Şimdi Ara

Lenovo G560 Kullanıcıları Paylaşım Derneği (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
29.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben denemedim ama bizim arkadaş vodafon internet paketi ile internete bağlanabiliyor. yani telefonundaki interneti bilgisayarla sekronize edip bağlanıyor direk.

    ben avea hat kullanıyorum. birinde Bluetooth tanıtırken yanlışlıkla bağlanmıştım. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelge -- 14 Şubat 2011; 16:08:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

    Arkadaşlar ben de 64 biti kurdum ama hiç memnun değilim. Kullandığım programların çoğu 32 bit olduğu için çoğunu kullanamıyorum maalesef. Hay ben bu bit farkını çıkaranın,ya da mevcut programları hesap etmeden 64 biti programlayanların :) 32 bit programları 64 bitte çalıştırmanın bir yolu yok değil mi?

    Size tavsiyem 32 bit kurmanız. Ama bu seferde maalesefki 3 gb rami kullanabiliyoruz. Bu da ayrı bir saçmalık. Niye böyle saçmalıkları yaparlar anlayabilmiş değilim. Yeni teknoloji alıyoruz,ama eski programları kullanamıyoruz, ya da ram'in tamamını kullanamıyoruz.

    Bu arada, makineyi yeni alanlara tavsiyem lenovonun sitesinden tüm güncel driver ve software'leri indirip,kurmanız.


    32 bit programlar 64 bitte elbette kullanılır, lakin 64 bit progrmlar da çoğaldı x64start vs gibi siteler var buralarda uygun sürümleri bulabilirsiniz bende 7-8 aydr 64 bit kullanıyom çok memnunum ram'in tamamını görüyo 4 GB ve hiç kasmıyo , bu arada lenovo değil pc'm bunu da belirteyim
  • Bende lenovo g560 modelinin i5 işlemcili versiyonu var windows 7 64 bit sürümünü kullanıyorum.

    Kurulumu yaptığınız zaman Program files ve Program files (x86) şeklinde iki klasörümüz oluyor C: sürücüsü üzerinde isterseniz 64bit program isterseniz 32 bit program kurabiliyorsunuz ve bunların hepside sorunsuz ve stabil çalışıyor.

    X64 programlar artık çoğaldı ama win7 için bu büyük sıkıntı değil... 4 gb rami kullanmak için 64bit kurdum ve 32bit sürümünde çektiğim sıkıntılardan kurtuldum. İlk olarak lenovonun verdiği driver cdsi belli başlı yüklemelerde sorun çıkarıyordu ama bu durum 64bit kurunca düzeldi.

    Keşke Windows 7 kullanmak yerine daha az sistem gereksinimi isteyen ve stabil olan bir işletim sistemi kullanabilsek ama elimizdekinin en iyisi bu... Eğer 4gb ram bulunuyorsa elinizde 64 bit sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim.
  • bende en yakın zamanda 64 bit kurucam,1gb ram boşta dura dura pas tuttu.
  • bende de g560 i3 lü olandan var arkadaşlar ama hiç ilgilenen yok konuyla biraz canlansın konu neler oynuyorsunuz sorun yaşayn varmı öneriler varmı duymak isteriz
  • Aynen arkadaşlar şu bölümü biraz canlı tutalım.

    1. sıkıntım windows 7 den dolayı önceden oynadığım ve sevdiğim oyunlarda hata almam bu durum beni bunalttı xp 32bit kursam 1 gb ram boşta kalıyor buda ayrı bir dert.
    anlamadığım durum windows 7 32 bit kursak 1 gb ram boşta e 1 gb ramide windows istiyor kaldı bize 2
    windows 7 32 bit kursak 2gb windows istiyor gene kaldı 2 gb :D
    microsofttan nefret ediyorum ama mecburuz :D

    2. oyunlara değinirsem carbon, nfs 2 gibi oyunlar hep sorunlu işletim sisteminden dolayı ! c&c generals oynadım zorla :)
    gta 4 oynayabiliyorum min. ayarlarda... World of warcraft güzel bir şekilde çalıştırıyor. Dragon age ilk oyununu biraz oynadım çok sarmadı ama sistem yeterli.
    Nfs hot pursuit sorunsuz oynayabildim. red alert 3 ve up rising, gears of war, company of heroes, pes 2011, sims 3 ve ek paketleri ( medieval oynamadım ) dawn of war 2, empire eart serisi, lord of the rings tüm serileri, test drive unlimited oynadım ve 2 yi medium ayarlarda oynayabildim. Demigod, warcraft serisi, civilization V. Türü oyunlaru oynadım ve sorunsuz arkadaşlar...

