Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.367
Cevap
36
Favori
249.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/389430/

    Duyurular, başlıklar vs. (Topluluk Merkezi):
    https://steamcommunity.com/app/389430

    Knight Online (SteamKO) [ANA KONU]


    "Değerli Knight Online Oyuncuları, 26 Ocak 2016 Salı günü, Türkiye saati ile 02:00’de Knight Online’ın Steam üzerinden resmen yayınlanmaya başlayacağını gururla duyurmak isteriz. Merakla beklenen bu gelişme ile beraber, sadece Steam üzerinden erişilebilecek çok özel ve yeni bir sunucu açılacak. Steam hesabınızda Knight Online’ı istek listenize eklemeyi unutmayın! Saygılarımızla, NTTGame // Knight Online Takımı"



    Merhaba, Knight Online'ın Steam'e gelmesiyle başlık karmaşasını gidermek için tek bir konu açılmasına karar verdik. Oyunun steam versiyonu ile ilgili sohbetler bu başlık altında dönerse hem konu kirliliği yaşanmaz hem de bilgiye ulaşabilmek için konu konu gezmeye gerek kalmaz. Ayrıca oyun hakkında yazılacak önemli bilgi, rehber, ipuçları vb. gibi mesajları doğrudan ikinci mesaja sabitleyerek başlığı yararlı hale çevirebiliriz, bu doğrultuda yazdığınız mesajların sonuna beni etiketleyerek haberdar edebilirsiniz. Dolayısıyla lütfen bu konuya mesaj atmaya özen gösteriniz. Şimdiden teşekkürler ve keyifli oyunlar!

    Ayrıca dilerseniz DH'nin Steam gurubuna katılabilirsiniz.
    https://steamcommunity.com/groups/DHGrup



    Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU]
    Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] Knight Online (SteamKO) [ANA KONU]

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bu oyunu efsane yapan ne grafikleri ne eventları ne de olağanüstü zenginliğiydi. Zaten bir oyunun efsane olması için bunlar önemli değildi. Oyunun "zevki" olmalıydı. Mesela Counter Strike bugün bile (GO'dan bahsetmiyorum) kendini oynatabiliyorsa bu grafikten dolayı değildir.

    O yıllarda Knight çıktığı zaman doğru dürüst bir görev yönlendirmesi yoktu. İtem elde etmek ise gerçekten zordu. Sadece Forgotten Temple vardı bir de Abyss Dungeon. Ha bir de yılbaşılarında yapılan Lottery Event, Snowman Event falan. FT Blue ve Green Treasure Chest veriyordu. Sadece ondan High Class itemler ve bir takım Unique'lar (Enion Bow, Dark Vane, Hanguk Sword v.b) düşebiliyordu. Onun haricinde sadece boss kesmek gerekiyordu. Abyss Gem Mid Class (O zamanlar Class olayı yoktu gerçi) item atıyordu. FP falan işte bilirsiniz.

    Ancak bu oyunu sevdiren özellikler ne eşsiz grafikleri ne de dolu dolu içeriği değil, az olan içeriğe erişmenin zor olması ve bu içeriğin saygı sebebi olması (Pelerinli Clana girmek bütün cafede hava atma sebebiydi. Hatta vakti zamanında 25 level mageme +0 Ligthing Erenion taktığımda bütün cafe başımda toplanıyordu. "Üff özelliklere bak baştan aşağı yeşil" diyorlardı. Tradeden millete gösterip hava atıyordum ki zaten o zaman Wizard Staff şeklinde gözüküyordu millet Wizard Staff sanıyordu) insanları bu oyuna "hırsla" bağladı. Herkes "İtem yapma" ve "Saygı toplama" peşindeydi resmen. Evet bildiğiniz iteminize göre muamele görüyordunuz. Yahu 35 level mage ile eskaza pelerinli clana girdim Luferson'da. Moradon geçtim birden bire PM üstüne PM gelmeye başladı. Ben 1 tane kapatana kadar 10 tane PM geliyordu. Büyük bir şeydi o zaman için. Çünkü bugünküne göre çok az olan item ve diğer içeriğin ulaşılması ve edinilmesi de çok zordu. Bakın bugün Steam olsun normal Usko'nun yeni serverları olsun ilk günden +7-+8 itemler kol geziyor, 1 ayda +9'lar piyasaya çıkıyor. O zamanlar bu yoktu ve item kıymetliydi.

