Şimdi Ara

KOLTUK ISITMA ARIZASI OLAN HERKES BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
29.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili forumdaslar, peugeot 508 aracimin sofor koltugundaki koltuk isitma arizalandi. Garanti bittiginden normal elektrikcilere gittim. 5 elektrikci gezdim hepsi öcü gormus gibi oldu. Abi servisine git beyine bilgisayarla baksin dediler hepsi sozlesmis gibi. Oysa istedigim tek bisey vardi. Koltugun isitma resistansina elektrik gidiyor mu gitmiyor mu?. Is basa dustu koltugu en yuksek konuma aldim. Altina girdim. Siyah renkli modulu buldum. Soktum soketinden. Disarda inceledim. 8 tane soket ayagi vardi bunlarin ikisinin dibi plastik kisima giren kisim ermisiti. Detayli inceleme ile lehimin isidan koptugunu gordum. Elektrikciye goturdum hepsine ayaklarin yeniden lehim yaptirdim. Taktim ve calisiyor. Servis doseme 1500tl ye degisecek dediydi. Elektrikciler ise servis baksin ve muhtemel resistant gitmistir demisti. Su an bu isi elektrikciye abi ne koparsa gonlunden dedigi bir rakama halletmek bi yana aracimin sorununu aracimdan ayri kalmadan aracsiz kalmadan ,orasi burasi sokulmeden halletmenin zevki apayri. Sozun ozu su; koltuk isitmasi elektrik elektronik teknolonisinin en ilkel halidir ve bu arizadan korkmayin. Resistant kopsa bile kendiniz yapsbilirsiniz. Tamir icin israrci olun , yoksa zeki usta bulmak cok zor.



  • Kardeşim konuyu takip ediyorsan bu bahsettiğin parçanın fotoğrafını koyabilir misin? Veya nasıl bir şey tarif edebilir misin? Benim 508in iki koltuğunun da ısıtması çalışmıyor. Bir iki yere baktırdım şundandır diyemediler veya detaylı bakmadılar. İki pedin birden bozulacağını sanmıyorum, muhtemelen benzer sorun var. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, aynı sorun benim sürücü koltuğunda da mevcut.Servisten randevu aldım ama vaktim olmadığı için gidemedim.
    Yabancı forumlardan araştırdığım kadarı ile sorun çıkaran siyah parça resimlerdeki parçamı? Sizin sorununuzun kolayca halledilmesine sevindim.Herhangi bir ustaya aracımı kurcalatmak istemiyorum. Bu işlemi yaptırdığınız ustanın adresini verirseniz bende yaptırmak isterim. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

     KOLTUK ISITMA ARIZASI OLAN HERKES BURAYA

     KOLTUK ISITMA ARIZASI OLAN HERKES BURAYA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austun1975 -- 3 Ocak 2019; 15:53:51 >
  • Fatih bey merhaba;

    konu ile alakalı aynı sorun ile karşı karşıyayım. Eğer mümkün ise parçanın fotoğrafını çekip gönderebilirmisiniz..
    Şimdiden teşekkür ederim.

    İyi günler.
  • Arkadaşlar selamlar. Kendi aracımda olan koltuk ısıtma arızasını giderdim. İşinize yarar diye izlemeniz için link i tıklayabilirsiniz.
    https://youtu.be/8KISY9UYJQM
  • Konu eski ama mutlaka yaşayan olacaktır kronik çünkü Eğer problem koltuk ısıtma beynindeki yanmış soket isehttps://tr.aliexpress.com/item/33032429753.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxMEQA6 bu soketten alıp değiştirebilirsiniz. Kendi aracımda çalıştı bu şekilde.
  • Aliexpress linkinde hem dişi hem erkek soketler var hangisini alacağız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim aracım 2022 Citroen C3 shine paket

    Aracımdaki koltuk ısıtma resimde belirttiğim kare içindeki yerler sadece ısıniyor ve 3. Kademede bile elimi üstünde bekletince sıcaklığı hissediyorum ısıtma yeri ve derecesi normalmi yardımcı olursanız sevinirim


     KOLTUK ISITMA ARIZASI OLAN HERKES BURAYA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.