Şimdi Ara

Kurs satin almak istiyorum yardimci olabilirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her kese Selam. Benim nihai amacim Android platforumu icin uygulama gelistirmek.

    Mustafa Murat Hocam Gercekten Iyi bir egitmen. Onun Java kursu var.

    Size sormak istedigim Andorid platforumuna uygulama gelistirmek icin bu kursu mu almam gerekiyor. Yoksa Andorid kursunu? Yani Android icinmi Java ogrenmeliyim? Yoksa Komple Javani ogrendikten sonrami Android icin yazilim gelistirmeliyim?



  • Ben de Mustafa Murat Coşkun hocanın kursunu bitirdim.Bence bir kursu öncelikle tamamen bitir derim. Çünkü diğer kursa geçişin çok daha rahat olacaktır. Ben C# eğitimlerine baktım neredeyse aynı. HTML mantığıda aynı. Yani aslında bir dili öğrendiğinde ve uygulama geliştirmeye başladığında mantığı öğrendiğin için geçişin çok daha rahat oluyor. Birini bırakıp diğerine geçme hemen derim ben
  • Cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun. Biliyorum bu kursu bitirdikden sonra Javaya gecmeyi dusunuyorum InsaALLAH

    Java ogrenmek zormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugursalkimtas

    Ben de Mustafa Murat Coşkun hocanın kursunu bitirdim.Bence bir kursu öncelikle tamamen bitir derim. Çünkü diğer kursa geçişin çok daha rahat olacaktır. Ben C# eğitimlerine baktım neredeyse aynı. HTML mantığıda aynı. Yani aslında bir dili öğrendiğinde ve uygulama geliştirmeye başladığında mantığı öğrendiğin için geçişin çok daha rahat oluyor. Birini bırakıp diğerine geçme hemen derim ben
    Cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun. Biliyorum bu kursu bitirdikden sonra Javaya gecmeyi dusunuyorum InsaALLAH Java ogrenmek zormu? Size sormak istedigim Andorid platforumuna uygulama gelistirmek icin bu kursu mu almam gerekiyor. Yoksa Andorid kursunu? Yani Android icinmi Java ogrenmeliyim? Yoksa Komple Javani ogrendikten sonrami Android icin yazilim gelistirmeliyim?
  • Orhan198912 O kullanıcısına yanıt
    Yani ben kotlin kursu almadım. Benim demek istediğim başlamışken bitir ve öyle geç android kursuna. Başladığın şeyi yarım bırakma diye. Yoksa anlatımı eğer sıfırdan ileri seviye tarzında bir kurs ise direk android kursuna da başlayabilirsiniz.
  • Cok tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.