    Peki bu kadar cimri mekanikleri olan bir oyunu kim neden sevdi?
    Her şeyden önce bu oyundan önce piyasada olan Hack'n Slash RPG'lerin bunda etkisi vardı. Millet 2001 yılında o döneme göre devrimsel yapıda 3 boyutlu yaşayan bir şehirde, 3 boyutlu modellenmiş arabaları sürerek aksiyonun içinde gezerken (Bkz. GTA III) bir güruh vardı ki ekrandaki minicik piksellerden oluşan iki boyutlu adamlarla oradan oraya koşuşturan. Evet o güruh Diablo, Icewind Dale gibi oyunları oynayan bir güruhtu. İtem dizmek, Unique bulmak için defalarca boss kesmeye çalışan, exp kasmaya çalışan bir güruh. Evet böyle adamlar vardı "Charlarına" emek harcayan. Döneminin Knight Online'ını sevenler de bu tür adamlardı işte. Charlarının elindeki silahı, parmağındaki yüzüğü için saatlerce sıkılmadan farm yapabilecek, boss kovalayabilecek adamlar. Knight Online bunu vaat ediyordu. İstediğin gibi takıl. Bununla birlikte PvE ve PvP mekanikleri o dönem için devrimseldi. Tıpkı bir Counter Strike gibi devrimseldi. Döneminde ve KO'dan sonra çıkan oyunların çoğunda çok daha hantal bir dövüş sistemi varken KO'da çok daha çılgınca ve fütursuzca hareket edilebiliyordu. Slide yaparak atak yapmalar, combolar, mouse ile "kaydırarak" kontrol (O dönemki çoğu RPG ya da MMORPG'de "Click To Point" olayı vardı. Yani bir noktaya tıklarsınız karakter oraya koşar. Basılı tutarak yürütme yoktu) etme imkanı hem dövüş esnasında hem gezinme esnasında büyük rahatlıktı. Ayrıca dediğim gibi itemlere ulaşmanın zorluğu bahsettiğim güruh için nimetti. Herkes ulaşamadığı için bir kıymeti vardı. Eğer bu oyuna bu şekildeyken müdahale edilmeseydi illa ki bu kadar büyük bir oyuncu kitlesine ulaşılamazdı ama Knight'ı Knight yapan olay böyle başladı. Ancak daha sonra oyuna gelen yeni patchler ile bir kaç event eklendi. Sonra Fire Drake eklentisi geldi. Bu eklenti oyuna büyük bir ivme kazandırdı çünküsünü bir sonraki paragrafta açıklayacağım ama bu ivme oyunun sonunu başlatan bir ivmeydi. Her şeyden önce oyunun stabil olan hali bir şişme haline dönüştü. Oyun bir balon gibi şişmeye başladı. Yavaş, sakin ve kendi yağında kavrulsaydı (Doğru hamlelerle) bu raddeye asla ulaşmazdı ama oyun "Hızlı yaşa genç öl" mentalitesini seçti. Neyse bu konuya ilerleyen paragraflarda geri döneriz

    Şimdi Fire Drake ile oyuna gelen ivmeye bakalım. Her şeyden önce 10 yaşında bir çocuğun dahi anlayabileceği yönlendirmelerle bir sürü görev geldi oyuna. Bununla birlikte Andream eklendi. Bu hamleler "Ot gibi yaşayıp uzun yaşayacağıma, kısa yaşarım ama adam gibi yaşarım" diyerek kendine kebap söyleyen 50 li yaşlarda bir abinin düşüncesi gibiydi. Oyunun bu eşsiz mekanikleri kısıtlı bir oyuncu kitlesiyle sınırlı kalmamalıydı. Herkes bu mekanikler ile PK atabilmeliydi. Herkes PK atabilmeliydi ki hem oyun canlansın hem para getirsin. Zaten öyle ya, +5 Cleaver görevini seri seri yap, Chitinleri piyasadan +5 topla +7 yap Cleaver'ları +8 yap görev takılarını diz, 59 level ol 1 haftaya Andream'dasın. Nitekim +8 Cleaver +7 Chitinle bile PK yapılan bir dönemi oldu oyunun. Üstelik çok dengeliydi. Sonra yavaş yavaş +8 MD +8 Chitin'e doğru sonra +8 Shard'a doğru kaydı ibre ki olması gereken de buydu bir yerde. O dönemde +8 Shard'ın 65 liradan satıldığını hatırlarım. Oyun resmen şenlenmişti. Hem görev itemleri ile yeni ticaret imkanları eklenmişti (Sadece görev itemi toplayıp satarak güzel bir char dizip Andream'da eğlenebilirdiniz) hem de Andream sürekli hareketliydi. Bu dönemde çıkan Koxplara firma tarafından aşırı şekilde göz yumuldu. Nedendir bilinmez belki de oyunu cidden canlı tutuyordu belki de yanlış politikaydı ama böyle oldu. Sonra dedim ya oyun şişmeye başladı diye (Sharda kadar her şeyin görevi vardı. Bir de BDW ile Red Treasure Chest çıkmıştı), kısa sürede Chitin Sheller ve döneminin görkemli itemları olan üst sınıra ulaşılmaya başlandı. İşte oyunun geri dönülmez noktası burasıydı. Artık yapılacak tek şey yeni event, yeni item seviyesi ve ıvır zıvır yeniliklerle oyunu uzatabildikleri kadar uzatmaktı. Her yeni gelen item serisi bir öncekini "çöp" etti (Bkz. Forumlarda +9 Shell Set mi +7 Krowaz set mi başlıkları). Her yeni gelen event oyuna geçici bir heyecan getirirken oyunun kaçınılmaz sonunu hızlandırmaya başladı. Chaos ile oyunun tek bir serverine günde 200'den fazla Treasure Chest girdi, bir günde binlerce item görevlerden piyasaya katılıyordu. Günde 200 Treasure Chest demek nereden baksanız günde 20-30 sağlam unique demekti. Ayrıca Krowaz, UTC, Dragon Box gibi şeylerle oyun geçici olarak canlı tutulmaya çalışıldı ama bu oyun gibi bir oyun daha gelmeyecek olması, PVP serverların yasal olmaması (2 ayda kapanması v.b) oyuncuları USKO'ya çekiyordu. Ee zaten premium, cash gibi şeyler bu oyunu oynamaya devam edebilmek için (Hele bir de CZ'de oynayacaksanız) şarttı. Oyunu oynamak aylık ücretli oyunlardan daha pahalıya geliyordu. Bir nevi altın yumurtlayan tavuk.

