Şimdi Ara

Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
72.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar baca deliğine takılan aparatı aldım kullandım şiddetle tavsiye ediyorum mutfaktaki kokular buradan geliyormuş şimdi kesildi rüzgar artık geri basamiyor rahatladik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabanoz

    Arkadaşlar baca deliğine takılan aparatı aldım kullandım şiddetle tavsiye ediyorum mutfaktaki kokular buradan geliyormuş şimdi kesildi rüzgar artık geri basamiyor rahatladik

    link alabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette görmedim bilmiyorum ocak fırın alırken mağazada gorduk 50 tl aldık servise yaptırdık memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, elinde D8 modeli olan varsa işaretlediğim boşlukları ölçüp kaçar santim olduklarını yazabilecek kimse var mı? Burada simetrik gözüküyor ancak bana gelen modelde üst 1,5 cm, alt 3 cm boşluk var ve güzel durmuyor.

     Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?
  • Gece gece kacak akim rolesi atip duruyor ne oluyor diye mutfaktaki herseyi kontrol ettim sorun a100 asparatorden cikti baglantilarini kestim. Daha oncede kendi kendine acilip kapaniyordu servis tamir etmisti, Allahtan role var evde yoksa carpilacagiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nebula1 kullanıcısına yanıt
    Ölçüler yazdığınız şekildedir problem yok. Simetrik değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joje

    Gece gece kacak akim rolesi atip duruyor ne oluyor diye mutfaktaki herseyi kontrol ettim sorun a100 asparatorden cikti baglantilarini kestim. Daha oncede kendi kendine acilip kapaniyordu servis tamir etmisti, Allahtan role var evde yoksa carpilacagiz.

    Bu sefer cihaz lamba tuşuna bastığımızda sigortaları attırmaya başladı , servis atölyeye aldı, lambaları bozulmuş, değiştirmek için 120 tl aldılar , led lambaları verimsiz olduğu için halojene çeviriyorlarmış bunun içinde trafo takıyorlarmış, halbuki bana başta söylenen led lambaları değişecek birde trafo değişecek , onay veriyor musunuz dendi , onay verdik yapıldı, sonradan gördük ki trafo falan yokmuş cihazda, led lambalar direkt 220 ile çalışıyormuş, servis değiştirmiş donanımı verimsiz diye cihaz takıldıktan sonra farkettim servisi arayıp sordum böyle açıkladılar. Baştan söylesenize o zaman, neyse uğraşmayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joje -- 19 Kasım 2016; 23:43:9 >




  • Kügerr D100 davlumbaz düşünüyorum da arkadaşlar, aşağıda ki resimlere göre d100 modeli benim yere sığmıyor sanırım, çünkü 65 cm ocktan yükseğe montajı yapılıyormuş sanırım. Benim ocak ile üst dolap arası 113 cm. Eğer bu model olmuyorsa alternatif 400-500 TL civarlarında inox hangi davlumbazı önerebilir siniz?

    EKLEME: Kügerr'den mail geldi ve sonuç, davlumvaz bacası kesilse dahi 48 cm yetmezmiş..

     Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?
     Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 4 Ekim 2016; 23:57:30 >




  • D100 ürününü aldık, resimlerde gözüktüğü kadar estetik değil ve videolarındaki gibi sessiz asla değil. Ürün 2. kademesinde sessiz ama sigara dumanını dahi çekemiyor, müşteri hizmetlerindeki beyefendi de o kadar kibar ki, bu teknik bir konu anlatsam da anlamazsınız dedi utanmadan. Ürünü iade edeceğim, tek sıkıntı takan servis nasıl zorlamışsa vidanın uç kısmı aşınmış, olmazsa vidayı keseceğim yine de ürünü iade edeceğim, teknik konu nasılsa anlayacak kadar kafam basmazmış
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    D8 alsaydınız. D8 estetik bir Davlumbaz. Lakin sessizlik olayı tartışılır. Bence sessiz değil. Verimli çalışması için dördüncü kademede çalışması lazım . Bu kademede ses fena değil. İyi performans için beşinci kademede çalışması lazım ve bu kademede bayağı sesli. Hayatımda kullandığım tek davlumbaz bu olduğu için diğer markalar ne durumda bilmiyorum. Bir yıl önce Hepsiburada.comdan 850 lira gibi bir fiyata almıştım. Şu anda 890 lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları ürünü 2 yıl içerisinde 5-6 yıllık çalıştırmış eve gel sigarayı yak bütün gece çalışsın sonra 2 yılda bozuldu diye ağla
    , arızalanmasa şaşardım .

    Aspiratör dediğin günde 1 bilemedin 2 saat çalıştırılır .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabanoz

    Arkadaşlar baca deliğine takılan aparatı aldım kullandım şiddetle tavsiye ediyorum mutfaktaki kokular buradan geliyormuş şimdi kesildi rüzgar artık geri basamiyor rahatladik

    Hocam bu aparat nasıl bir şeydir?
  • Arkadaşlar mutfağı yeniden yaptırmayı planlıyoruz.

