Şimdi Ara

LANCİA DELTA hakkında görüşleri burada paylaşalım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
10
Favori
189.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lancia Delta hakkında bilgisi olan veya görüşleri olanlar burada paylaşalım Teşekkürler...



  • ooo konu güzel işte...ama bilgim yok[8Dgeçenlerde sayfasını inceledim ama fiyat bilgisi wardı sadece..doğru dürüst fotosu bile yok.mail attım 1-2 foto + bayi indirimli fiyat gönderin diye tınlamadılarinsan bi telle geri döner..zaten sattıkları yok alala..en baz model 20 bin euro ciwarı işte..başka bilgi de yok

    alan warsa fotolarını paylaşabilir mi nette bile iç dizaynı gösteren foto yok ön konsol fotosu hoş olurdu
  • 1.4 T-Jet 150ps 206nm 0-100 9.2sn son hız:210km test tüketimi:7.9l boş ağırlık:1300kg
























    A3 Sportback 1.8 TFSI Attraction:26.480 Euro (D)
    Delta 1.4 T-Jet Oro:24.400 Euro (D)


    Avrupayla aynı anda türkiyede satışa suınuldu.

    Lancia Delta yeniden tasarlanarak 24 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

    Yenilenen Lancia Delta 3 farklı motor seçeneğiyle, 6 ileri vitesiyle otomotiv tutkunlarının rüyalarını süslüyor. 1.400, 1,600 ve 1,900 cc motor hacmi seçenekleriyle satışa sunulan Lancia Delta’nın iki farklı 1.400 TurboJet motoru 120 ile 150 beygir arasında güç üretiyor. 1.600 Multijet motoru 120 beygir güç üreten Delta’nın 1.900 cc Twinturbo Multijet motoru ise 190 beygir gücüne kadar çıkıyor.

    Konfor özelliklerinden de ödün vermeyen Lancia Delta’da çift bölgeli otomatik klima, 6 airbag, direksiyondan kumandalı cd çalar, arka karartmalı yan camlar standart paket olarak araçta bulunuyor.

    Dış görünüşüyle dikkatleri üzerine çeken Lancia Delta ön ve arka led lambalar, viraj içini aydınlatan sis lambaları, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı dikiz aynasıyla etrafınızı kontrol etmenize maksimum oranda yardım sağlıyor. 16’’ hafif alaşımlı jantları ve krom dış çerçeve ile etrafınızdakilerin dikkatini üzerinize topluyor.







    Lancia Delta hakkınfa forumda çok konu açıldı ve açılıyor .

    @alisami1905 ,yukarıda bazı fotolar ve açıklamalar ekledim.

    Fotolarda yer alan iç konsol bizde kullanılanlardan biraz farklı .O da sadece klima ile ilgili kısım. Şu anda pazarda satışa sunulanların klimaları dijital göstergelere de sahip ve daha güzel.

    Daha fazla bilgi ve yorum almak isterseniz forumda "arama "yaparak Lancia Delta derseniz özellikle "Lancia Delta Sıradışı İtalyan Türkiye'de" başlığının çok zengin olduğunu görürsünüz.
    _____________________________






  • çok teşekkürler hocam eyiwallah
  • merhaba ben bir lancia delta kullanıcısı olarak tek şey söyleyebilirim TÜM GÖZLER ÜZERİNİZDE...
  • iç mekan fiattan izler taşımasaydı..yeri çok daha farklı olurdu
  • Lancia Delta denince efsane Delta HF Integrale gelir ama o dönemler artık çok eskide kaldı. Yeni Delta Fiat Bravo şasisini,motorunu ve kokpitini kullanan; harika bir kasası olan fakat Tofaşın aptalca fiyatlandırması sebebiyle Türkiye de hakettiği yere gelemeyecek olan bir marka yaklaşık 50.000 Tllik fiyatlar şasisi motoru ve kokpiti Bravo olan bir araç için çok fazla diğer C sınıfı araçlar gibi 30.000 li rakamlardan başlasaydı çok iyi olurdu. premium fiyatlandrıma yapmak bu aracı aynı alfa gibi ülkemizde öldürüyor. Alfa Romeo da satışı Tofaş'a geçmeden önce iyi satardı distribütörü Zeytinoğlu firmasıydı. fiyatları makul tutardı. alfa isteyen alabilirdi. ama şimdi öylemi tofaş bu iki markayı yanlış fiyatlandırıyor. yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 12 Mayıs 2009; 12:35:05 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reisG

    Lancia Delta denince efsane Delta HF Integrale gelir ama o dönemler artık çok eskide kaldı. Yeni Delta Fiat Bravo şasisini,motorunu ve kokpitini kullanan; harika bir kasası olan fakat Tofaşın aptalca fiyatlandırması sebebiyle Türkiye de hakettiği yere gelemeyecek olan bir marka yaklaşık 50.000 Tllik fiyatlar şasisi motoru ve kokpiti Bravo olan bir araç için çok fazla diğer C sınıfı araçlar gibi 30.000 li rakamlardan başlasaydı çok iyi olurdu. premium fiyatlandrıma yapmak bu aracı aynı alfa gibi ülkemizde öldürüyor. Alfa Romeo da satışı Tofaş'a geçmeden önce iyi satardı distribütörü Zeytinoğlu firmasıydı. fiyatları makul tutardı. alfa isteyen alabilirdi. ama şimdi öylemi tofaş bu iki markayı yanlış fiyatlandırıyor. yazık.




