Şimdi Ara

KZ ZS3 inceleme; Fiyat Performansın zirvesindeyiz... (35 TL' ye minimum 250 TL' lik ses ve mimari) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
6
Favori
23.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    hocam merak ediyorum acaba ürün mdr ex650ap ile yarışır mı? Benim kulaklığım yokta çok beklemekte istemiyorum hani değer mi acaba beklmeye anlatılanlara göre bu kulaklık 200 tllik kulaklıklar seviysinde ses olarak. yanlış mıyım?
  • Dzat df10 kullanmış biri olarak söylemeliyim ki hiçbir kulaklıkta o midleri o sesi duyamadım. Ne rock zirconda ne vjjb k4s ne de başka kulaklıklarda. Bu kulaklığı henüz denemedim. İki kulaklık arasında gidip geliyorum ama hala kararsizim. Ya vjjb n1 alicam yada tekrar dzat df10. Aynı kulaklığı tekrar alasim gelmiyor ama şu ana kadar hiçbir kulaklıkta o sesi duyamadım. Boarseman da çok övülüyor ama tasarımı hoş gelmedi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklığı kasım ayı gibi aldım, ilk 2 3 saat burn in olmadan önce sesi acayip güzeldi sanki bir sinemada müzik dinliyormuşum gibi çok dinamikti bass vurunca düğünde gibi bassları içimde hissediyordum, midler güzeldi aynı anda 3 4 ensturmanı duyabliyordum tizler kulağımı yırtmıyordu, burn in olunca verdiği ses fark edilir düzeyde asaldı adeta kulaklığın canı gitti daha sakin çalışmaya başladı yaklaşık iki hafta sonra sağ tarafın sesi azaldı, şu sıralar solun sesi azaldı ve iki tarafın sesi birbirine nerdeyse eşitlendi ama arada kalan o azcık fark bile insanın sinirini bozuyor buraya kadar sesle alakalıydı burdan sonrası Konforla alakalı; bu kulaklıkta konfor yok kulağa oturmuyor hemen düşüyor oturması için iyice bastırıyorsun ses bozuluyor, birkaç saatten sonra insanın kulağını ağrıtıyor kablosu yumuşak olduğu için sürtünne katsayısı fazla buda gitsiye falan sürtünce kulaktan çıkmasına neden oluyor, kulaklık kanca şeklinde olduğundan heryere takılıyor yakında balığa çıkcam bununla,kısacası bu fiyatta olan bir alet ne verebilecekse bu kulaklık o kadarını veriyor ama ses konusunda fazlasını veriyor. 9 dolara gayet güzel ürün aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkin59

    Arkadaşlar öncelikle 1 aydan fazla bir ara oldu , vizelerdir falan baya bir zamanı aldı şimdi geri döndüm hem vaziyetu hemde kz zs3 hakkında bir kaç bir şey söylicem .

    Kz zs3 7 dolara alınacak ama 10 doları hak etmeyen bir kulaklık olduğunu düşünüyordum ve düşüncemde yanılmadım . mic kalitesi ortalama mid normal ( daha iyilerini gördüm bu fiyatlarda ) , tizler iyi , basslar sönük sadece yoğun ve dip zamanlarında normale yakın oluyor buda size pek tatmin edici gelmiyor .

    Ardından vaziyetu ya gelecek olursak yazdıklarının çoğunda haklı ama rock zircon kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bütün piston serisinden daha güzel bir ses doygunluğuna sahip ( bence ! ) . Ben kz zs3 ü "rock zircon killer " olarak görmüyorum hatta yarışamayacak bir kulaklık . Kulağa oturmasında tutun , midlerinde ara ara sönükleşmesinden vs çoğu olayda rock zircondan geride . Bence hala 10 dolara alınabilecek EN İYİ KULAKLIKtır rock zircon . Alıpta pişman olana görmedim çevremden ama tabi ki beğenmeyenler olacaktır fakat türkiyede 150 tl ye alınan sony kulaklıklarından daha iyi bir sese sahip , bana bazen yeterli gelmesede dB , çoğunluk için yeterli olacaktır .

    Aynı şekilde dzat df-10 da kz zs3 ile kıyaslanamaz çünkü siklet farkı var hala midleri daha iyi olan bir kulaklık göremedim aynı fiyat aralığında bazen vjjb k4 ile yarıştırsalarda , dzat df-10 daha önce , ama normal kullanıcı için vjjb k4 mü dzat df-10 mu deseler vjjb k4 derim bassları daha iyi geliyor bana .

    Herkese iyi forumlar

    K4 de kullandım, dzat df10 da. Zircon da kullanıyorum. Öyle amfi, dinleme cihazı falan kullanan biri değilim. Daha çok telefondan bilgisayardan müzik dinleyen biriyim. Zircon çok eksiksiz bir kulaklık 10 dolar için. Ama öyle aham şaham bir odak noktası yok. Hepsinden azar azar misali. Ama dzat öyle değil mesela. Hiç bas titreşimi falan yok, bas bekleyen almasın kullanmasin ama o midler o tizler varya... Şu ana kadar dinlediğim en iyi midlere sahip kesinlikle. K4 ise bas ağırlıklı ve elektronik müzik dinleyenlere göre tasarlanmış daha çok. Bugün vjjb n1 siparişi verdim. Midleri çok övülmüş ama bakalım bir dzat kalitesinde mid verecek mi. Malzeme kalitesi konusunda da vjjb çok iyi bu arada. Kolay kolay bozulacak gibi değil ürünleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu an rock zircon kullanıyorum memnunum aslında ama ne bileyim eskisi kadar tatmin etmemeye başladı sanki kz ed9 modeline kafayı taktım şimdi de kz zs3 birde snopy rampage invoker var bass benim için çok önemli ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gearbestten hiç alışverişim olmadı. Bu kulaklığı tr ye kaç günde iletiyorlar? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agbdlcs81

    Arkadaşlar gearbestten hiç alışverişim olmadı. Bu kulaklığı tr ye kaç günde iletiyorlar? Teşekkürler.

