Şimdi Ara

Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre System

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
15
Favori
16.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ; bende bir sinema sever olarak home cinema işine gönül vermiş kişilerden biriyim bu zamana kadar 15 yıllık bir tecrübeden istinaden hemen hemen bir çok speaker ve avr geçmişim var ve artık bir yerde noktalamak adına yeni almış olduğum Klipsch Thx System ile sinema boyutunda dinlediğim en son nokta olduğunu bana hissettirdi , filmlerdeki sahneleri izlerken kendinizi o eşsiz detaylardan alamıyor filmi bırakıp o thx küplere 5 saniye baka kalıyorsunuz ,her nekadar korku filmi sevmesemde bazı şeyler dikkatimi çekti korku filmi koymadan önce artık 3 saniye düşünmeye başladım arka surroundların gücüne hayran kalmamak mümkün değil arkamda sanki devası büyük bir hop varmış hissi yaratıyor ,eskiden sinemaya gittiğimizde gerilim ve korku filmlerinde ani sesler bizi korkuturdu ,bu zamana kadar kurmuş olduğum set up larda ses yine iyi ve ani çıksada nedense o kadar etkilemezken ,bu set up çok ilginçtir ki bu konuda beni çok şaşırttı, sanki kendimi sinema salonunda gibi hissetmemi ve o duyguyu vermeyi başardı , o bass sesinden hiç sinemada bile gerilmezken , basslar bile ince efekt görevi görüyor , 2 adet sub çok büyük dursa da sakın gözünüzü korkutmasın o ikisi birbirini tamamlayan eşsiz birer canavar, bazı ince detaylar düşünülerek 7.2 yada 5.2 olması ve hissettirdiği derinlik nefesleri kesmeye yeter , ve şunu belirtiyorum ki eğer gerçekten birer sinema severseniz mk sound thx olsun klipsch thx kesinlikle şidetle tavsiye ederim ki verdiğiniz para kuruşu kuruşuna hepsini hak ediyor hiç tereddüt bile etmeyin , gereksiz müzik basslarından ve tizlerinden kurtulup eşsiz bir sese kavuşuyorsunuz , bazı arkadaşlar sistemlerden örnek verirken genellemeleri güçlerinden ibaret oluyor örnek vermek gerekirse ; sistemde bir ses var camları yıkıyor yerler duvarlar oynuyor vs gibi... unutmayınki ne kadar şiddet o kadar gürültü ve kayıptır ,buda bir gerçek , bizim için önemli olan yeterlilik gücü ve derin basslardır ve tabi bilirsiniz ki akustik olarak oda m2 alanı ve yeterliliğide cabası , eğer front baslarıyla sub bassları birbirini tamamlıyorsa bence sağlıklı olmayan bir ses olayına adım atılıyor ama ne yazık ki bir çoğumuz bu konuyu atlıyoruz , 5.1 ses kule tipi frontlara her nekadar kıvamında ses göndersede hissetmediğimiz basslar detayları yok ediyor , gelen dynamic tipi tizlerle detay duyduğumuzu zannediyoruz ,ve çıkan seslerden büyüleniyoruz , her şeyden önce merkez hop olayı... siz hiç bir sinemada dikdörtgen şeklinde bir merkez tipi gördünüz mü ? en önemli olan center ana sestir filmlerdeki duyguyu ses tonlamalırını kesinlikle frontlardan ufak bir hacme sığdıramayız, duyduğunuz ses her türlü sıkışacaktır , merkezinde frontlar gibi eşit olması gerekir, aşağıdada doğru olan grafik set upları paylaşıyorum.. thx bir tutkudur sesi güzel makyajlamaktır ,alışan bırakamaz , sizde bu işe gönül verenlerdenseniz mk sound ,klipsch thx set up tam bizlere göre.. Herkese iyi seyirler ..
     Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System Klipsch 7.2 THX Ultra 2 Home Theatre  System



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 5 Nisan 2015; 14:41:38 >



  • Çok hos

    Gule gule kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Süper sistem kutlarım

    Perde daha büyük olsa sanırım keyfiniz birkaç tık daha artar.
    Mesela 299 x 168 16:9 135inç gibi.
  • güle güle kullanın.çok güzeller.
  • keyifli seyirler dilerim Mehmet bey,bir çoğumuz salonlardan çıkamazken ayrı sinema odası oluşturanları takdir ediyorum.

    yanılmıyorsam AVR niz satışta ,sakıncası yoksa bu sistem için yerine ne düşünüyorsunuz ?
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim.. belki ilerde olabilir ama inanın EZ FRAME R100WH1 yeterli gerçekten, tam kıvamında..
  • Güzel sistem keyifli seyirler diliyorum. Paradigm almadan önce merak ettiğim sistemlerden biriydi demo fırsatı olmadığı için aklımın bi köşesinde kalmıştır. Nereden ve kaça aldığınızı sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.
  • OoZ.. O kullanıcısına yanıt
    te?ekkür ederim , modern elektronik alpay beyden aldym ,hollanda klipsch merkezden 20 günde tyrla geldi , kendisi çok titiz ve ilgili birisi , her konuda, nakliye ve fiyat konusunda bana çok yardymcy oldu..
  • hayırlı olsun...
    Eee klipschler öksüz mü kaldı?

    THX sertifikasız bir AVR veya pre-pro düşünmüyorsunuz değil mi?
  • iyi seyirler
    centerı perdenin arkasına koyabildiniz mi?
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    şuan için kullanıyorum ,karar değişikliği , bence thx sertifaklı hop yapısına uygun olması için thx avr şart
  • Mehmet Ali,
    süper bir mekan oluşturmuşsun. Tebrik ederim. Güle güle kullan.
  • merhaba hocam güzel bir sistem kurmuşsunuz güle güle kullanın keyifle dinleyin iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
  • by@li kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim by ali
  • Keyifli seyirler çok hoş bir sistem olmuş
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , zamanla biraz daha iyileştiricem
  • Gercekten guzel sistem iyi gunlerde kullanin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim
  • @Memet Ali Karakaya, sinema için başarılı ortam oluşmuş. Emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanın. Kullandığın Klipsch ler safkan sinema hoparlörleridir. Ses için başarılı bi setup olmuş lakin görüntü biraz geride kalmış. Özellikle perde ebatın ufak tercih olmuş. Belki de at6000 le sistem sınıf atlardı diye düşünüyorum ... Saygılarımla ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.