Şimdi Ara

KREDI KARTI YILLIK UCRETI GERI ALMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
48
Favori
82.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna uğraşmayın. garanti filexi , finansbank fix akbank free kart alın rahat edin. ücret falan yok.
    3 kartta elimde var. yıllık ücretleri falan yok. kampanya olursa sms ile mesaj atıyorsun 2-3₺ ücret alıyorlar okadar. yılda 1 bilemediğin 2 kampanya olduğundan sorun değil oda
  • damienn kullanıcısına yanıt
    Kartı kapatın dedikten sonra 2 yada 3 gün gibi bir süre var. Bu sürede tekrar açtırabiliyorsun. Kapattığım bir (Vakıfbank) kartım vardı. Kapattıktan 1 gün sonra karta kampanya puanı yatacağı geldi aklıma. Aradım tekrar aktif hale getirdiler. Puanlar yüklendi. Kullandım sonra kapattım.

    Forumda bir arkadaşta bu süreyi tam yazmıştı ama hatırlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip güzel konu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worldcard eko alın.Aidat yok.Kampanya şartları normal worldcard ile aynı.Worldcard'da ne puan veriyorsa aynısı eko kart içinde geçerli.Cardfinans fixcard 5 para etmez.Tek özelliği kart ücreti yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan3156

    Bankalar sanırım bu sene kendi aralarında anlaştı. Kart ücretlerini istisnasız hepsi alıyorlar artık. BDDK bu konuda mutlaka soruşturma yapmalı. Haksız rekabet doğuyor. Bankalar bize kaçacak yer bırakmadı. Daha önceden kredi faiz oranlarındaki anlaşmalı durumdan ceza yemişlerdi zaten. Olmaz olmaz demeyin.

    Bankalar kendi aralarında anlaştı demek yerine yasal olan haklarını bize dayatıyorlar. Kart aidatı ödemek istemiyorsanız bonus için flexi, axes için free vb. ücretsiz kredi kartlarını kullanabilirsiniz diyorlar. Ama bu seferde her kampanyaya katılım ücreti veya bilmem ne paketi diye sizden verdikleri puan/bonusu geri alıyorlar. Ya bu şekilde pazarlık yaparak kurtarabildiğiniz kadarını kurtaracağız, ya da ücretsiz kart kullanacağız. Bir diğer seçenek nakit olayına geri dönmek galiba!?




  • -Halkbankası 59 TL yansıttı. Sözleşmem 50 TL üzerinden olduğu için ve yapılan zam önceki ekstrelerde belirtmedikleri için sadece 9 TL sini Bankalar Birliği Hakem heyeti ile aldım.
    -Garanti 1 yıl kapatmama sözüne iade etti.
  • akbank bile iade etmedi 3 senedir ediyordu artık banklarda uyandı vermiyor en güzeli aidatsız kartlar
  • hocam siz kullanıyormusunuz kampanyalarda falan katılım ücreti alıyor mu

    kartı alınca banka cari hesap açıp hesap işletim ücreti alır mı

    normal karttan ne eksiği var acaba
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Hayır hiçbir ücret yok.Yapi kredi cüzdan kampanyalarından da faydalanılıyor.normal karttan eksiği olarak bir tek vadaa dan yararlanamıyor sanırım.

    Çarı hesabım yok,hesap işletim ücreti alırlar mı bilmiyorum.

    Geçen sene klima almıştım.100 lira puan kampanyası vardı,worldpuan olarak yatmıştı karta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus 2 tane kart vardı.
    1 ini geldiği dün kapattırayım dedim 30 bonus verdi 1 seneliğine :)aldım.

    2 kart için bugün aradım onada 30 bonus verdi istemedim 2 teklif sunar sandım Akbank gibi sunmadı. Kapattı .
    7 gün bekleyin dedi kırmayın kartınızı sonra kırın dedi 2 .bi teklif gelecek kesin beklemedeyim
  • YKB hafta başında 90 TL aidat tahakkuk ettirmiş, aradım iptal ettiler. Kartı yoğun kullanıyorum bu arada.

