Şimdi Ara

KİTURAMİ KOMBİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde ismini sıkca duymaya basladım kullananlar yada fikri olanlar görüslerini burda bizimle paylasırlarsa bir çok kişi faydalanmıs olacak çok iddialı ve fiyatı da cok ucuz incelemde en ucuz kombi olarak görünüyor ama kalitesi hakkında hicbir bilgim yok



  • bu işin allahı kitabı almanlardır gerisi macera aramaktır.
  • Tam 12 yıl önce izmir alsancakda kullanan arkadaşlarımız vardı ve çogu memnundu şimdi bilemiyorum bu sanırım güney kore malı olması lazım,ama şu an en çok ilgi gören elektrikli kombiler ama fiyat tabii bunun kadar degil,fakat yakıt ve performans açısından elektrikli olanları çok övüyorlar.
  • kituramiyi çok ovduler. ben 3 tane aldım. kullanmaya başlayınca buraya yazacagım
  • abdulmesut hangi modelini ve kaca aldın?
  • bende çok merak ediyorum bu kombiyi. web sayfalarına baktım cidden köklü bi firma. ucuz olması kafa karıştırıyor.
  • kullanan yok galiba bende merak ediyorum bu kombiyi
  • Bu hafta içinde yeni bir kombi almayı bende düşünüyorum.
    Yaklaşık iki hafta 10 saate yakın araştırma yaptım, sırasıyla;
    Buderus U052
    Viessman Vitopend 100
    Buderus U052
    Kiturama World serisi
    beni etkiledi, Buderus pahalı ve azımsanmayacak kadar şikayet var. Üstecelik şikayetler çeşitlilik gösteriyor. 1600 lira pahalı
    Viessman Vitopend 100 kullananlar gürültü ve çok yakmasından şikayet etmişler. 1300 lira olduğu için tercih etmiştim ama beğenilen en yakın modeliyle arasında 1000 lira fiyat farkı var.
    Kiturami ise (world 5000) sadece 700 lira üstecelik 3 yıl da garanti veriliyor. Buderus ve Viessman'ın özellikle 2. yıldan sonra sorun çıkartıyor olduğu düşünülürse (forumlardaki şikayetler bunda çok hassas) Kituraminin +1 yıl garantisi anlamlı olacaktır.
    2012 yılında Türkiye'de düşünülen üretimde gerçekleşirse, yedek parçada da sıkıntı yaşanmayacaktır.
    Yarı fiyat farkıda düşünülürse Kiturami mantıklı bir seçim olacakmış gibi görünüyor.
  • 7 senedir piyasadalrmış ve bu markayı daha bugünlerde duymaya başladık. Bir de 2012'de fabrika açıyorlarmış.

    İçimden bir ses tasfiye ya da stok eritme amaçlı olarak bu fiyata satılıyor gibi geliyor. Kore'den ithal ürün o kadar ucuz olmaz. Yarın cihazla baş başa kalırsanız şaşırmayın.

    Bir de verim değerlerini doğru düzgün açıklamıyorlar bu cihazın. Sitesindeki ısıl değerler ve gaz tüketim rakamından anladığım kadarıyla verim %90'a varmıyor görünüyor. (Gaz basıncını da 25mbar vermişler, bizde 20mbar ile gaz gelir) Piyasada %93-94 yapan hermetik cihaz çok var.

    Ben hiiç bulaşmayın derim. Fabrikayı da 2012'de açıyoruz demişler zaten :P (Bkz. 2012 filmi, inka takvimi)
  • ucuz etin yahnisi yenmez
  • Kesinlikle almayın ! İğrenç bir şekilde gürültülü çalışıyor..Web siteleri çalışmıyor..Teknik servisleri berbat... Ben aldım arkadasa uyup lanet olsun diyorum..

