Şimdi Ara

Laptop ısınınca ekran kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper Excalibur marka model oyuncu laptopum var. Oyun oynadığım zamanlarda şarjı full olsa bile ekran gidiyor ve kendini bekleme moduna alıyor. Aslında tam olarak bekleme modu mudur bilemiyorum ekran gidiyor, laptop çalışıyor (usb üzerinden fan çalıştırabiliyorum ya da telefon falan şarj edebiliyorum) fakat Team Viewer ile falan erişim sağlayamıyorum. Laptopa usb üzerinden şarj edilebilecek şeyler takarak şarjını tamamen bitirip şarj aletini bağladığımda tekrar açabiliyorum. Kısacası batarya tamamen boşalmadan kesinlikle açamıyorum.



    Aylardır yaşıyorum problemi ve çözemedim. Sadece oyun değil Çalışma bilgisayarı olarakta kullandığım için hayatıma ciddi etkileri oluyor. Zahmet edip yorum yapan veya çözüme yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkür ederim.



    Biliyorsanız ya da aydınlatabilecek bir bilgiye sahipseniz lütfen yardım edin es geçmeyin benim için cidden önemli.



  • Ekran kartı çok ısınıp kendini durduruyor olabilir mi? İşlemci ısınınca sistem kapanıyor ama anlaşılan sizde sistem çalışıp görüntü gelmiyor. MSI afterburner ile oyun oynarken belli bir zaman geçtikten sonra sıcaklık değerlerinizi atar mısınız?

    Sisteme senede en azından 1 kere temizlik ve termal macun yenilemesi yapmanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim fakat birkaç gün içinde kimseden cevap gelmeyince satmıştım ürünü. Merak edenler için etik kurallar içerisinde sorunun bilgisini vererek sattım (: Kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.