    Farketmişsinizdir genelde strateji oyunlarını ağırlıklı sevdiğim için benim verebileceğim liste hemen hemen bu kadar... Diğer arkadaşlarda paylaşırsa çok güzel olur.

    Ben lenovo g560 i5 M430 işlemcili ve nvidia 310M 512mb 4 gb ddr3 sistemli versiyonunu kullanıyorum. Makineden tek sıkıntım ekran kartım keşke 1gb bir kart alsaydım demiyor değilim arkadaşlar. Değiştirmeye niyetlensem daha önce laptop ekran kartı değiştirmediğim için biraz çekiniyorum. İlk laptop deneyimim çünkü.

    Makinede ısınma problemi yok Led ekran gayet güzel 1080p film ve videoları zevkle izliyorum.

    Herhangi bir sıkıntınız varsa yardım edebilirsem mutlu olurum. Aralıktan beri kullanmaktayım. İyi akşamlar.
  • Arkadaşlar wirelessta bir sıkıntı var bağlanamıyorum.Bağlantı var fakat bluetooth connection yazıyor modemler yerine.Yardmcı olur musunuz?
  • Bende i3 3gb ram 1 gb ekran kartı olan versiyonundan satın aldım 879tlye. Gerçekten bu fiyata çok güzel bir cihaz, ısınma sorunu yok sessiz çalışıyor. Tek sorunum hddden çok fazla ses gelmesi en ufak bir işlemde bile cızırtı alıp başını gidiyor. 3 gb ramin yüzde 35ini kullanıyor windows7 home basic, acaba home premium veya varsa daha üst versiyonlardan kursam ram'i daha az kullanır mı? Ayrıca sanırım 32 bit kurulu çünkü 32 bit programları çalıştırabiliyorum.
  • Arkadaşlar bu laptop un ramini artırmak gibi bir seçeneğim var mı? 3 gb ddr3 ram var üzerinde bu tek slot olarak 3 gb ramdir değil mi? Artırmak için bu slota 4 gb ram taktırabilir miyim? Şu anda gerekli değil elbette ama laptopun daha uzun ömürlü olması için ilerde ram takviyesi yapmayı düşünebilirim. En fazla kaç gb a kadar destekler acaba?
  • ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: margornn

    Arkadaşlar bu laptop un ramini artırmak gibi bir seçeneğim var mı? 3 gb ddr3 ram var üzerinde bu tek slot olarak 3 gb ramdir değil mi? Artırmak için bu slota 4 gb ram taktırabilir miyim? Şu anda gerekli değil elbette ama laptopun daha uzun ömürlü olması için ilerde ram takviyesi yapmayı düşünebilirim. En fazla kaç gb a kadar destekler acaba?


    Everest programı ile ram'in tek mi çift mi olduğunu görebiliyorsun ama benim tahminim 2+1,yani çift.
  • Arkadaşlar bende de lenovo G560 var . Geçen gün GeForce 310 m ekran kartım için en son driver i kurdum . Ondan sonra tüm oyunlarda 1024-768 çözünürlükte ekranın kenarlarında boşluk kalıyor bu sorunu nasıl çözebilirim??? Lütfen Yardım edin
  • selam,
    bende g650 i3 işlemcili modeli var
    xp formatı ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. mavi ekran hatası veriyo. virüs taraması yaptırdım, farklı windows cd kullandım gene aynı aşamada hata veriyo
    bios ayarları daha önce kullandığım lenovo bioslarına benzemiyo fazla müdahale edemedim yada edicek bi yer bulamadım diyelim....
    yardım ederseniz win7 den kurtulucam
    şimdiden teşekkürler
  • (deeppeak ) as kardeşim bu sorun bios ile ilgili bir sorun bios ayarlarına gir orda sata controller var o seceneği tıkla orda ahcı ve ide var seçiili olmayanı seç düzelecektir elimize gelen bir çok pc de sorun vardı öyle yaptım düzzeldi....

    bende de lenovo kullanıcısıyım
    4gb ram
    i5 işlemci
    512 mb vga

    geç açılıp kapanması dışında her hangi bir sorunum yok

    ama en yakın zman da bunu satıp toshiba satalite L serisini alacam notebook larda en iyi marka toshiba (bana göre :D)
  • semenajar, teşekkürler bilgi için..
    şimdi denicem, umarım dediğin gibi çıkar
  • Bende de Lenovo G560 var arkadaşlar.

    Şu ana kadar pek sorun yaşamadım. Kasası ve tasarımı hoşuma gidiyor ancak. LCD kaplaması plastik gibi ancak biraz daha yumuşak gibi geldi bana. Yani pek sağlam hissi vermiyor.