    Kısaca yenilikler oyunu canlı tutmaktan ziyade, bu sonunu hazırlayan şeylerdi. Artık bu oyunun adam olacağını da beklemeyin, 1299 dan açılsa bu kadar saracağını da beklemeyin. Zira herkes oyunu çok iyi biliyor artık. 1299 DB ile başlasa bile kısa sürede ortalık en üst düzey itemlerle dolar.
    Şu oyunu seviyorum yalan yok. İlkokul bitti, lise bitti, üniversite bitti, işe girdik evlendik. Wormlerin peşinden koşturalı 10 yıl geçmiş.

    Velhasıl steam sayesinde oyundaki kekolar, pazarcılar ve dolandırıcılar azalırsa, bizde girer ara ara takılırız. Gerçi işten güçten vakit kalmıyo ama...
    Multihesaplar, moradon pazardan ev gecindirenler, sadece JR'ye girmek icin login olan insanlarla 1500-2000 gozukuyor.

    PK diye bir sey yok. Felankor zamani 5-10dk PK donuyor Cypher'da o kadar. Pathos ve Hellsgarem komple bitmis durumda zaten.

    Yani 1500-2000 "oynamiyor" sadece clientleri acik. Oynayan kesim daha cok 150-200 gibi bir rakam.
    Vay be bu topiğin hala var olduğunu bile unutmuşum.

    Burada ki bir mesajımı bir arkadaşla küfürleşerek ban yemiştik ve ben ona steamko 1 yıl ayakta kalırsa bu mesajımı uplayacam demiştim ve uplamıştım ve o eleman ortalıklarda yok tabi.

    2005 yılından beri oynayan kemik kiteledenim malum sebeblerden dolayı bende 2009da bıraktım.

    2011'de euko hypeyla geri döndüm nntgame 'in lisansı alışı ve çok heyecanlı açıklamalarına kanarak döndüm.euko çok çabuk yalan oldu yaptığım yatırım çöp oldu ve daha sonra arkadaşları dönmek için yalanlara inanmamaları için bütün topiklere giderek durumu bildirdim ve istenmeyen adam oldum hatta ve hatta bu başlığın bile 3.yorumu benim:D

    neyse euko patladıktan sonra Midgard faciası da yaşandı .Tekrardan büyük bir hypela milleti yeni server çektiler.Gene orada da ilk oltaya gelen yorumları atan kişiyim gidip bakabilirsiniz.Neyse midgardda büyük patladı zaten yok oldu 1 sene dayanmadı.

    sonra steamko;ama bu sefer ki hype diğerlerinden çok çok fazla oldu hatta bu konu dh popilere girdi ve ben başıma gelenleri anlatınca linç yedim ve steamko ko tarihinin en fazla hile olan yeri olarak tarihe geçti ve sanırım kapanıp kapanmadığı bile bilinmiyor ve zaten 15 yıllık oyunun steamden yeşil ışık almak için çaba göstermesi ne kadar acziyet içinde olduğunu gösterir.

    Gerçekten oyuna geri dönmek istiyorum ve ama 2 kere büyük kandırıldım sadece steamkoyu yutmadım ve bu aralar yeni server açılması gündemde kesinlikle ve kesinlikle hypelanmayın arkadaşlar
  • İleri zamanlarda editlemek amacıyla rezerve, önemli mesajlarınızın sonuna beni etiketleyin buraya ekleyelim




    Başlangıç Paketi
    Yeni gelen tüm Steam oyuncularımıza vereceğimiz bu çok özel başlangıç paketi ile hoşgeldiniz demek istiyoruz! Knight Online'a ilk kez giriş yapacağınız bu ilk günlerde aşağıdaki eşyaları oyun içi posta sistemi ile elde edeceksiniz:
    *7 Günlük Alencia Kanatları
    *300 Defense+ Scroll
    *1500 Health+ Scroll
    *Speed+ Potion

    Knight Online Steam Açılış Bilgilendirmesi [Güncellendi 25/1]

