Şimdi Ara

KRİPTO PARA BORSASINA GİRECEĞİM AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm arkadaşlar kripto para borsasına girmeyi düşünüyorum elimde 1500 tl gibi bi param var ama türkiyede yasakmı güvenilir bir site arıyorum paramız arada kaybolmasın istiyorum



  • BTCTurk
    Türkiyenin ilk borsası dünyanın da ilk borsalarından birisidir.
    CEO'su da işinde yetkin birisi şu anda.
    Türkiye'de yasak değil fakat devlet güvencesi altında da değil.
  • Merhabalar , türkiyede ki borsalardan güvenle trade edebilirsiniz ben bi sorun yaşamadım açıkcası. Koinim , BtcTurk bu iki borsayı kullandım genelde. Güvenlik açısından sorun yok. Hacim olarak incelemeni öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Powh.io'dan inanılmaz kazanıyorum, tavsiye ederim. Türk borsalarına bulaşma. Burada para çekme talebi veriyorum yarım saate hesabıma yatıyor müthiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin yatirimi bulut madenciligi yapan sirketlerden uzak dur ve iyi arastir ornek. btc-investment.net  adlı siteden yani cengiz dikmen investment den kesinlikle ama kesinlikle uzak dur. Cunku 2018 mart ayindan beri hic bir odeme yapmadigi gibi cengiz dikmen isimli sirketin basindaki kişi sekreterleri araciligiyla(kendi gorusmuyor bile) musterilerine surekli bir seyler uydurup oyaliyor. 4yildir hizmet verdigini soyleyerek Guven sagladigini dusunuyor ancak ne paranizi veriyor ne de kârinizi hatta  cikmak istediginizde ise olmayan bir sozlesmeden bahsederek paranizi geri vermiyor. Biz dustuk sen dusme UZAK DURUN..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet güvencesi olmadığı için biraz geri adım attım birazdaha beklemek en iyisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

    devlet güvencesi olmadığı için biraz geri adım attım birazdaha beklemek en iyisi
    Devlet güvencesi hangi borsada var ki? Türkiye borsasında neler gördüm neler..
  • Önder AYDIN kullanıcısına yanıt
    peki güvene bileceğim sıkıntı yaşamayacağım bir site söylermisiniz
  • Ben yerel sitelerden alıp binance ye aktarmıştım . Ordan al sat yapıyorum çok uzun süre önce paribu dan almıştım . Siteyi kontrol et .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdemasivemavi -- 4 Eylül 2018; 23:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoinMarketCap a bak ilk 10 da ki coin leri takip et . FaZla dalgalı coinlerden uzak dur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleyküm selam ,para yatırmadan da kripto para kazanman mümkün ..https://get.cryptobrowser.site/2565305 para çekimi yaptım ne kadar alt üye yaparsan o kadar çok referanslaından btc kazanıyorsun bi bak derim .. ücretsiz bir şekilde btc vb kazandığım ve çekim yaptığım çok site var yardımcı olmamı istersen olurum . kolay gelsin KRİPTO PARA BORSASINA GİRECEĞİM AMA




  • Öncelikle arkadaşların da dediği gibi devlet güvencesi altında değil bu yatırım aracı hiç bir borsada da. Fakat bu sonradan güvence altına alınacak diye bir şartta yok ortada. Olaki böyle bir devlet güvencesi ortamı gelirse zaten bu da Kriptopara sektöründe yeni bir gelişme olarak yerini alır.

    Para biraz da aslanın ağzında aslında. Yatırım yapma da yap da diyemem bu senin yatırım kararın ve hiçbir şekilde etkilemek istemem insanları. Zaten yatırım tavsiyesi değildir adı altında birçok paylaşım görürsün. Dolayısıyla risk sermayeni oluşturur ve buna göre girersen riskini minimize etmiş olursun. Türkiyede şu anda en büyük kripropara borsaları BTC Türk ve Paribu. Dünyadaki en büyük firmalar Binance ve Bitfinex ancak bu dünyadaki en büyük borsaların bile %100 güvencesi kesinlikle olamaz. Ayrıca diğer yandan kriptopara al sat ile para kazanmayı düşünmekten ziyade sadece yatırım olarak düşünüyorsan, kendi kriptoparanı kendi cüzdanında saklayabilirsin.

    Cüzdan açma videosundan küçük bir bilgilendirme edinebilirsin.




  • Uzun vadeli dusunuyorsan borsadan al~p cuzdanina atarsin risk olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun vadeli dusunuyorsan borsadan al~p cuzdanina atarsin risk olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk borsalarini sadece alip baska bordaya atarken yada tl cekerken kullaniyorum.



    btcturk koinim koineks paribu gibi sitelerden alis satis ypaabilirsin.



    ornek veriyorum binance da verge coin tl bazinda vurdgunda koineksteki fiyatindan daha yuksek alirken koineksten verge al oyle at alirken kazanmis ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizleri BtcTurk'te görmekten mutluluk duyarız. 15 dakikada TL yatırarak işlemlerinize başlayabilir, herhangi bir talebiniz olduğundahttp://www.btcturk.com üzerinde yer alan canlı destek hattımızdan ya da destek@btcturk.com adresinden 7/24 destek alabilirsiniz.

    BtcTurk
  • Kardesim Turkiye de btcturk gayet kaliteli. Zaten elindeki miktar 1500 tl gibi birsey bence dene hic cekinme. Kaybedersen hayatin kararmaz ama tersi olursa iyi kazanirsin.



    Ama sen sen ol uzun vadeli oyna kisa vadede herkes kaybeder cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasayı yakından takip etmek ve analizleri incelemek önemli. kripto para haberleri linkinden takip edebilirsin tavsiye ederim. Alımı için zaten arkadaşlar önerilerini vermiş. Fakat alım-satım kararını vermek biraz da yatırımcının kendisine düşüyor. Analizleri ve haberleri okuyup ona göre karar vermek gerekir.
  • binance ten 600sth altına düşünce QTUM al..ytddir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

    Ben yerel sitelerden alıp binance ye aktarmıştım . Ordan al sat yapıyorum çok uzun süre önce paribu dan almıştım . Siteyi kontrol et .
    Hocam ben koinim.com kullanmayı düşünüyordum. Para yatırma alt limit olmadığı için. Ama yerli borsalar batarsa falan diye korkuyorum. Yurtdışı site önerebilir misiniz para yatırma alt limiti olmayan ve döviz kurundan kaynaklı çok kayıp yaşatmayan? Mesela binance'ten bahsetmişsiniz o nasıl benim şartlarıma uyar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.