    2-3 ay önce masadan düşürdüm hemde LCDsinin üstüne. Hiçbir şey olmadı aynen sorunsuz çalışıyo.1 vidası çıkmıştı yerine bir vide uydurdum bulduğum yine bir lenovo vidasıydı.

    Şuan klavyenin enter tuşunu düşünüyorum. Oyun oynarken çıkmıştı , bir iki çentiği de kırılmıştı , kendi çabalarımla çentikleri yapıştırıp enter tuşunu eski haline getirdim.

    Ancak bu tuş mevzunda servisi aradım. Dalga geçer gibi bir tuş için tüm klavyeyi değiştireceklerini ve bunun bana 80-90 tl den başlayacağını söylediler.

    Kısacası Bilgisayar iyi ancak Teknik servisten pek medet ummayın.


    Bu arada
    "Onekey Recovery'i kullanmak isteyen arkadaşlar. PC'yi ilk aldığınızda kullanıymayan sisteme ayrılmış 16 gblık bir bölüm vardı. O bölümü format esnasında sildiyseniz bir daha o şekline geri döndüremezsiniz."
  • mrb arkadaşlar bende 2gündür lenovo g560 kullanıcısıyım.Şu an için gaayet memnunum alınabilecek bir ürün.

    İşlemci çok ısınmıyor 50civarında seyrediyor ve öyle rahatsız edecek bir fan sesi yok.Ayrıca işlemci ga 4 işlemci gayet iyi çalışıyor şöyle ki gerçekten 4 işlemci var gibi 4 işlem açtınız diyelim hepsini dağıtırak herhangi bir kasma olmadan rahatça işlerinizi hallediyorsunuz..
    harddiski çok sessiz çünkü piyasadaki en sessiz maralardan biri olan seagate zaten.
    ekran kartı çok üst düzey oyun oynamayacaklar için ideal nitekim windows aero perfonsı benceg ayet iyi. Filmlerde renklero sesi gayet hoş. bunun dışında ekrarn kartını pek test etmedim.
    Ses sistemi gayet güzel ses veriyor kaliteli tammen öne veriyor sesi çevreye çok yaymıyo.
    lcd led ekran gayet iyi bir lcd ekran kullanılmış bence çünkü renk olsun parlaklık olsun olldukça tatmin edici bir laptopa göre.oldukça hafif bir laptop tavsiye ederim tek eksiği bana göre touch pedin sol tarafının çok ısınması yani elimi yakıyor arasıra sanırım buranın altında ram ler var. ram bu kadar ısınır mı arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coo_ll_ook -- 8 Ekim 2011; 15:17:11 >
  • Selam arkadaşlar ben de lenovo g560 kullanıcısıyım, aslında ben laptobu kendim almadım hediye geldi, kullanılmış ama biraz.
    Herneyse kullandım güzel laptop. hatta kendisinin iki katı yüksek özelliklerdeki başka laptoplarla karşılaştırdık da çok müthiş sonuçlar aldık.

    Bendeki Lenovo G560 özellerikleri şöyle

    i3 işlemci
    3 GB ram
    512 mb nvidia cuda ekran kartı
    320 gb hdd

    ilginç olan bataryasının bulunduğu yerde altta simkart takmaya yeri felan da vardı. Ama netten bakıldığında "3g modem yok" gözüküyordu.


    Herneyse yaptığımız karşılaştırmada 1 gb ekran kartı olan i5 işlemcili 500 gb hdd 6 gbv ram olan bir laptopla crysis 2 oynadık yaklaşık 1 saat. lenovodki ısınma ile o laptoptaki ısınma çok farklıydı, diğer laptop elektrik süpürgesi gibi çalışmaya başlamıştı artık. menü hızları program hızlarında da bir fark yoktu.

    Ama malesef anakartını yaktım sanırım, şimdi g560 anakart arıyorum ikinci el felan farketmez. elinde olan varsa benle iletişime geçebilir.
  • merhaba arkadaşlar. lenovo g560 ile star wars force unleashed oynadım herhangi bir sorun yok 800x600 çözünürlükte gayet iyi grafikler falan ama işlemci çok fazla ısınıyor 80 dereceyi geçiyor ki normalde 40 larda dolaşıyor. bu ısınma klavyeyi aşırı miktarda sıtıyor ve oyunda donmalara neden oluyor bilginize.. işlemci intel i3 380m ..
  • arkadaşlar merhaba yaklaşık 7 ay önce bende g560 aldım ve bugüne dek aldığım şekli ile windows 7 home basic 64 bit işletim sistemi kullnıyordum.2 gün önce format attım win7 pro (32bit) kurdum.ama ne yazıkki klavyede ekran parlaklığı ses kamera açıp kapatma gibi özellikleri kullnamıyorum.. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.