    Bir vakit bulsam fabrikasına götürüp atıcam tepelerine..
  • bence eca veya vaillant bu kombileri bykombi.com sitesinde bulabilir istersen alabilirsin
  • Her marka güzel, her marka kötü. Şans.
    Ben 5 senedir Kiturami kullanıyorum. Geçen yıl pompası değişti. Değişen parçaları da 1 yıl garantili. Şimdi garantiyi 3 yıla çıkardılar. Yeni bir eve taşınacağım. Oraya Ne kadar marka varsa kafamdan kesinlikle sildim. Kiturami takacağım. Çünkü ısınma ve sıcak su olarak çok memnunum. İğne ucu kadar su açsam dahi sıcak suyum muslukta. Boiler var içinde!!. Müthiş güzel bir sistem. Oda termostadı ile her türlü ayarı yapabiliyorum. Kendisi konforu sağlıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gapano -- 23 Mayıs 2010; 20:04:02 >
  • kardeşim ben 6 yıldır kiturami kombi kullanıyorum çok çok ama çok memnunum. kumandasıyla istediğin gibi çalıştırabiliyorsun. en önemlisi gece yatarken kombiyi kapat sabah kalkınca banyonu yap sıcak su saklıyor.bence hiç düşünme al derim hem ekonomikte.ben 2. evimi aldım kombimide kiturami alıcam.
  • 1 veya 2 mesaj sayısına sahip kullanıcılardan güzel yorumlar geliyor. Satıcı oldukları aşikar. Eğer ihtiyacınız var ve paranız kısıtlıysa yaklaşık fiyatlara immergas veya proterm marka kombiler var. Birisi italyada yıllardır en çok satan kombi diğeri de vaillant garantisi altında. Tabi bana kalırsa sıcak su konforunu da hesaba katarsak çift eşanjörlü bir kombi almak daha iyi olur. ECA confeo veya DD nitron iyi bir seçim olurdu.
    Buderus U52 tek eşanjörlü olduğu için sıcak su konforu düşüktür ama bunun dışında kaliteli bir kombidir. Bizim binada 4 tane var 1 yıldır kullanılıyor (Aile apartmanı). Kendi dairemde budrus gb022 var. Sıcak su yönünden çift eşanjör avantajı öne çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilalkacmaz19

    kardeşim ben 6 yıldır kiturami kombi kullanıyorum çok çok ama çok memnunum. kumandasıyla istediğin gibi çalıştırabiliyorsun. en önemlisi gece yatarken kombiyi kapat sabah kalkınca banyonu yap sıcak su saklıyor.bence hiç düşünme al derim hem ekonomikte.ben 2. evimi aldım kombimide kiturami alıcam.


    nası yani?gece kapat sabaha kadar saklıyormu sıcak suyu enerji harcamadan?
  • Bende yaklasık 1 hafta once taktırdım suan sıkıntı yok gibi sıcak suyum petekler anında ısınıyor. tesisatcının tavsiyesi üzerine aldım kiturami world 3000 ay sonu doğalgaz faturasını bekliyorum bakalım tasarrufunuda görücem genel olarak yeni oldugu ve istanbulda çok soğuk bir hava olmadıgı için sağlıklı bir bilgide sizinle paylasamıyorum.
  • Arkadaşlar Ümraniye de oturuyorum , geçen sene aldım bağlatırken tesisatçı ,baymak ve demirdöküm önerdi , KITURAMI YE dudak büktü.
    Oysa ki daha evvel kiracı olduğum evlerde her iki markayı da kullandım her sene 2 servis yazdırırdım en az…. Net te araştırdım web sayfası pek tatminkar değil kimse birşey diyemedi risk dedim ve aldım. İnanılmaz performanslı ve yakıt tasarrufum geçen sene çok oldu , fiyat ise süperrrr,şiddetle tavsiye ederim. Servisi de bize çok yakın ve gayet dosthane bir servis.
  • kiturami kombiyi bir bayii önünden geçerken gördüm ilginç geldi.internetten uygun fiyata aldım kombinin içerisinden dijital kumanda paneli çıkmadı çok uğraşlar sonucunda ilave yüklü para vererek satın aldım sonradan araştırdım.internetten uygun fiyata alınan kombilerde bazı parçalar eksik çıktığı cihazların darbeli çıktığını öğrendim benim tavsiyem kombileri bayilerden alın.
  • Yaklaşık olarak word 3000 modelini sekiz aydır kullanıyorum.Yakıt tasarrufu ,diğer dairelerle kıyasladığımda,bariz bir şekilde ortaya çıkıyor.Sesli çalışıyor ama benim için srun değil.Oda termostadından kontrol ediliyor olması çok güzel,Kombiyle hiç işiniz olmuyor.Tek sorunum sıcak su ayarını yapamadım ben bulamamış da olabilirim ister en yüksek ayarda ister en düşük ayarda hep kaynar su akıyor musluktan.Dün servise uğradım bugün gelip ayarlıyacaklar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.