    Bir de "kredili mevduat hesabınız eksiye düşerse posta masrafı çıkmasın diye e-posta ile gönderelim, kabul ediyor musunuz?" diye sordular.
    "Benim kredili mevduat hesabım yok ki" dediğimde "Olmasın, ilerde olabilir" deyip e-posta gönderimine ikna ettiler.
  • Bir yanlışı düzeltelim, kart ücretleri ile ilgili thh ler artık başvuru almıyor çünkü hükümet geçen yıl çıkardığı yönetmelikle kart ücretlerini yasal hale getirdi.. Ücretsiz kart uygulaması da bu nedenle çıkarıldı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda en iyisi finansbank mail çekiyorum 4 5 saat içinde dönüyorlar herkese kesin iade yapıyorlar her zaman ailemdeki herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iş bankası nasıl aidat konusunda 2 ay oldu kartı alalı ne zaman gelir kart aidatı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

    20 yıldır kullanıyorum eskiden aidat ücretini iptal ettirirdim artık kabul etmiyorlar.bu yüzden yapı kredi bankasını kartını küsüp iptal ettirdim.iş bankasından aldım,onlarda aynı şekilde aidatı alıyor.

    İş bankası maximum için o konuda çok katı müşteri temsilcileride çok küstah ve saygısız. Ciddiyim kendini bilmez bir müşteri temsilcisi yüzünden aidat kavgasına tutuştuk ödemek zorundasınız puanda veremeyiz iptal ettirirseniz ettirin bizim bankamızın uygulaması bu şekilde vs diye atarlandı bende ertesi gün tüm borcu kapatıp kartı iptal ettirdim. iş bankası ve maximummu aman aman uzak kalsın benden. Hem garanti ve akbankın maaş müşteriyim aidatsız kullanıyorum. Annemin bonusu için garantiyi aradık onlarda % 50 puan olarak geri verdiler




  • 2003 yılından beri kullandığım (ilk alan müşterilerden biriyim) Axess Platinum kartıma 119 TL üyelik ücreti yansıttılar. Arayıp iadesini istedim, önce 50 TL kabul etmeyince de 70 TL chippara teklif ettiler. Onu da kabul etmeyip kartı iptal ettirdim. Geçen sene 3 gün sonra arayıp kartı tekrar açtırmam halinde üyelik ücretini iade edeceklerini söylediler. Ben de kartı muhafaza ettiğim için kabul ettim. Üzerine bir de 30 TL chippara yüklenmişti ki bundan müşteri temsilcisi bahsetmemişti.

    Geri arar da benzer bir teklif yaparlarsa kartı açtırırım, aramazlarsa kendileri bilir. World Platinum kartıma maaş hesabım olduğu için üyelik ücreti yansımıyor.

    Ek bilgi: Kredi kartı iptal edildiğinde 7 günlük limiti muhafaza etme süreleri var. Bu süre içinde kart aktif halde getirilmezse iptal edilen kartın limiti kadar herhangi bir banka kredi kartı verebiliyor. Bu yüzden ikna aramaları 7 gün içinde yapılmış olur. Aramazlarsa geçmiş olsun diyebilirsiniz.




  • Garanti bonus kart aidat yüzünden kapatma talimatı verdim. Amacım kapatmadan önce aranıp aidatı iptal etmeleriydi. Bugün kartı kullanmak istediğimde kartı kapattıklarını fark ettim.

    Arama yapılmadı talimattan sonra 7 gün içinde kapattılar.
  • Axess için müşteri hizm. maaş müşterilerinden kart aidatı alınmıyor dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi..doğru mu ki, bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx0131 -- 5 Eylül 2017; 20:26:11 >
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    Evet alınmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    Firmanızın Akbank ile yaptığı sözleşmede alınmaz maddesi olmnası lazımmış.

    BDDK' ya yazdım kart aidatının iptali için ama olumsuz sonuçlanmış. İade etmediler. Seneye sürem dolunca kartı kapatacağım..... Kartı verene kadar elli yalan söyle, maaş müşterisine aidat yok de. Şimdide iade etme.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.