    Steam Sunucusu açıldığında ihtiyaç duyacağınız bazı bilgileri paylaşmak istedik.
    Sunucu planlandığı şekilde 26 Ocak Salı Türkiye Saati ile 02:00 itibari ile açılacak, oyun dosyası indirme de aynı saatte hizmete girecektir. Oyun ilk açıldığında PUS kapalı olacaktır ve kısa bir süre boyunca kapalı kalacaktır.
    Yeni Steam sunucumuzun ismi Cypher olacak ve 2 kanal üzerinden hizmete açılacak.
    Eğer sunucumuzun kapasitesi beklenenin üzerinde ilgi görür ve yoğunluk yaşarsa, oyuncularımızın açıkta kalmaması için yeni alt kanallar açacağız.
    Tüm sunucular Moradon, El Morad, Karus ve ilgili Eslant haritalarında ek Military Camp barındıracak.
    Açılışta, Ronark Land oynanabilir tek PvP haritası olacak. Sunucumuz düzenli olarak yeni özelliklerin açılması ve aktive edilmesi ile güncellenecek, lütfen takipte olun.
    Oyun içi Eventler hakkında bilgiyi bu konu altında bulabilirsniz
    Oyun içi Power up Store üzerinden yapılacak her alışveriş için Knight Cash ihtiyacınız olacak. Knight Cash alışverişlerinizi Steam Cüzdanını kullanarak yapabilirsiniz. Bu alışverişlerinizde bazı sınırlamalar ve limit uygulamaları olabilir.
    Knight Cash ve USD kuru 1 USD için 100 Knight Cash olarak belirlenmiştir. Dikkatinizi çekmek isteriz ki, bu oran mevcut sunucumuzdaki 1 USD karşılığı 80 NPoint oranından farklıdır.
    Mevcut USKO sunucumuzdaki NPoint bakiyesi Knight Online Steam sunucusunda kullanılamayacaktır.
    Bazı oyun içi alışverişleriniz size Bonus Puan verecek. Bonus puanlar normal Knight Cash gibi harcanabilir, Premium Paketleri gibi bazı bonus Cash kullanılamayabilir. Lütfen Bonus Cash kullanılamayan ürünlerimizin listesini inceleyiniz.
    Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini ve Oyun Kurallarını Knight Online oynamaya başlamadan önce dikkatlice okuyunuz. Bu kurallar tüm oyuncularımızın keyifli ve adaletli bir ortam içerisinde Knight Online oynaması için mevcuttur, ve katı bir şekilde uygulanacaktır.
    Kaynak:http://steamcommunity.com/app/389430/discussions/3/458606877323678897/


    Knight Online Steam İtem Dropları

    Knight Online Steam item droplarını aşağıda sizin için listeledik. Oyuna yeni bir başlangıç olacağı için her item bizim için değerli. Para kasmak ve geleceğe yatırım yapmak adına bilmeyenlerimiz veya unutanlarımız için iyi bir rehber olacaktır.
    Knight Online Steam item dropları değişiklik göstermesi durumunda liste güncellenecektir. Ancak şuan için client ile bire bir aynı olacağından dolayı geçerli listeyi bu şekilde kabul ediyoruz. Herhangi bir değişiklik durumunda liste güncellenecektir.

    8 Wood staff Lycan(ya da türleri)
    +8 Bow-> Lycan(ya da türleri)
    +8 Maul-> Lycan(ya da türleri)
    +8 Sword-> Lycan(ya da türleri)
    +8 Stiletto Worm ya da türleri
    Iron crossbow Lamia(ve türleri)
    Iron bow-> Dark Mare(ya da türleri) Troll Captain Lamentation
    Pike-> Lamia ya da türlerinden
    Crescent-> Lamia ya da türlerinden
    Trident-> Lamia ya da türlerinden
    Flamberge-> Lamia ya da türlerinden
    Cleaver Axe-> Lamia ya da türlerinden
    Claymore-> Lamia ya da türlerinden
    Kukry-> lLamia(ya da türleri)
    Mirage dagger-> Harpy (ya da türleri)
    Shard->Dark Mare Troll captain
    Elemental staff Deru Apos
    Salamander staff Deru Apos
    Potion of soul Deru Apos(cok bol düser)
    Potion of wisdom Harpy Raven Harpy den bolca düser
    Goblin Goblin ya da türlerinden
    Zombie eye Zombie ve türlerinden
    Undyng bone Undyng den
    Blood of glyphdont Glyphdont ve türlerinden
    Bone of dragon tooth Dragon tooth skeleton dan düser
    Armor enchant scroll Ancient lerden düser
    Weapon enchant scroll Treant lardan düser
    Elixir staff Dark Mare Troll Captain (ve Treantlardan düsüyo die duydum)
    Cursed bone->Tüm skeleton türlerinden düsürebilirsiniz
    Mythril staff-> Fazla değerli değil ama herseyden düsebilir
    Mage staff-> Fazla değerli değil ama herseyden düsebilir
    Transformation scroll Abyss te ghost warrior adlı yaratıktan düser
    Abyss Delos a gittiğinizde girdiğiniz abyss dungeondan düser
    Full plate Ash knight deru apos dts lamia lamentation lamiros(vs bi cok yaratıktan düser)
    Chitin Golem ve türlerinden düser dark mare dan düser
    Chitin shell Dark Mare ve türleri Troll Captain
    MP Absorbed dagger Goblinlerden düser
    Large breaker(+6) Golem ve türlerinden düser
    Large breaker(+1) Golem ve türlerinden düser
    Broad axe Haungalardan düser
    Bone cleaver Haungalardan düser
    Spell of fire blast Haunga Baron Ant****
    Spell of ıce blast Haunga Baron Ant****
    Spell of lıght blast Haunga Baron Ant****
    Tentacle Grell den düser
    Tail Of Lesath-> Lesath dan düser
    Tail Of Shaula-> Shauladan düser
    Fang Of Bakirra-> Bakirra dan düser
    Scorpion scythle-> Ant****
    Kekuri ring Kekurikekukaka
    Kekuri belt -> Kekurikekukaka
    Priest Pendant->Attila
    Sword Of Dead->Hyde
    Ring Of Courage->Duke
    Ring Of Life->Bach
    Ring Of Magic->Bishop
    Tooth->Barkk
    Sword Of Beast->Bakirra
    Dragon tooth hammer->Dragon tooth
    Lobo Hammer->Lobo
    Lobo Staff->Lobo
    Lobo Pendant->Lobo
    Lycaon Pendant->Lycaon
    Lycaon Hammer->Lycaon
    Lycaon Staff-> Lycaon
    Lupus Pendant->Lupus
    Lupus Hammer->Lupus
    Lupus Staff-> Lupus
    Chitin Shield-> Lesath
    Chitin Bow-> Lesath
    Holy Water Of Temple-> Orc Bandit Leader
    Gigantic axe-> Samma
    Two handed gigantic axe Samma
    Scorpion Shield-> Shaula
    Scorpion Bow-> Shaula
    Glave -> Troll ve cesitleri
    Bill->DTS Deru Apos
    Javana axe->Javana
    Blessed Upgrade Scroll CZ de Riote Atross Beast ve Blood don keserek düsürebilirsiniz
    Diğer Blessed scroll larda bunlardan düsüyo
    Bardish-> Lamia ve türleri
    Raptor->Dark Mare ve türleri
    Totemic spear-> Dark Mare ve türleri
    Mirage Sword->Dark Mare ve türleri
    +9 Takılar Abyss te Burnıng Skeleon dan düser
    Magic Hammer Abyss te Shadow dan düser
    Sweeping potion Abyss te Black Widow lardan düser
    +7 takılar lamia ve türlerinden düser
    Talisman Of Destcruction Hell Hound
    Talisman Of Talia-> Haunga Warrior
    Dungeon Key Abyss te Cave Leech lerden düser
    Cleaver-> Lamentation Lamiros Lamia
    Opal-> Delos ve CZ harici kestiğinz her yaratıktan düsebilir
    Sapphire-> Delos ve CZ harici kestiğinz her yaratıktan düsebilir
    Crystal-> Delos ve CZ harici kestiğinz her yaratıktan düsebilir

