Şimdi Ara

Kış Uykusu (2014) | Nuri Bilge Ceylan (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yine top 250ye girmiş sıradaki marvel filmine kadar

    Türkiyeden bu kafada ve bu seviyede bir iş çıkmış olmasının şaşkınlığını bana hala yaşatan filmdir aynı zamanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış uykusu izlediğim filmler arasında ilk 10'dadır.. İmdb top 250'nin çoğunu izledim.. izlenmesi gereken filmleri de.. Kış Uykusu bir başyapıttır.. Ama bu topraklara fazla filmdir.. Bugün bir arkadaş ile Arrival filminden konuştuk, berbat, sıkıcı dedi, filmi anlat dedim, uzaylılar geliyor güç içinizde deyip gidiyorlar dedi :( gerçekten şu ülkede sanattan anlayan bir avuç insan var ..

    Kış uykusunu sevenlere Luis Bunuel filmleri öneririm, Arzunun şu karanlık nesnesi, burjuvazinin gizemli çekiciliği gibi filmleri mutlaka izlenmesi gereken filmlerdendir..

    edit: imdb top 250 konusuna gelince, film bu listeye girip girip çıkıyor.. Top 250 de genelde son 6 sıraya 40-50 film girer çıkar.. kış uykusu da giriyor 3-4 gün kalıyor çıkıyor.. 2 hafta sonra tekrar aynı durum.. Ancak bazı filmler üste çıkmayı başardı mı kalıcı oluyor.. Ölü Ozanlar Derneği top 250'de değildi listeye girdi 222ye kadar çıktı ki hak ediyordu.. Mandalinalar filmi de bu listede olmayı hakeden filmdi.. listeye girip girip çıktı ama şimdi 234. sırada artık kalıcı.. Kış Uykusu gariptir Türk seyircisinden dolayı puanı çok düşüyor..

    Kış Uykusu filminin Top 250'deki günlük değişimleri.. Bi ara 242. sıraya kadar çıktı orada bir atak daha yapsa kalıcı olurdu ama sonra yine liste dışı kaldı..
     Kış Uykusu (2014) | Nuri Bilge Ceylan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 15 Aralık 2018; 23:57:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.