Şimdi Ara

kron tx 150 kullanıcıları içeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
3
Favori
34.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Yaz gelince sezonu açtım.
    Bugün 4 arkadaş tura çıktık. Düz yol yaptık.
    gidiş geliş toplamda 70.45 km oldu.
    3 saat 19 dk. pedal çevirmişim. Toplamda 5.5 saat sürdü gidiş geliş.
    Ortalama hızım 20.8 km, max. hız 40.3 km.

    Ekibin neredeyse en zayıf halkası benim.
    Biraz yaş sıkıntısı, biraz da kondüsyon eksiğim var.
    Kendimizi toparlamamız lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 24 Nisan 2018; 5:33:55 >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Maşada ki o iki delik kaliper yuvası, aynı yuvadan arkada da varsa, istediğiniz zaman fren sisteminizi disk frene çevirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben de yeni tx 100 aldım. İzmir'den aldım, ellerinde 2017 model son kaldığı için bana baya uyguna geldi. Kaskımı da aldım. Gündüzleri yavaştan turlara başladım ancak işten çıktım eve gittim derken pek fazla aydınlık vakit kalmıyor bana. Ön ve arka aydınlatmaları tamamladıktan sonra daha rahat yola çıkabileceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy Goat

    sehirici kullanicam hocam bazen cukurlara girerim ara ara kaldirimdan yola inerim bunda sorun yapar mi?



    treeking ile dag bis arasinda ne fark var?

    şimdiki kullandigim bisikletin de vitesi tourney vites sorun degil 7 senedir aynu shimano vites ile devam ettim

    elimdeki bisiklet 18 kg bundan hafif olmalı aliminyum kadro sanirim daha hafifmis

    evden çarşıya uni bitince kullanabilirsem ise gider diyorum
    Trekking daha çok şehir içi kullanım için alınıyor. Turlar için kullanan da var. Tekeri daha düz, daha incedir ve bu da yolda yağ gibi gitmenizi sağlar. Ve trekking bisikletler dağ bisikletlerine göre daha hafif ve daha kontrol edilebilirdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün tx 150 aldım. 46 kadro, 24 vites, v fren tercih ettim. Boyum 172 cm. Kadroyu 46 verdiler, medium dediler. Baştan mosso düşündüm, hd olan. Fakat sonra hem maddi, hem de kendim uğraşırken kolay olsun diye v fren aldım. Bisiklet yeni olduğundan şimdilik her şeyi kaymak gibi akıyor. Hoşuma gitti. İlk sayfa dikkatimi çekti. 2014 senesinde de tx 150 varmış, fiyatı da 700 civarında. Ben aldım 1170 tl. Dolar etkisi yanında, seneye göre kullanılan malzeme de değişiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bir ay olmadı, ön vites ikidir atmama sorunu veriyor. İlk sorunda 2. bakım olarak ücretsiz onarıldı. Şimdi gitsem ücret alırlar mı? Garantiden sayılır mı yoksa? Kitapçıktaki kuponlar bitti. Bayram tatili diye kapalı, kendim onarmak istedim videolara bakarak. Fakat uğraşırken tel sanırım adi, dağıldı gitti aç kapa yaparken. Garanti bozulmasın diye başka yere gitmedim. Ne önerirsiniz?

