Şimdi Ara

league of legend dramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yazıma şöyle başlıyayım bu riot denilen arkadaşlar allahıma söven, küfür eden , feedleyen, ırkçılık yapan adamları kesinlikle çok seviyorki benim her oyunuma 2 tane koyuyo her defasında report atmama rağmen hiç bi şekilde bildirim gelmiyor şimdi 2 tane arkadaş yazar e kardeş ben atıyorum bal gibi yiyolar hadi kardeşim ordan ya ben bu oyunu sezon 2 den beri oynuyorum tr falan yoktu nası sinirliyim oyunun içine ettiler temiz oynar çıkardık ya bilmiyorum oyunun kesinlikle geliştirmesinden yakınmıyorum insanından yakınıyorum küfürü bırak lobide adama zigs bot almışım metaya göre alınamaz değil adc oynanmaz bu metada ayrı mesele onuda belirteyim :)
    adamın teki adc zigsmi yapcan dedi bende kardşeim apc dedim diye dalga geçmeye başladı 1/9 oldu kardeşim apc almasaydın zigs adc alsaydın bak böyle oynamazdım diye feedledi ya yemin diyorum takım arkadaşından destekte alamıyosun kümem plat bu arada tak etti yani bu o. çocuğu riot türkiye ekibi bana artık permamı atıyo napıyosa yapsın ben bıktım riot bana perma at kardeşim oyunu oynamayacağım yada westte temiz başlangıç atacağım çoluk çocukla oynamak istemiyorum a.q ya ya wesstte yokmu çoluk çocuk diceksiniz var varda bizimki gibi özürlü değiller ya kesinlikle çıkıyorum bu mecradan bıktım riot türkie 1 oyuncu daha kaybetti ama çokta takmazlar 1 1 1 1 olur sana 1000 1500 ozaman icraate geçerler neyse oyun içi adım Eliza banlayın beni anasını satayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minifesar -- 12 Aralık 2018; 15:38:52 >







  • Hepsini okumadım ama eskiden çok gelirdi o ceza yedi bildirimi ama uzun zamandır bana da gelmiyor ne hikmetse.
  • ben ceza yiyeni görmedim özellikle de son bir sezondur...

    senin sorununa gelince: önce kendinle konuş bu oyunu eğlenmek, vakit geçirmek için oyna, daha sonra yukarıdaki gibi olaylar gelirse başına;
    -çok konuşan olursa: "/sustur all" yaz herkesi sustur. yada sabırlıysan görmezden gel..
    - çok ping atan mı var ? pingini sustur
    - çok ctrl+6 yapan mı var ? emojisini sustur...
    - trol pick yapan mı var (solo rengar veya scaho vs) seçimden çık.. her oyun çıkmazsan çok çok 10 dk bekleme cezası alırsın (oyunu görev yöneticisinden işlemler kısmından kapat oyuna 10 dk sonra girsen bile ceza almazsın)

    yani seni rahatsız eden şeyleri engelle...
    her zaman kazanamazsın bunun bilinci ile oyna rakibine sayğı duy adam senden iyi oynayabilir bu senin sorun olmamalı kendini nasıl geliştirebileceğine bak..

    (dünkü oyunum da kassadin oynuyorum bot lane aşırı feedliyor ping atıyorsun geri çık çıkmıyor.. 4-0-1 gidiorum adam 1-6-? gidiyor adam şunu yazıyor "kassadin oyunu bilmiyor oyun takibi 0" görme abi bunları.. onca sataşmasına rağmen tek cevap yazmadım.. oyununa odaklan objektiflere oyna)




  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Neyse şikayet ediyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppordle -- 2 Ocak 2019; 13:4:54 >
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    kardeşim her şey okey diyelim seçim ekranından çıkma olayı da yetmiyo artık yani her oyun diyorum sana
  • bu arada cevap kuzgunaydı yanlış attım
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Seçim ekranında çıkmak aşırı koyuyor ya,o salak yüzünden 6 dakika beklemek zorunda mıyım ben?
    Bende troll seçiyorum oyununu mahvediyorum :d
  • Birisi alacağım heroyu banlarsa ben troll pick yapıp oyunu veriyorum yani yine normal oynuyormuşum gibi görünüyor ama noob gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.