    ALINTIDIR


    Yeni Steam Server Cyhper'da Ardream Yok!

    Değerli Şövalyeler!
    -Steam Sunucusu açıldığında ihtiyaç duyacağınız bazı bilgileri paylaşmak istedik.
    -Sunucu planlandığı şekilde 26 Ocak Salı Türkiye Saati ile 02:00 itibari ile açılacak, oyun dosyası indirme de aynı saatte hizmete girecektir.
    -Yeni Steam sunucumuzun ismi Cypher olacak ve 4 kanal üzerinden hizmete açılacak.
    -Eğer sunucumuzun kapasitesi beklenenin üzerinde ilgi görür ve yoğunluk yaşarsa, oyuncularımızın açıkta kalmaması için yeni alt kanallar açacağız.
    -Tüm sunucular Moradon, El Morad, Karus ve ilgili Eslant haritalarında ek Military Camp barındıracak.
    -Açılışta, Ronark Land oynanabilir tek PvP haritası olacak. Sunucumuz düzenli olarak yeni özelliklerin açılması ve aktive edilmesi ile güncellenecek, lütfen takipte olun.
    -Oyun içi Power up Store üzerinden yapılacak her alışveriş için Knight Cash ihtiyacınız olacak. Knight Cash alışverişlerinizi Steam Cüzdanını kullanarak yapabilirsiniz. Bu alışverişlerinizde bazı sınırlamalar ve limit uygulamaları olabilir.
    -Knight Cash ve USD kuru 1 USD için 100 Knight Cash olarak belirlenmiştir. Dikkatinizi çekmek isteriz ki, bu oran mevcut sunucumuzdaki 1 USD karşılığı 80 NPoint oranından farklıdır.
    -Mevcut USKO sunucumuzdaki NPoint bakiyesi Knight Online Steam sunucusunda kullanılamayacaktır.
    -Bazı oyun içi alışverişleriniz size Bonus Puan verecek. Bonus puanlar normal Knight Cash gibi harcanabilir, Premium Paketleri gibi bazı bonus Cash kullanılamayabilir. Lütfen Bonus Cash kullanılamayan ürünlerimizin listesini inceleyiniz.
    KAYNAK:http://steamcommunity.com/app/389430/discussions/3/458606877323678897/


    ETKİNLİK SAATLERİ. TÜRKİYE SAATİNE GÖRE
    Gm paylaştı. Sonradan değişiklik olabilir.
    Knight Online (SteamKO) [ANA KONU]

    Beklenen PUS fiyatları geldi
    Knight Online Steam Açılış Bilgilendirmesi

    Değerli Şövalyeler!

