Şimdi Ara

Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 aydır kulaklık arayışındayım yardımınıza ihtiyacım var :D. Öncelikle bütçemi zorlarsam 1000 liraya kadar çıkarabilirim. Kulak içi ve kablosuz (wireless) istiyorum. Ses kalitesi kulak üstü kadar iyi olmayacaktır tabii ki de ama benim için iki önemli faktörden biri ses kalitesi. Yani kulak içi alacak olsam da iyi ses kalitesi istiyorum bu çok mu yanlış :/.

    İkincisi ise mikrofon. Mikrofonu konusunda istediğim şey konuşma sırasında karşı tarafın sıkıntı yaşamaması kısaca sesim gitsin bana yeter ama gitsin. Karşı taraftan sesin iyi gelmiyor gibi şeyler duymak istemiyorum.

    Kulaklığı dışarıda dolaşırken minibüste, otobüste vs. kullanacağım yani olabilirse pasif gürültü önleme olursa daha kaliteli zaman geçiririm ;).Kullanım amacım müzik dinlemek, gelen aramalara cevap vermek olacak. Ben de yukarı da belirttiğim gibi araştırma yaptım tabi ama bu konularda pek de bilgili olduğum söylenemez daha çok ürün yorumlarından gitmeye çalışıyorum. True wireless alsam görüntüsü hoş duruyor ama ses kalitesi için aynı şey söylenemez anladığım kadarıyla bu kablo olayı ne kadar azalırsa ses kalitesi de o oranda azalıyor :D. Jabra elite 65T ve WF-SP700N iyi gözüküyor ama ses kalitesi için emin değilim. Acaba şu boyun arkasına takılan cinsten mi alsam ses kaliteleri daha iyi oluyormuş galiba Sony'e bakıyorum bu konuda. Her neyse bu kadar yazdım ben okuyan herkese teşekkür ederim, yol göstericiliğinizi bekliyorum.







  • Ben son zamanlarda meizu ep52 kullanıyordum.Ses kalitesi iyiydi fakat görüşme yaptığım zaman sesim karşı tarafa neredeyse hiç gitmiyordu ve canım sıkılıyordu yani

    Şahsen sony sp700 düşünüyordum ama incelemelerden yola çıkarak Jabra elite 65t aldım.Ortam çok gürültülü olmadıktan sonra görüşme anında ses karşıya gidiyor ama telefon uygulaması ile ilgili bazı sorunlar var.

    Kulaklıkları android uygulamasında dış ortam moduna alıyorum ses komple gidiyor bazen uygulama cihazı görmüyor.Bazen uygulama sapıtıyor hiçbir özelliği çalışmıyor.Bunun gibi sorunlar

    Başka bir sorun gözükmüyor şu an.Var olan sorunlarda güncelleme geçer diye düşünüyorum
  • şu an telefon görüşmeleri için en iyisi jabra elite 65t gözüküyor sanırım, siz hala memnun musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.