    24 vites aldık fakat bana önerilen ön orta çarkta kullanmam ve uç çaprazlara pek çıkmamam. Bilmediğimden kandırılıyor muyum, yoksa her markada rajon bu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tx150ciler nasıl problem varmı? Problem yaşıyormusunuz? Bende yaklaşık 2 ay önce tx150 sahibi oldum ancak çok fazla km yapma şansım olmadı henüz işlerimden dolayı.100 km civarındayım.Bisiklet güzel akıyor.Frenler gayet güvenli.Bursa Mudanyada yaşıyorum.Sahil turu yapmaya çalışıyorum şimdilik kısa zamanda orta mesafelerde gezilere çıkmak niyetindeyim.Biraz kondisyon sağlamam lazım ama.Tek başınada biraz sıkıcı oluyormuş ama arkadaş bulamazsak yapacak birşey yok tek tabanca pedallarım artık.Şu ana kadar memnunum Kron Tx150 den.
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Ben ön vites değiştirici ile sorun yaşadım. Halen daha tam oturmadı. En son yaptırdım aldığım yere sonra gitmedim. İlk aldığımda ön vites, tek hareketle geçiyordu. Fakat şu an 1 den 2 ye atarken özellikle zor atıyor. Örneğin vites değiştiriciyi atana kadar az basılı tutmam gerekiyor. Bazen hızlı davranıyorum atmıyor. Kolda 2 gösteriyor fakat zincir değiştiriciye sürterek 1 de kalıyor. Bir kez daha basınca bu sefer 3 e geçiyor çatur çutur gürültü eşliğinde. Aldığım yer bu fiyat segmentinde böyle şeyler olur havasında. Lastik akordu yapıldı fakat tam sıfırlanmıyor. Yani bu giriş seviyesi bisikletleri fazla sallamıyorlar. Bunlar normal mi bendeki model için ve fiyat için. Bursa da bisiklet grupları var. Aydın bisiklet, aktif pedal, yıldırım bisiklet kulubü gibi. Ben şimdilik tek takılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Ön vitesi yükseltirken çok hafif basılı tutmak gerekiyor , bende de bu şekilde.Ama daha önce kullandığım başka bir markada da böyleydi durum.Ondada Shimano Tourney giriş seviyesi ön ve arka aktarıcı vardı.Sanırım bundan kaynaklanıyor.Mesela ön vitesi düşürürken böyle bir sıkıntı yok sadece yükseltmede oluyor.Yanisi sıkıntı değil aslında giriş seviyesi aktarıcı olduğu için oluru bu.Onun haricinde ses geliyorsa ayarlama istiyor olabilir bence kardeş.Genel olarak memnunum ben.Gruplara katılmak için biraz kondisyon yüklemesi yapıyorum.Şu halimle onlara ayak uydurmam zor görünüyor.
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Ben alalı 2 ay olacak ay sonunda. Bacaklar alkştı bayağı. Uzun yollar yapıyorum. Vites dışında pek sıkıntı yok gibi. Kıyafet işini biraz geç tamamladım. Şort ve kask bugün veldi. Yarın üst forma gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Kıyafet işini ben bisikleti almadan hallettim.AE den aldım şort tayt forma.Türkiyedende kask,eldiven aldım.Kıyafet olmadan olmuyor insan öyle hissediyor psikolojik olarak eksiklik hissediyor.Birde ucuz olsalar.
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünleri aldınız? Dolar artınca hala AE den almanın ayrıcalığı var mı? Ben geç kaldım ve kalan biraz sıcak günler için acele etmek, beklememek adına şunları aldım:

    https://n11.com/crivitsport-2li-set-bisiklettayt-sort-P234468558

    https://n11.com/spakct-s13c10-slim-fit-kisa-kol-bisiklet-formasi-P56061567

    https://n11.com/zozo-mv-29-isikli-fileli-kask-P280352293

    Kış aylarında uzun kollu ne almak lazım? Onları ali den sipariş verebilirim. Normal eşofman takımı alıp formanın üstüne ve şort altlığının üstüne giyip mi kullansam? Ne önerirsiniz?

    Kıyafet almak bisiklet alınca olmazsa olmazmış. Eğer spor amaçlı uzun saatler binilecekse, terleme ve dışarı atılması, güvenlik, görünürlülük, rahatlı vs. için kesinlikle edinilmeli. Ben pamuklularla dolaştım. Yazın iyi de, bahar ve kışın olmaz. Teri tutuyor, geç kuruyor, kullanışlı değil vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 20 Eylül 2018; 0:17:12 >




  • X-TIGER Pro Bisiklet Forması Yaz Nefes MTB Bisiklet Giysileri Kısa Kollu Bisiklet Giyim Adam Ropa Maillot Ciclismo
    http://s.aliexpress.com/JnEBziQJ?fromSns=Copy to Clipboard

    X-Kaplan Coolmax 5D Yastıklı Bisiklet Şort Darbeye MTB Bisiklet Şort Yol Bisikleti Şort Ropa Ciclismo Tayt Için Adam kadınlar
    http://s.aliexpress.com/YRr22aYv?fromSns=Copy to Clipboard