    Steam Sunucusu açıldığında ihtiyaç duyacağınız bazı bilgileri paylaşmak istedik.
    Sunucu planlandığı şekilde 26 Ocak Salı Türkiye Saati ile 02:00 itibari ile açılacak, oyun dosyası indirme de aynı saatte hizmete girecektir.
    yeni Steam sunucumuzun ismi Cypher olacak ve 4 kanal üzerinden hizmete açılacak.
    Eğer sunucumuzun kapasitesi beklenenin üzerinde ilgi görür ve yoğunluk yaşarsa, oyuncularımızın açıkta kalmaması için yeni alt kanallar açacağız.
    Tüm sunucular Moradon, El Morad, Karus ve ilgili Eslant haritalarında ek Military Camp barındıracak.
    Açılışta, Ronark Land oynanabilir tek PvP haritası olacak. Sunucumuz düzenli olarak yeni özelliklerin açılması ve aktive edilmesi ile güncellenecek, lütfen takipte olun.
    Oyun içi Eventler hakkında bilgiyi bu konu altında bulabilirsniz
    Oyun içi Power up Store üzerinden yapılacak her alışveriş için Knight Cash ihtiyacınız olacak. Knight Cash alışverişlerinizi Steam Cüzdanını kullanarak yapabilirsiniz. Bu alışverişlerinizde bazı sınırlamalar ve limit uygulamaları olabilir.
    Knight Cash ve USD kuru 1 USD için 100 Knight Cash olarak belirlenmiştir. Dikkatinizi çekmek isteriz ki, bu oran mevcut sunucumuzdaki 1 USD karşılığı 80 NPoint oranından farklıdır.
    Mevcut USKO sunucumuzdaki NPoint bakiyesi Knight Online Steam sunucusunda kullanılamayacaktır.
    Bazı oyun içi alışverişleriniz size Bonus Puan verecek. Bonus puanlar normal Knight Cash gibi harcanabilir, Premium Paketleri gibi bazı bonus Cash kullanılamayabilir. Lütfen Bonus Cash kullanılamayan ürünlerimizin listesini inceleyiniz.
    Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini[www.nttgameonline.com] ve Oyun Kurallarını[www.nttgameonline.com] Knight Online oynamaya başlamadan önce dikkatlice okuyunuz. Bu kurallar tüm oyuncularımızın keyifli ve adaletli bir ortam içerisinde Knight Online oynaması için mevcuttur, ve katı bir şekilde uygulanacaktır.


    Yeni Duyuru!

    Değerli Şövalyeler!
    Burada haftalık veya günlük olarak yapılacak oyun içi etkinlikler hakkında gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Etkinlik saatlerinin Doğu Standart Saati (EST) üzerinden gerçekleşeceğini unutmayınız.

    Border Defense War
    Her iki ırktan oyuncular 8 vs 8 halinde '' Bayrağı Ele Geçir'' türünde bir müsabakada karşı karşıya gelir. Savaş sahası ortasında yer alan kristali yok etmek süretiyle ele geçiren ekip 60 puan kazanır. 30 dakika süren bu musabaka sonucunda en fazla puanı kazanan ekip galip gelir. Border Defence War müsabakaları 3 seviye kategorisinde, oyuncu seviyesi 20-58, 59-68 ve 69-80 seviyeleri için ayrı ayrı düzenlenir. Event girişinde tüm ilgili kategoriye dahil olan oyuncuların stat puanları karakter güçleri seviye farkı olmaksızın eşitlenecek şekilde otomatik olarak düzenlenir. Müsabaka sonunda katılımda bulunmuş online olan her oyuncu Border Security Scroll eşyası ve Kırmızı Hazine Sandığı kazanır.

    Border Defence War günde 5 kez saat 5:00, 9:00, 13:00, 18:00, ve 21:00 de uygulanır.

    Chaos
    [White Shadow Captain] Sirin NPC'sinden alacağınız Map Of Chaos eşyası ile erişieceğiniz bu Event'e 18 kişilik oyuncu grupları halinde katılırsınız. Aynı gruba dahil olan oyuncular herkesin kendi başına savaştığı odalara alınır. Her oyuncu bu odalarda eşit güç ve yeteneklere sahiptir, amacınız süre sonunda en fazla galibiyet puanı alırken en az kayıp vermektir.

    Chaos günde 4 kez saat 3:00, 7:00, 15:00, ve 22:00'de uygulanır.

    Forgotten Temple
    Bu Event oyuncularımızın 2 farklı seviye grubu için düzenlenir. Seviye 46-59 olan ve seviye 60 üzeri olan oyuncular aynı gruplarda eşleştirilerek en fazla 80 kişi (10 parti ) oyuncunun katılımı ile faaliyet gösterir. Katılımcı oyuncular [Priest] Iris NPC'si vasıtası ile ulaşacakları b u zindanda ilerledikçe güçlenen canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi verir. Event zorluğu katılımcı sayısına göre otomatik olarak değişmektedir. Evet süresince karşılaşacağınız 5 farklı Mini Boss, 5 farklı güçlendirici özelliği oyunculara verecek, ayrıca canavarlara en çok hasar veren oyuncular Ulus Puanı kazanacaklardır.

    Level 46-59:
    ÜSt % 50 dahili oyucular - Green Treasure Chest + 1 Low-Level Forgotten Temple Coin
    Alt % 50 - Red Treasure Chest + 1 Low-Level Forgotten Temple Coin

    Level 60-83
    Top 50% - Blue Treasure Chest + 1 Forgotten Temple Coin
    Lower 50% - Green Treasure Chest + 1 Forgotten Temple Coin
    Ölen oyuncular veya 50,000 puan altı kazanan oyuncular herhangi bir hediye alamaz.

