Şimdi Ara

Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
9
Favori
72.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eşim benden habersiz internetten almış. ilk başta fiyatı yüksek gelince biraz söylendim ama kafa dinliyoruz gerçekten ses olayını halletmişler ve emiş gücü de gayet iyi diyebilirim. ilk takıldığında emişinde bi sorun yaşadık ama meğerse üründen değilmiş, bizim baca tıkalıymış onu halledince çok daha arttı verimi. evet phalaı ama hakkını verdi bizim için.
  • bu arada modelimiz f10. (nedense mesajıma girip ekleyemedim sonradan)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornapsen

    Bir süredir uzaktan kumandalı elektronik olan modelinin kullanıyorum. 5. kademede iyi çekiyor ama aşırı gürültülü. VE ürün arıza verdi. ilk dört kademe çalışmıyor 5. kademe çalışıyor. Kullandığım model f10. Ben pişman oldum biraz açıkçası. Servisle görüşücem bakalım. Montajda uzak bir yerden gelmişlerdi
    Bu arada servis geldi panel bozulmuş dediler 200 tl masraf çıktı. Getirdikleri panel uymadı. Sonra da gelen kişi kuger servisini bıraktığını söyledi. Bozuk davlumbazla birlikteyiz. Genel merkeze haber verdim geri dönüş yapacaklar sözde. Sorunu çözemezsem davvlumbazın çöpteki resmini paylaşırım burda artık
  • Benim sorunum çözülmedi. Gelen servis motoru yaktı bu sefer. Zaten bir parça için nisan ayından beri bekliyorum motor için 6 ay bekleriz. Atıp doğru dürüst bir marka alıcam. Ne cihazda iş var ne de servislerinde. Birde motor parası ve 50 tl servis parası istiyor terbiyesizler


    edit: Müşteri hizmetleri ile görüşüldü tekrar onlar çok kibar neyse ki. Kusura bakmayın dediler. YEni bir ürün göndereceklerini söylediler. En azından firma malının arkasında duruyor. Bakalım ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 20 Haziran 2018; 14:32:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornapsen

    Benim sorunum çözülmedi. Gelen servis motoru yaktı bu sefer. Zaten bir parça için nisan ayından beri bekliyorum motor için 6 ay bekleriz. Atıp doğru dürüst bir marka alıcam. Ne cihazda iş var ne de servislerinde. Birde motor parası ve 50 tl servis parası istiyor terbiyesizler


    edit: Müşteri hizmetleri ile görüşüldü tekrar onlar çok kibar neyse ki. Kusura bakmayın dediler. YEni bir ürün göndereceklerini söylediler. En azından firma malının arkasında duruyor. Bakalım ne olacak.
    Küger tarafından adresime ücretsiz bir davlumbaz gönderilmiştir. Garanti süresini sorun etmeden yardımcı olan kügerr'e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Gönderilen davlumbaz aynı model olup şu üründür https://www.hepsiburada.com/kugerr-f10-dunyanin-en-sessiz-davlumbazi-90-cm-davlumbaz-p-MTKUGF1090
  • d60 modelinin alüminyum filtresini servis dışında nereden bulabilirim? N11de var ama ölçüler tutmuyor. 24x34 cm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu marka hakkında çok çelişkili yorumlar var.açıkçası bana güvenilir gelmedi.yotumların çoğunda çekş gücü ve sessizliğin abartıldığı söyleniyor.
    ucuz olsa neyse ama bu kadar para verip riske girmek te zor.

    f10 için 983 m3/h çekiş gücü diyor.bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.


    sanırım yine en iyisi düzgün servisi olan markalara yönelnmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CE44A8738

    bu marka hakkında çok çelişkili yorumlar var.açıkçası bana güvenilir gelmedi.yotumların çoğunda çekş gücü ve sessizliğin abartıldığı söyleniyor.
    ucuz olsa neyse ama bu kadar para verip riske girmek te zor.

    f10 için 983 m3/h çekiş gücü diyor.bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.


    sanırım yine en iyisi düzgün servisi olan markalara yönelnmek.
    Bir kullanıcı olarak zaten tavsiye etmiyorum. Sessiz degıl. Servis hizmetini iyi veren firmalara yönelin. İçini açıp baktım. Çok özenli degıl. Kablolar sarkık. Motor açık. İç temizlik zor. Kendi modelim için söylüyorum: Şimdi ihtiyacım olsa almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler vazgeçtim zaten.
    herzaman alınan bir ürün değil davlumbaz.
    o yüzden maceraya giremezdim.

    markanın da yanıltıcı açıklamaları olduğunu düşünüyorum.alacak olanlar çalışır vaziyette görmeden almamalı yani netten almak çok sakat.
  • Ee. Kugeer disinda ne onerirsiniz?

