Şimdi Ara

Klima alacağız yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Paraya kıyıp klima alsak diyoruz fakat aklımı karıştıran şeyler var. Ev küçük diye portatif klima baktım fakat bazılarında tahliye borusu vb. varmış. Hatta borusuz olanlar çok su harcıyormuş. Tavsiye etmeyen çok kişi var zahmetli diyorlar

    Hadi iyisi olsun deyip normal klima alsak hiç bir bilgim yok. Fiyat performans olarak uygun bir ürün biliyor musunuz? Alırsak nelere dikkat etmeliyiz rica etsem bilgi verir misiniz?



  • Evde arçelik iş yeridne vestel var 6 yıl oldu sorun yok kullanıyoruz ancak su olayı elbette olacak bir şekilde dışarıya veya saçaktan inen boruya giriş yapılabiliyor kalın sağlıcakla.
  • Merhabalar. Kaç m2'de kullanacaksınız,bütçeniz nedir ? Isıtma soğutma hangisi kullanılacak ? İzolasyon var mı ? Ev mi işyeri mi ?

    Bu kriterler önemlidir.

    Portatif klimalar çok sesli ve boruludur. Tek borulu olanlar iç ortamın havasını dışarı attığı için pek tavsiye edilmez. Çift borulu olanları da çok nadir bulunuyor ve pahalı. Su eklenerek çalışan makinalar ise evaporatif soğutuculardır ki,ona su yetişmez.

    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.