Şimdi Ara

L200 INTENSE INSTYLE FARKI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    L200 4X4 2012-2013 kilitli full paket araç almak istiyorum, çok ağır offroad kullanımım olmayacak, karadeniz yaylaları tepeler vs.
    Bu araç hakkında detaylı bilgiye maalesef sahip olamadım, sahibinden.com gibi sitelerde araç sahipleri intense araçları ful olarak belirtilmesine rağmen instyle donanınıma sahip araçların ful pakete sahip olduğunu öğrendim (doğruluğundan emin değilim)
    Ancak instyle model araçların manuel olanını bulamadım ve kilit R/D Lock ON/OFF düğmesi yerine sanırım farklı bir düğme var(galiba esp veya ATSC bilemiyorum)
    Instyle paket araçların (2012-2013) standart donanımda R/D Lock (kilitli dif) varmı, kilitli araç almak istediğim için bu olmazsa olmaz benim için.
    ATSC sistemi ve R/D Lock farkı nedir, hangisi diff. kilidini temsil eder.
    Ayrıca daha önce belirttiğim gibi Instyle pakette manuel araç bulamadığım için otomatik almamı tavsiye edermisiniz, arazide otomatik şanzıman sıkıntı çıkarır mı ve manuel ile kıyaslayınca hangisi daha iyidir (performans/yakıt ve arıza açısından) Manuel ve otomatik arasında yakıt farkı çok olur mu? (ınstyle 178hp)



  • Merhaba hatırladığım kadarıyla üst donanım olan araçta esp benzeri bir sistem var rd lock(arka diferansiyel kilidi) yok . Araziiçin kilit olan asfalt için esp benzeri olan iyidir . Ama en iyisi esp li olanı alıp arka kilit taktırmak .
  • Sa usta 1 senedir Mitsubishi L 200 4x4 Intense kullanıyorum. Herhangibir sıkıntı çıkmadı arada gacur gucur sesler geliyo debriyajdan oda yağlayınca geçiyo velasıl kelam tek problem araç yağ şişiriyor Dpf den kaynaklı arza ışığı yakmıyor ama yine insanın canını sıkıyor çözüm ise DPF İptali buda Euro 5 den 4 de çekmek oluyor bildiğim kadarıyla. Bu arada araçda R/D Lock var.
    Manuel otamatiğe gelcek olursak sıkıntı çeken görmedim.Ama ben uzun yolda 8/9L YAKIT yakarken onlar 9/12 arası yakıyor. Bazen daha fazla olduğunu bile duydum.
  • ınstyle ıntense'in üzerinde bir pakettir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.