    1 aydir davlumbaz alcam devrelerim yandi.

    Kule tipi mi duvar tipi mi hangisi sessiz vs.

    Aydinlatin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Dubar tipi T modelini tavsiye ederim.En kullanışlı model bu.çünkü üstüne ıvır zıvır şeyler koyabiliyorsunuz.mutfak küçükse hele çok yararlı ufak tefek tuzluk vs üstüne koyuyorsunuz yani extradan alan kazandırıyor.diger modeller sadece kendi hacmini kaplıyor.

     Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?




    bu kuger bana güven vermedi.zaten 2 ay önce 1000tl olan modeli 1600tl olmuş.bu fırsatçılık bana göre... %60 zam.
    en önemli konu çekiş gücü.çekiş gücü yüksek bir modeli alablrsiniz.tabiiki düzgün servisi olan br markadan.




    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE44A8738 -- 16 Ekim 2018; 17:31:59 >
  • bugün aldım ve kurulumu yapıldı. spot aydınlatmalar led olmuş sanırım yeni ürünlerde, eskiden normal ampülmüş okuduklarıma göre. şu an için bir sorun yok gibi görünüyor kullandıkça yazacağım.
  • 1.5 senedir f10 modelini kullanıyorum, 2 defa anakart arızası verdi . Teknik servisi hızlı gerçi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıldır d8 modelini kullanmaktayım.
    Geçen ay kendi kendine kapanmaya başladı.
    Servis parça talebinde bulunacağız dedi, kabul etmedim yenisini talep ettim.
    Sağolsunlar ikiletmeden gönderdiler.

    Yeni gönderdikleri cihaz buharı alınca otomatik kendi açılıyor.
    Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 1 Ocak 2019; 18:46:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim büyük bir alışveriş sitesinde çalışıyor, ayda yaklaşık 900 parça satılıyormuş KÜGERR davlumbazlar. Bu sadece tek bir internet sitesi. diğer siteleri de hesaba katarsak epey bir rakam ediyor. bu satış adetleriyle oranladığımızda çok az arıza oranı var diğer elektronik aletlere göre. bu hafta kardeşime alacağız çünkü kullanıcılar genelde memnun. memnun olmayanlar ise zaten genelde mutfak çıkışları falan çok dar oranlar diye okudum. yazarız onu da kullandıkça.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickcave01

    bugün aldım ve kurulumu yapıldı. spot aydınlatmalar led olmuş sanırım yeni ürünlerde, eskiden normal ampülmüş okuduklarıma göre. şu an için bir sorun yok gibi görünüyor kullandıkça yazacağım.
    nasıl memnun musunuz?
  • Hercai12 kullanıcısına yanıt
    yemekleri ben pişirmiyorum ama hanım gayet memnun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmazspor

    eşim benden habersiz internetten almış. ilk başta fiyatı yüksek gelince biraz söylendim ama kafa dinliyoruz gerçekten ses olayını halletmişler ve emiş gücü de gayet iyi diyebilirim. ilk takıldığında emişinde bi sorun yaşadık ama meğerse üründen değilmiş, bizim baca tıkalıymış onu halledince çok daha arttı verimi. evet phalaı ama hakkını verdi bizim için.
    karbonlu mu kullanıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickcave01

    karbonlu mu kullanıyorsunuz?

    Alıntıları Göster
    hayır baca çıkışımız olduğu için baca bağlantılı kullanıyoruz. bacasız kullanım emiş gücünü düşürüp sesi arttırıyormuş. yeni bir karbon üzerine çalışmaları varmış kügerr'in ama ne zamana sonlanır bilmiyormuş servis. o yüzden normal bir şekilde baca bağlantısını yaparak kullanıyoruz memnunuz şu ana kadar. 5 kademeli olmasına rağmen 3. veya 4. kademeyi geçmedik pek. ses de o seviyelerde gayet başarılı. eski davlumbaz olsa o emiş seviyelerinde kafa bırakmıyordu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.