Şimdi Ara

Lenovo’dan hem büyüklere hem küçüklere akıllı saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Giriş seviyesinde önemli özellikler sunan akıllı telefonlarından sonra Lenovo bu kez uygun fiyatı ile dikkat çekecek iki akıllı saat tanıttı. Lenovo Watch S modeli yetişkin kullanıcılar için, Lenovo Watch C ise çocuk kullanıcılar için geliştirildi.


     


    Lenovo Watch S özellikleri ve fiyatı


     


    Lenovo Watch S modeli analog bir kadrana sahip. Dijital ekrandan hoşlanmayanlar için iyi bir alternatif olacak. Ekran safir cam ile korunurken kayışlar da kaliteli deriden imal. Akıllı özellikler sunan sistem ise analog kadranın altında yer alıyor.


     



    Akıllı saat atılan adım, gidilen mesafe ve uyku düzenini takip ediyor. Elde edilen veriler Lenovo Watch uygulaması üzerinden takip ediliyor. Ayrıca gelen mesaj ve çağrılarda titreşim ile kullanıcı uyarılıyor. Su altında da kullanılabilen akıllı saat 34$ fiyat etiketine sahip.


     


    Lenovo Watch C özellikleri ve fiyatı


     


    Son dönemin yükselen çocuk akıllı saatleri trendinden payını almak isteyen Lenovo yetenekli bir cihaz geliştirmiş. 1.3 inçlik AMOLED ekran Gorilla Glass ile korunuyor. Ekranın hemen üzerindeki kamera ile ebeveynler çocuklarının fotoğraflarını çekebiliyor.


     


    Dijital pusula, A-GPS ve Glonass konumlama desteği sunan akıllı saat ayrıca WiFi ile bağlantı kurabiliyor. Ebeveynler belirledikleri noktalara çocukları ulaştığında uyarı alıyor.


     


    Suya dayanıklı olan Lenovo Watch C modeli mikrofon ve hoparlör sayesinde diğer Watch C modelleri ile görüşme yapabiliyor. Lenovo Watch C modeli 58$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.


     







  • Çaktırmayım dedim ama ben çocuk saatini daha çok beğendim.

  • illuminati göndermesimi yapıyor nedir bunlar mısır piramitini koymuş saatin ortasına. ne alaka mısır piramiti ile çocuk saatinin. saat piramit yanına pergel de koysunda tam lenovo mason illuminati markası diyelim emin olalım. mümkün değil bu sapıkların mallarını çocuğuma almam.

  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz?
  • tabiki. çocuğunuz varmı hiç çizgi filim izliyor musunuz onunla? bir çizgi filimleri izleyin sonra oradaki üçgen pergel piramit içinde göz simgelerini çizgi filimlerde görün. açın youtube izleyin çok örnek var. bunlar artık bilnen aşikar şeyler dilerseniz öğrenebilirsiniz.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Geometride de bolca üçgen, piramit ve ne idüğü belirsiz sicimler vardır. Dikkat edilmeli kesinlikle bu tür şeylere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Mısır piramitleri insan yapımı, kültürel harikalar arasındadır. Bu yüzden hiç yadırgamadım, sizin bahsettiğiniz illuminati yokken onlar varmışlar, ayrıca resimde bir de deve ve çöl var.
    Naçizane fikrim, bu derece komplo teorisyeni olmak da sağlıklı değil. :)
  • eskiden olsa neysede artık internet var açın biraz bakın dünya nasıl dönüyor. sonra karar verin teorimi gerçekmi. ha saat belki bu işin dışındadır ancak sigarada kullanmıyorum. sigarada kesin öldürür diye bir kural yok. ama risk var. uzak dururum. ben bu işareti gördümmü uzak dururum. sigara sağlığa zararlı kullanan var mı var herkesin kendi hayatı kendi tercihi. göre göre lades olmak.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    ne alaka geometride üçgen olmasının. tütünde doğada var olan bir bitki ama durduğu yerde zararı yok insana. sigara içersen zararı var. interneti araştırın biraz. 80 milyonluk ülkede fetönün gizli faaliyetleri olacak ama 8 milyarlık dünyada gizli faailyetler olmayacak. böyle inanıyorsanız hayırlı olsun size gidin alın.
  • Hala illimunati denen şeyin var olduğuna inananlar hatta piramit falan filan hikayesine inananlar var arkadaş 2018'deyiz yapmayınız lütfen :D
  • Camel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.