Şimdi Ara

Kırgızistan-Türkiye arasındaki haftalık uçuş sayısı 49’a yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müzakereler sonunda Ulaştırma Bakanı Ömer Fatih Sayan ve Kırgızistan Ulaştırma ve Yollar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zhenishbek Nogoibaev tarafından iki ülke arasındaki hava ulaştırma ve sivil havacılık alanlarındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve devamını sağlayacak bir çatı anlaşma niteliği taşıyan iş birliği mutabakat zaptının imzalandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    ''Bakanlık düzeyinde imzalanan bu çerçeve anlaşmanın yanısıra Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici ve Kırgız Sivil Havacılık Kurumu Başkan Yardımcısı Bakyt Dzhunushaliev tarafından imzalanan anlaşma ile, iki ülke arasındaki haftalık uçuş sayısına 18 frekans daha eklenerek haftalık uçuş sayısı 31’ten 49’a çıkarıldı. Ayrıca, Ankara ve Bişkek arasında uçuş gerçekleştirilmesi konusunda da mutabakat sağlanarak kardeş iki ülkenin başkentlerinin havayolu bağlantısı kuruldu.

    Yeni mutabakat zaptı ile ayrıca ülkemizin turistik bölgelerinden Kırgızistan’a uçak seferlerinin yapılabilmesi karara bağlandı. Bu çerçevede, Antalya, Alanya, Dalaman, Bodrum, Samsun, Kapadokya ve Gaziantep noktalarından Bişkek’e kısıtlama olmaksızın tarifeli seferler gerçekleştirilmesine imkan sağlandı.''

    https://www.turizmguncel.com/haber/kirgizistan-turkiye-arasindaki-haftalik-ucus-sayisi-49a-yukeldi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.