Şimdi Ara

Kulaklık Tamiri Sonrası Ses Dengesi Bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Arkadaşlar kafaüstü kulaklığımın kablosunda ciddi kopukluk vardı, mecburen değiştirdim kabloyu. Hatta bir de kulaklığın alt kısmına jak girişi ekledim ( kablo 2 jaklı, bi ucu telefona bi ucu kafaüstü kulaklığa takılıyor şu an ). Her şey gayet güzel oldu sorunsuz çalıştırdım fakat şöyle bir problem var, kulaklığın sol tarafından sağ tarafına göre biraz daha fazla ses geliyor. Oyunlarda sesin nereden geldiğini anlayamamaya başladım ( csgo olsun pubg olsun ). Şarkıcılar sanki bütün şarkıları sol kulaktan söylüyorlar sağdan sadece enstrüman var gibi. Müzikle baya haşır neşir bir insanım ( dinlemek olsun çalgı aletleri olsun ) telefonumdaki bütün şarkılar FLAC versiyon, yani yanıldığımı bana öyle geldiğini falan sanmıyorum. Zaten kardeşim de aynısını söyledi. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir ? Acaba kabloları ters mi bağladım ya da iletim sıknıtısı mı var lehimleri sağlamlaştırmam işe yarar mı ?



  • Kaba tabir ile kulaklık stereo olarak algılıyor yine kaba tabir ile iki canlı bir şase ucu olacak jak ucunun dip kısmı şase olmalı kontrol edin bakalım hatalı bir durum varmı ayrıca lehim tazelemek her zaman çözüm olmayabilir kalın sağlıcakla.
  • Hocam jak yuvasındaki lehimlerin yerini değiştirip hallettim, işimi halledince konuya hiç bakmamışım sağolasınız yine de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.