak değerlendirebilirim. Subaru Outbackle aynı kullanım tarzı ile 7,2 lt yakıyordum. Aradaki 450kg fark ve otomatik vites farkı ile durum mazur görünebilir, gerçi tüketimi çok önemsemiyorum. 10-11 lt zaten benim için makul değerler.

    Sevmediğim özelliği farlar yanarken cam sileceğine dokundugunuzda far yıkamada çalısıyor. Buda tüm kaputun ıslanmasına neden oluyor, aslında 2sn gecikme sonrasında farlara püskürtse olsa ne güzel olurdu. Biraz temiz gezmeyi sevenler illet olabilir bu duruma. Adaptif cruise control normal olarakta kullanılabiliyormuş onuda öğrendim bu arada, sağolsun sistemin bıraktığı güvenlik mesafesine araya girenler nedeniyle bu memlekette adaptif hız sabitleme kullanmak neredeyse imkansız.

    Şimdilik bukadar..
    Merhaba bu araçta DCT çift kavrama şanzıman mı var acaba ? Yoksa tam otomatik mi ?




  • karakobra K kullanıcısına yanıt
    Şanzıman 6 ileri tam otomatik
  • Öncelikle forum çok faydalı olmuş. adminin paylaşımlarrı çok bilgilendirici, detay. Kia sorento dikkatimi çekmişti ve araştırıyordum. Bu forumdaki bilgileri okuyunca çok sevindim. Araç hakkındaki soru işaretleri ortadan kalktı.
  • Merhaba arkadaşlar,


    2015 model 180 bin km üstünde bir Sorento alsak muhtemel masrafları ne olabilir? Motor ve şanzımanda sorun olması durumunda maksimum(revizyon mesela) ne masraf çıkar?


    Teşekkürler.

  • 2016 satmayı düşünen var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2018 Makyajlı kasa almayı düşünüyorum. 2017 A4 satıp üstüne 150 -200 Bin koyarsam alabiliyorum. Şaka gibi. C -D arası bir araba satıp yerine tank alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.