    Yapmayın allah aşkına,
    Honda Jazz için 33.000Tl isterken Lancia Delta'nın da 20.000€'dan(yaklaşık 42.000TL) başlayan fiyatlarla satılması bence hiç de çok değil.

    Alfa'nın Türkiye'de yeterli miktarlarda satılmamasının bence fiyat politikasından çok,reklam-tanıtım eksikliği,insanların kafasında oluşan "kronik arızalı araçlar,çok yakar"düşüncelerini ortadan kaldıramamalarıdır. Açıkcası bunun için de pek çabaları yok. (nedense?)

    Lancia için ise başka fikirleri olduğunu araç lansmanı yapılırken belirttiler. zaten bu aracın sular seller gibi satılması beklentisi içinde de değiller.Hem yollarda çok görülecek bir araç olsaydı açıkcası tuhaf kaçardı(türk halkı radikal değişimlere -modellere pek sıcak bakmamaktadır.Tutucuve alışkanlıklarına bağlıdır)Yani Golf veya megane kadar satılması zaten beklenmiyor.


    Umarım,herşeye rağmen bu arabayı beğenip alan ve kullananlara servis konusunda başarılı yaklaşımları olur.




  • ben lancia ve alfa yı çok beğenirim. ama anlatmak istediğim bu araçların yurtdışındaki baz fiyatları ile ülkemizdeki fark ayrıca ülkemizde garip bir golf astra beğenisi var. bence bunlar hiçbir artısı olmayan araçlardır. bunların tekelinin kırılması için diğer firmaların yakın fiyat politikasını iyi ayarlaması lazım. bir de örnek oalrak Jazz uç bir örnek B sınıfı bir araç olan Jazz'ın c sınıfı araçlar kadar fiyata satılması sadece Jazz ı alan kitlenin durumu. Benim şahsi görüşüm şu, Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde Jazz ve Civic modelinin yeni iş hayatına başalayan doktor eczacı grubu alıyor onların bu araçları fiyatı ne ise o fiyattan alması ve kullandıktan sonra değiştirme durumuna geldiklerinde Hondalarını satmadan yeni arabalarını almaları yani tok satıcı olmaları sebebiyle bu araçların fiyatı yüksek oluyor haliyle ikinci eli de yüksek.
  • Arkadaşlar gerçekten çok güzel bi araba. Ama tofaş, fiat, koç kelimeleri resmen midemi bulandırıyor. Bravo ile ilgili kısmı okuyunca resmen buz gibi soğudum.
  • simteo forumdasım nıye soguyosun ya bravo kendı segmenıtının en ıyı araclarından bırı hatta en f/p olarak en ıyısı tasarımıda o sekılde olan bı arac kı delta onun platformu uzerınde yukselen ve dahada kalıtelı malzeme ve ıscılıkle butunlestırılmıs farklı dızaynı ıle desteklenmıs ozel motor seceneklerı konulmus harıka bı otomobıl ve lancıa klasmanına yakısan ozellıkler barındıran arka dız mesafesının d sınıfı araclarla aynı olması gıbı bır cok yonden ustun ozelıklerı var sınıfına gore LANCIA DELTA farklı olmak ve gerckekten araba kullanmakdan zevk almak ısteyenlerın sececegı bı otomobıl bence yollarda cok gormemek her zman daha ıyı bole araclar ıcın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bencn17

    simteo forumdasım nıye soguyosun ya bravo kendı segmenıtının en ıyı araclarından bırı hatta en f/p olarak en ıyısı tasarımıda o sekılde olan bı arac kı delta onun platformu uzerınde yukselen ve dahada kalıtelı malzeme ve ıscılıkle butunlestırılmıs farklı dızaynı ıle desteklenmıs ozel motor seceneklerı konulmus harıka bı otomobıl ve lancıa klasmanına yakısan ozellıkler barındıran arka dız mesafesının d sınıfı araclarla aynı olması gıbı bır cok yonden ustun ozelıklerı var sınıfına gore LANCIA DELTA farklı olmak ve gerckekten araba kullanmakdan zevk almak ısteyenlerın sececegı bı otomobıl bence yollarda cok gormemek her zman daha ıyı bole araclar ıcın...



