Şimdi Ara

Konkordato ilan eden şirket, 150 işçiyi kovdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konkordato ilan edenler ticari ahlak sahibi olanlar borcunu hala ödüyor. Şöyle söyleyeyim, sen bir firmaya bir mal satıyorsun. O mal sayesinde o firma para kazanıyor. İşte o zaman sana ödeme yapıyor çünkü o malı vermezse borç kapatmadığı için işi duracak. Konkordato sonrası iflas gelmesi yüksek ihtimal olacak.

    Bir diğer senaryo adam ödeme yapmayacak, alacaklı adam da bir şekilde öder bu güvenilir ben parçamı vereyim diyecek. Adam parayı alamadığı sürece malı aldığı toptancıyı öteleyecek, bu iş uzayacak gidecek.

    Örneğin Mayıs ayına kadar çeklerle 1xx.000 TL borç var. Sadece bir ayda bir firmadan alacaklı olduğumuz miktar da bu miktar. Adam ödeme yapmazsa kendi özkaynaklarınla ödeme yaparsın, sonra Allah korusun batarsın. Kenarda köşede paran yoksa zaten ticaret yapamazsın 6 ayda batarsın.

    Yorumunuza gelecek olursa bu saatten sonra geminin burnu dibi gösteriyor hemde 90 derece. Senelerce bu durum yavaş yavaş oldu. 2018 Mayıs ayında sorsak süper güç derlerdi, şimdi enflasyonu %10'a indireceğiz göreceksiniz diyorlar oda 3-4 senede.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.