    Fogotten Temple Coin eşyaları hediyeler ile takas edilebilir:
    2 Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Green Treasure Chest
    3 Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Blue Treasure Chest
    2 Low -Level Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Red Treasure Chest
    3 Low - Level Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Green Treasure Chest

    Forgotten Temple her seviye grubu için günde iki kez; seviye 46-59 için saat 10:00 ve 20:00. seviye 60+ için saat 1:00 ve 16:00'da düzenlenir.

    Lunar War
    Her ırktan Seviye 30 üzeri ilk 200 oyuncu rakip ırkı istila edebilmek için kıyasıya savaşacağı Lunar Valley haritasında buluşur. Oyuncular Kazanmak için, rakip ırkın koruyucu NPC leri Warder ve Keeper'i yenmek zorundadır. Eğer bu NPC ler bir saat içerisinde öldürülemez ise, en fazla puana sahip olan ırk galip gelir. Galip gelen ırk, rakip ırkın haritasına baskın yapma hakkına sahip olur. Bu istila en az bir saat sürecek ve işgal güçieri rakip ırkın topraklarında ganimet ve puan kazanma şansını elde edecektir.

    Lunar War her Salı ve Pazar günü saat 4:00, 14:00, ve 23:00 de yer alır.

    Dark Lunar War
    Her ırktan ilk 200 katılımcıya açıktır. Seviye sınırı 30-59 arasıdır. Lunar War ile aynı kurallara sahiptir, ancak galip gelen ırk düşman topraklarını işgal edemez.
    Dark Lunar War her Perşembe ve Cumartesi günü saat 4:00, 14:00, ve 23:00'da düzenlenir.
    Lütfen gerekli görüldüğü taktirde event saatlerinin değişebileceğini unutmayınız. İlerleyen zaman içerisinde yeni eventler de hizmetinize sunulacaktır.

    NTTGame || Knight Online Ekibi


    Yeni server adı: Cypher
    S: Krowaz, UTC, Bifrost oyunda olacak mı?
    C: Başlangıçta Krowaz, UTC, Bifrost olmayacak ama bir kaç ay içinde oyuna eklenecek.

    Lvl sınırı 80 ve dragon box monster summon staff kalktı.
    http://steamcommunity.com/app/389430/discussions/0/458606248619147169/
    http://steamcommunity.com/app/389430/discussions/3/458606877311842370/

    Sıkça Sorulan Sorular

    S: Steam için herhangi bir ödeme yapacak mıyım?
    C: Hayır, tamamen ücretsiz oynanabilecek!
    S: Steam hesabım olmadan oyuna girebilir miyim?
    C: Knight Online Steam versiyonunu oynayabilmek için Steam hesabının olması gerekiyor. Steam üzerinde hesap açmak gayet basit ve ücretsiz!
    S: NTTGame Portal üzerinden şu anki hesabımı Steam'e bağlayabilir miyim?
    C: Ne yazık ki hayır. Oyuna yalnızca Steam hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
    S: OTP sistemi Steam'de kullanılabilecek mi?
    C: Bu sistem Steam'de kullanılmayacak. Steam'in kendine ait Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı sistemine göz atabilirsin.
    S: Power Up Store üzerinden eşya satın almak istediğimizde Steam cüzdanını kullanabilecek miyiz?
    C: Evet, Steam cüzdanınıza para yükleyerek PUS üzerinden alışveriş yapabileceksiniz.
    S: Şu an sahip olduğum NPointleri Steam'de kullanabilecek miyim?
    C: Maalesef hayır. Alışverişleriniz için Steam cüzdanını kullanın.
    S: Oyunun şu an sahip olduğu client ile Steam versiyonuna giriş yapabilecek miyim?
    C: Hayır, Steam versiyonuna girebilmek için bu versiyona özel hazırlanan client'i indirmek durumundasınız.
    S: Steam Knight Online kullanıcıları diğer USKO serverlarına giriş yapabilecekler mi?
    C: Hayır, her iki versiyon da farklı clientlara sahip olacaklar.
    S: Şu an USKO'da bulunan karakterimi Steam versiyonuna transfer edebilir miyim?
    C: USKO ve Steam clientları farklıdır. Şu an için transfer hizmeti mümkün değil.
    S: USKO ve Steam KO sunucusunun yama sürümleri aynı mı olacak?
    C: Evet, aynı olacaktır. USKO ile Steam sunucusunda hiçbir fark olmayacaktır bu bağlamda.
    S: Türkiye üzerinden giriş sağlanabilecek mi?
    C: Evet, sağlanabilecek.
    S: Power Up Store içerikleri/ücretleri aynı mı olacak?
    C: Evet, USKO'daki tüm içerikler/ücretler Steam sunucusunda da aynı olacaktır.
    S: Steam KO sunucusu, USKO sunucularını olumsuz etkiler mi?
    C: Bu konuya son derece önem veriyoruz, USKO sunucularının olumsuz şekilde etkilenmemeleri için birkaç planımız mevcut. Bunun dışında yönetim ekibi olarak USKO sunucularına gösterilen ilgi aynı şekilde devam edecektir.
    S: USKO sunucuları Steam'e aktarılabilir mi?
    C: Üzgünüm ancak teknik olarak aktarılamaz. Eğer bu mümkün olsaydı Steam için yeni bir sunucu açıyor olmazdık.
    S: Oyun içi trade açmak için SMS onayı gerekecek mi?
    C: Hayır gerekmeyecek, ancak karakterinizin en az 35 seviye olması gerekir.
    S: Oyun içi aktiviteler aynı mı olacak?
    C: Evet, ancak event saatleri yeni sunucu saati olan Doğu Standart Saati (EST) üzerinden düzenlenecek. Gelecek hafta bu konu hakkında daha detaylı bilgi vereceğiz.
    S: Steam sunucu lokasyonu nerede olacak?
    C: Steam sunucusu Kanada'da barınacaktır.
    S: Steam KO forumu nerede olacak?
    C: Steam'de var olan tüm oyunların Topluluk Merkezi bulunmaktadır. Buradan Steam KO forumuna giriş yapabilirsiniz. Oyun faaliyete geçtikten sonra bu platform üzerinden Steam KO ile alakalı destek verilmeyecektir, ilgili yer burası olacaktır.
    S: Pazar sisteminde herhangi bir değişim olacak mı?
    C: Hayır, Steam'de var olan Topluluk Pazarı ile Steam Cüzdan parası karşılığında topluluk üyeleriyle öğe alışverişi yapamazsınız.
    Tıpkı USKO'da olduğu gibi eşyalarınızı oyuna giriş yaparak satışa koyabileceksiniz
    Ayrıca Dragon box ve special monster summon olacaktır.
    Ve saatler amerika saati olacaktır oyunda saat 12 13 ise türkiye saati 20.00- 21.00 olacaktir.
    (-Alıntıdırhttp://goo.gl/wCBVsx)