    Tayt forma olarak bunları almıstım gayet iyi buldum.
    Kaskı paraya kıyıp N11den Giro İsode aldım 225 tl ye. Çanta,suluk,lamba vs ufak tefek şeyleride ae den aldım.Bu aralar kelebek gidon almayı düşünüyorum sürüş konforu için mesafe uzadikca gidon tutusu problem yaratiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzluk16 -- 23 Eylül 2018; 18:21:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kış için bende üst alt bakıyorum ne alacağımı bulamadım henüz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doların bu yükselişi ae yi biraz ikinci plana atıyor benim açımdan.Herşey iki kat pahalilandi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesela şuan Jordanred firması ve Sora tekstil formalarda acayip indirime gitmiş 50-55 tlye üst forma var kaliteli yerli firmalar.Ama hepsi yazlik kisa kollu.seneye giymek için düşünülebilir bencee.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Bisiklet forumda bana birisi kask için 150-200 e çıkmaya gerek yok dedi. Zaten o giriş seviyeler aynı dedi. Ben de 75 tl ye zozo ışıklı, fileli kask aldım. Sizdekinde de var mı file filan? 400 ve üstü vermeden iyi bir şey yok dedi. Ben de şimdilik aşırı masraf yapmamak adına zozo aldım.

    Bim de uzun kollu kappa alt üst takım sattılar son zamanlarda. İdarelik ondan aldım forma ve şortun üstüne giymek için. Gözenekli yapısı var. Pek iyi tutmasa da idare eder az. Yine aynı kişi alt üst takım alırsın demişti, altına da içlik alırsın demişti. Ondan aldım onları da. Uzun kollu alırken ali düşünüyorum bu sefer. Fakat dolardan yana sıkıntı var. Bir arkadaş bir kişinin ismini vermiti ihraç yapan, ucuza veriykr diye fazlaları. İsmini unuttum, tekrar alınca ve uygunsa yazarım buraya da. Sizin dediğiniz kısa kollu ucuza verenin int. adresi var mı?

    Şu an ışık almam lazım ön arka takım. Lazer, yere çizgi yansıtan tipler var. İyi mi onlar, ya da ne önerifsiniz? Erken kararmaya başladı. Özdilekten ucuz, pilli almıştım idarelik fakat o da kötü çıktı. Kilidim vardı ucunda ışık olan.https://ugurbisiklet.com.tr/ulac-pulsar-isikli-kilit-urun1423.html sele altına asılıp az buçuk ışık yapıyordu. Geçen hafta kaybettim. Yerinden çıkmış, düşmüş. Sonra bunu aldım 100 tl ye. Şu an satıcı fiyatı artırmış. Yanlış mı girmişti anlayamadım. 1 kg sadece kendisi. Kablosu kalın ve ağır, yarım kg civarı da o var. Yanıma sadece U yu alıyorum şimdilik. Çok büyükmüş, sonradan fadkettim. Fakat bağlarken kolaylık veriyor.

    https://m.n11.com/oxc-u-lock-shackle-duo-190x330mm-12m-kablo-anahtarli-u-kilit-P270203590



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 24 Eylül 2018; 7:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Selamlar çok canım sıkkın.Gece bodrumumdan bisikletim çalınmış maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

    Selamlar çok canım sıkkın.Gece bodrumumdan bisikletim çalınmış maalesef.
    Gecmis olsun. Cok uzucu bir durum.

    Apartman girisi ya da girisi goren yerlerde kamera varsa polise bildirin, bulunur inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok canım sıkıldı. Hep aklımda olan bir şey. İçeri kadar nasıl girmişler? Demek ki sizin orası yol geçen hanı gibi.

    Kapının sürekli kapalı olması lazım. Bizim bodrumun da ekstra kapısı var, sonra en son bölümlerde kapı yaptım kendime iyi olmasa da. Keşke eve çıkarsaydınız, ya da daire kapısında bir yere kilitleseydiniz. Kamera filan var mı sizde?

    Ben bir ara yöneticilik yaptım. O sırada kamera taktırdım apartmana 7 hat, bir de gerekli yerlerin kilitlerini yenilemiştim, ya da taktırmıştım.

    Çevre kameraları filan kontrol edin. Bu arada U kilit edinmek lazım sanırım. Biraz daha iyiler sanırım. Seri numarasına göre filan işlem yapılıyor mu acaba? Böyle bir durumda ne yapmak lazım, bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.