    Bu konular hakkında pek bilgim yok.

    Mevcut durumun fotoğrafını ekliyorum. Görüldüğü gibi baca yan tarafta. Dolabı kaldırıp Kügerr F10 davlumbaz koymayı düşünüyoruz. Bacanın yan tarafta olması bir sorun olur mu? Yoksa servis ona göre mi montaj yapıyor.

    Bir de ankastre ocak 70-75 cm. Davlumbaz 60 cm olursa olur mu?

     Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?




  • Konuya mesaj yazamama sorunu varmış.

    Bunun için deneme olarak yazıyorum.
  • Bu davlumbazın ampulleri nasıl değiştiriliyor? Beyaz led takmak istiyorum. Alttan lambanın camını bıçakla ayırmaya çalıştım gelmedi ve cam parça attı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişimi zor da olsa yaptım.
    Kügerr D8 Davlumbaz ampul degisimi. 220 volt 20 watt 9 lumen halojen ampul kullanıyor(GU10 duy kullanıyor). Bunu 220 volt 5 watt 400 lumen led ampullerle değiştireceğiz. Öncesinde elektrik panosundan elektriği kesin. Cam kapağı kaldırıp filtreyi çıkarın. Elinizi içeri sokarak duy kısmını tutup aşağı doğru bastırın. Davlumbazın dış kısmından alttan tutup ampulü sola doğru çevirin ve aşağı çekin. İç kısımdan duyun hemen altından da tutup sola doğru çevirebilirsiniz. Aynı şekilde duyu aşağı doğru itip alttan ampulü takın ve sağa çevirin. Alan dar olduğundan hem çıkarmak hem de takmak zahmetli.Nefes nefese kaldım. Görüntü de iyi değil idare edin. Oğlum çekim yapmaya izin vermedi.  Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?  Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?  Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?  Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?  Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?

    https://youtu.be/As0uTlOGz90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 23 Nisan 2017; 23:34:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • teka dh 90 modeli kullanıyordum . motordan zırıltı gelmeye başladı. servise başvurdum motor artı aleminyum filtreler ve altındaki plastik filtrelerden istedim. işcilik hariç 1500 tl dediler.. yuuuh dedim tabiki.. yeni davlumbaz sıfırı 1200 çivarı ... neyse sonra KÜGERR i farkettim. almak için araştırdım f10 modeli kafama yattı lakin aradım sordum motoru arızalanırsa filtreleri kirlenince bera ber değiştirmek istersem kaç lira yedek parça fiyatlar dedim. aspiratör fiyatından fazlamı ??? bakalım dönerlerse değerlendirecem..
  • Merhaba, D100 modelini almayi dusunuyorum ancak konunun en basindan sonuna dogru memnuniyette dusus, sikayetlerde artis gozlemledim. Ben sese cok takilmiyorum; onemli olan cekis gucu ve debisi yuksek oldugu icin Kugerri dusundum. Uzun zamandir kullanan var ise celik yuzey kalitesi ve cekis gucunun zaman icindeki seyri nasil acaba?
    Bir de firma burayi taki etmiyor mu ki... ic aksamin kalitesizligi ile ilgili onca yorum yazilmis. Bir gelistirme yapmamislar mi?
    Bu arada musteri hizmetlerini aradim bugun, bilgi almak icin. Hic profesyonel degillerdi, sanki bir emlak burosunda telefona bakan hanim misali bir hitap ve konusma tavri vardi. Hanim ismini bile soylemedi. Kendi adimi soyledim ve hitap edebilmek icin adini sordum, biraz da bozuldu. Acaba zaman icinde SSH kalitesinde bir dusme mi olmus? Bu konuda 2015 yili yorumlari ruya gibi de...
    Halihazirda bu konularda bilgi ve deneyimi olanlar paylasirsa sevinirim.
    Tsk.
  • Bir süredir uzaktan kumandalı elektronik olan modelinin kullanıyorum. 5. kademede iyi çekiyor ama aşırı gürültülü. VE ürün arıza verdi. ilk dört kademe çalışmıyor 5. kademe çalışıyor. Kullandığım model f10. Ben pişman oldum biraz açıkçası. Servisle görüşücem bakalım. Montajda uzak bir yerden gelmişlerdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 16 Ocak 2018; 8:15:13 >
  • Bu markadan uzak durun.

    Adam reklamı güzel yapıyor. Markada güvenilir imajı var. Fiyatlarıda yüksek.



    Aspiratörleri sessiz değil.

    Hava emişide bilinen markaların aspiratörler ile aynı.

    Malzeme kaliteside bilinen markalarla ile aynı.

    Bilinen markaların arkasında en azından kurumsal büyük firmalar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.