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şu Dragon box nedir ? Monster staff nedir ? Utc itemi nedir ? Bilgi vericek olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 17 Ocak 2016; 3:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir nesil başında çürüdü..
  • Şu oyunu seviyorum yalan yok. İlkokul bitti, lise bitti, üniversite bitti, işe girdik evlendik. Wormlerin peşinden koşturalı 10 yıl geçmiş.

    Velhasıl steam sayesinde oyundaki kekolar, pazarcılar ve dolandırıcılar azalırsa, bizde girer ara ara takılırız. Gerçi işten güçten vakit kalmıyo ama...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woineer -- 17 Ocak 2016; 2:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diger konulari uplamayalim beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirimleri almak istiyorsanız konuyu favorilerinize ekleyin. (Mesajım Bulunsun tuşu)
  • Arkadaşlar whatsapp grubumuz kuruldu 20 kişiyiz şuan, ilgilenenler pm'den numarasını yollarsa eklerim. Saygılar.
  • Oynamayalı 4 sene oldu bakalım vakit buldukca girerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip gençler
    Belki bişeyler olur
    Takip edelim oynamasakta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Human olucak klan aranıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene sonra geri dônmek istiyorum. Bu süre zarfinda ara ara bakmak için giris yapmistim. Eger bu isin ticsretini yapanlar herturlu hile hurda ile ugrasanlar ve sehir eskiyasi gibi slot tutanlar oldugu surece pek tutucagini dusunmuyorum. Premium gercekten cok pahali yapilmis oynarsam ardream oynamak istiyorum fakat ardreamde muhtemelen 83 yapanin yan karakterleri ile dolu olacaktir. Açikcasi full gorev yapip sakin sakin tyon kesip ortami izliycem. Zaten is guc var gunde 2.5 - 3 saat girebilicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni server acilinca en iyi para kasma taktiği nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @XanthiN sende geliyor musun üstat
  • Arkadaslar euko acildiginda dh olarak girip kasip oynamistik.Mage team olarak mukemmel pklar atmistik.Eukoda Aphotic di klanimiz.Westor, zenner,morzianlex, gibi oyunculular vardi.Eger temiz server olacaksa stram uzerinden bende baslamayi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımı gözlemem sonucu bağımlısı olurum korkusuyla fazla bulaşmamıştım, steame gelmişken belki bir göz atarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • belirli düzeyde maddi sorunu olmayanlar için oynanabilir düzeyde oyun
    ancak oyunu yıllardır oynamamış kişiler hiç para yatırmadan başlarsa sıkılabilir
    bi yerden sonra pot alacak paranız bile zor çıkıyor :) eventları, bossları vs. oyun içi aktiviteleri takip etmek gerek

    20xx görünümü, krowaz/utc itemları ilk geldiği zamanlar ben de hiç sevmiyodum
    ama bi süre sonra alışıyosunuz hatta daha bile çekici geliyor göze.. özellikle krowaz silahları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • katılıyorum yeni görüntü daha iyi ama dragon box u filan sevemedim
  • İlk başta oyun değişir diye düşünüyordum ama olduğu gibi devam edecek boşa para ve zaman kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup kurduk arkadaşlar. Aramıza katılmak isteyenleri bekleriz.,

    Whatsapp için pm atabilirsiniz. 20 kişi olduk.

    http://steamcommunity.com/groups/dhko
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.