    Yazınızda koyu renk olarak işaretlediğim bölümlere katılmamak elde değil.




  • arkadaşlar selamlar ben yine bu forumda açılan başka bir topikte soru sordum onu tekrarlayacağım;
    Arkadaşlar selamlar.Ben 1,6 selectronic Beyaz sunroofluyu 1,5 ay önce test bile edemeden (kaldıki Birmotta otomatik test drive'da yoktu.)aldım daha doğrusu kaporasını verdinm 25 mayıstada teslim edecekler.Aklıma takılan bir şey var bu otomatikle ilgili.bir forum bölümünde söyle bir mesaj vardı
    "Merhabalar.Ben Lancia Delta 1.6 dizel multijet tripronik bir araç satın aldım.araç olmadığı için test sürüşü yapamadım.araç yokuş çıkarken kalıyor.aldığım yere götürdüm.bir yetkili test etdi aynı sorunu yine yaptı.ama bana normal olduğunu söylediler.ama bana normal gelmiyor bu durum.ne yapabilirim Teşekürler.."

    yine bu mesaja bir cevap gelmiş o da ;
    "İyi günler.bende aynı arabadan aldım bende aynı sorunla karşı karşıyayım bananada aynı şeyleri söylüyorlar.demekki bu arabanın şanzumanında preblem var,ama kabul etmiyorlar"

    insanın aklı karışıyor.midesi bulanıyor.Şimdi fiata sorsak yok öyle birşey diyecekler biliyorum.Otomatik DELTA kullanan arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum.Sizlerde böyle bir sorunla karşılaştınızmı.Varsa işin başında caymalımıyız acaba daha fazla başımız yanmadan.
    Üstelik ben sadık bir BMW kullanıcısı idim ve hali hazırda 2006 316i kullanıyorum.Bu aracın özelliklerinde bir BMW yi 60/70 bin eurodan aşağı alamazdım hadi birde böyle bişi yapalım dedim pişmanmı olucam napıcam anlayamadım ?

    LÜTFEN ACİİLLLLL YARDIMMMM




  • Sayın @zgrmtl ,yazınızı önce Otomotiv Genelde gördüm ,oraya cevap yazdım ama tekrar yazayım.

    Benim aracım manuel,şuana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım ;yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ama bu demek değildir ki ilerde sıkıntı yaşamayacağım. ( umarım yaşamam )

    Fakat ,google 'da "lancia Delta 'da problem"diye arattığımda veya bizim forumlarda böyle bir konu ile karşılaşmadım. Varsa linki yazar mısınız? Merak ettim ,nasıl bir problemden bahsediliyor.

    @kkvan'nın da belirttiği ve "normal "kabul edilen bir durum mu yoksa "sıradışı mı" bir görelim .
  • soyle diyeyim googleda lancia delta forum diye aratinca araba dergisi forum diye bir baslikta gordum yazilanlari.
  • hadi arkadaşlar yani otomatik kullanan deltacılar haber bekliyorum sizlerden
  • Ben otomatik değilde düz vites kullanıcısıyım böylesi daha sportif olduğu için tercih ettim. Benim aracım 1.4 benzinli 120 hp gücünde ve bakan birdaha bakıyor çok ama çok memnunum aldığım için hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar...
  • Tasarım olarak harika,donanım olarak harika,led farlarıyla,stoplarıyla,motoruyla harika,fiyatı dikkat çekici tasarımını ve donanımı dikkate alırsak o da harika..Tek eksiği kırmızı renk üstüne bi-colore verilememesi..Neymiş o kombinasyonu sadece 1.9dizelle alabilirmişiz,hıh
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bin979

    merhaba ben bir lancia delta kullanıcısı olarak tek şey söyleyebilirim TÜM GÖZLER ÜZERİNİZDE...


    Hocam çok ciddi olarak düşünüyorum bu aracı almayı biraz bilgi verebilir misiniz?Mesela,aracınız dizel mi?performansı nasıl?Sizinki hangi renk?Bi-colour renk(gövde beyaz tavan siyah)opsiyonel görünüyo fiyat farkı ne kadar?bi de ne kadara mal oldu?Biraz fazla soru sordum farkındayım ama gerçekten ciddi olarak düşünüyorum o sebepten...teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan7 -- 4 Haziran 2009; 0:51:58 >
  • Arkadaşlar selamlar.Şu saat itibari ile Lancia Delta Selectronicimi teslim almış bulunuyorum.
    Allah Nazarlardan saklasın kaza bela vermesin.Hafta sonu biraz daha kullanayım net görüşlerimi foto eşliğinde sizlerle paylaşırım.Ancak şu ana kadar memnun olmadığım bir yanı yok herşey beklediğim ve umduğum gibi.BMW den sonra şu kısacık kullanımla bile beni sıkıntıya sokmadı.Torkun gücünü biraz sıkıştırınca aracı anladım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.