    Nl post ile kargoya verildikten 1 hafta sonra teslim edildi benimki. Bu süre değişebilir tabiki..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.



    Peki kullandınız mı bilmiyorum ama bununla kz ate arasından hangisi iyi biliyor musunuz? Elektronik müzik için.

    Güncelleme: ZS3 sipariş edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 11 Mayıs 2017; 22:5:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ses yalıtımı nsl arkadaşlar içeriye ses alma ve dışarıya ses verme durumu nsl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaba bir kulaklığa benziyor. Bir de böyle takmalı, çıkarmalı şeyler çabuk bozuluyor. Tek parça olması bence daha iyi
  • Bu kulaklıklar arasında en Sağlam'ı hangisi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 mayısta postnl ile sipariş ettim şuanda İstanbulda görünüyor. Gelince cevaplarım bu sorularınızı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftada elime geçti. Bundan önce Creative ep630, section8, sony mh650c ve lg quadbeat2 kullandım.



    Bunların arasında sesi en kaliteli olan mh650c ve qb2 idi bence. En ergonomik olanı açık ara ep630du.





    Kz zs3 hem çok ergonomik geldi hem de 650c ve qb2 den daha güzel bir sesi olduğunu düşünüyorum. Açtığım ilk şarkıda, 650c de duymadığım ya da fark etmediğim sesleri fark ettim. Bence fiyatına göre şu yazdıklarım arasında açık ara önde bu kulaklık Gümbür gümbür bas vurmuyor tadında bırakıyor. Dubstep dinliyorum ve oldukça beğendim. Yüksek seste de üstteki kulaklıklara kıyasla çok daha başarılı geldi çok fazla bozmuyor sesi



    Tavsiye edenlere teşekkür ederim ben memnun kaldım...

    Edit: Yalnız biraz farklı bir tasarımı var. Takarken aynaya bakmak ihtiyacı hissediyorum. Ayna yokken takabilir miydim bilmiyorum. Tahtından sonra güzel sabitleniyor. Rahatsız etmiyor.

    Edit2: Dubstep değil de vokallerin önde olduğu bir rap müzik açtım. Bunda çok daha başarılı Üstte yazdığım kulakların seviyesindeyse beğeni seviyeniz, bu kulaklık oldukça tatmin edecektir. Gearbestten PostNL sweeden ile alabilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 23 Mayıs 2017; 11:51:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar zst ve zs3 arasında hangisini önerirsiniz?
  • Kulaklık bugün elime ulaştı. Tam bir fp ürünü baslar tizler tam kararında. Kulağa oturması enfes. Malzeme kalitesi tatmin edici. Tasarım göze hoş geliyor. Kablonun çıkarıp takılıyor olması güzel bir detay. Sesi dışarıya çok vermiyor ki bu benim için önemli bir özellik. Tek eksiği kablodan ses açıp kapatılmıyor sadece müzik başlatıp durdurma tuşu var. Ama tavsiye edilir. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoçam kulaklık yabancı sarkılarda felan iphone 6s kulaklığı gibi güçlü bass ve ses kalitesi iyi mi bende almayı düşünüyorum bide kargo üçretsiz mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 1 Haziran 2017; 20:19:11 >
  • Arkadaşlar bunun sol kulaklığı kulağımdan düşmüyor ama sağ sürekli kulaktan çıkıp duruyor sinir oldum. Hadi kulağın boyuna uymuyor desem o zaman soldan niye düşmüyor çok saçma.



    Bir de bu kablonun takip çıkıyor olması kötüymüş yolda yürürken bi baktım kablonun biri yerde sallanıyor kulaklık kulağımda duruyor 😀 çok hassas bir şey biraz elin çarpsa çıkıyor direkt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun cevabını bende arıyorum hocam. Zst; zs3'e göre daha üstün çift sürücüsü varmış. Bir incelemede ZST nin ZS3 ile yarisamayacagini, ZS3 un daha iyi olduğunu söylemiş. Başka incelemede de ZST yi önermiş. Arasında da 5-8 TL oynuyor. Sen bir sonuca varabildin mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

    Onun cevabını bende arıyorum hocam. Zst; zs3'e göre daha üstün çift sürücüsü varmış. Bir incelemede ZST nin ZS3 ile yarisamayacagini, ZS3 un daha iyi olduğunu söylemiş. Başka incelemede de ZST yi önermiş. Arasında da 5-8 TL oynuyor. Sen bir sonuca varabildin mı hocam?

    ben ikisini de alıp birini satarım diye düşündüm ama vazgeçtim sonra. zs3 sipariş verdim gelmesini bekliyorum. hangi ildesiniz?
  • Bende senin gibi düşündüm hocam. Sonra ZST aldım. Bursa'dayim hocam. Forumda başka birisi Zst nin basslar konusunda iyi olduğunu diğerlerinde fazla iyi olmadığını söyledi. Kulaklik mevzusu göreceli birşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayda-i maksimize -- 5 Haziran 2017; 19:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.