Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Wifi İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. yeni laptop aldım herşeyi mükemmel. wifi ile internette sıkıntısız geziyorum fakat dosya indirmesi yaptığımda hızım yüksek baslıyor ve sonrasında ya azalıyor ve donuyor başarısız hatası veriyor yada çok düşük hızda indirim yapıyor. Ethernet kablosu ile yaparken herhangi bir sıkıntım yok. Arkadasımın wifi ile denedim yine aynı sorun oluşuyor. Her yolu denedim çözüm olmadı. Lenovo Nerve Center dan ağ önceliği ayarını kapatıp internet tarayıcıma "boost" özelliği verdiğimde biraz düzeldi gibi sanki en azından başarısız indirme hatası vermiyor ama yine dengesiz hız alıyorum gibi. Sizce satın aldığım yere göndermeli miyim? Donanımsal bir sıkıntı olabilir? Donanımsal olsa hiç wifi bağlanmazdı diye düşünüyorum ama yardım ederseniz çok sevinirim. Saygılarımla.







  • Wifi çekim gücü nasıl? Diğer cihazlarla karşılaştırınca uzaktaki ağları görmeme gibi bir sorun var mı? Driver güncelleyip, güç ayarlarından wifi'yi en yüksek performansa aldınız mı? Wifi kartı ayarlaında " Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın. " seçeneği kapalı mı ?

    Ben de yeni aldığım lenovo idepad 520 modelinde benzer bir sorun yaşamıştım. Çekim kapasitesi çok düşüktü ve kopma oluyordu. Yan odadaki ağı zor görüyordu. Teknik servisi aradım ve bunun normal olduğunu söyledi, sanırım önce işi yokuşa sürüp direkt teknik servise iş çıkarmak istemedi. Israr edince gönderin bakalım dedi. Tahmin ettiğim gibi wifi anten kabloları tam takılmamış. Ama bunu bana söylemediler tabi. Donanımsal bir arıza yoktur, wifi anten konfigürasyonu yapılmıştır yazıyor raporda.
  • modeminizin frekans ayarlarına göz atın modem 5ghz ise 2.5 yapın 2.5 ise 5 ghz yapın vs. yayın kanalı degiştirin. SSD filan takmış iseniz wifi adaptör baglantısında gevşeme olmus olabilir. Biostan wlan enable mi ona bakın. En güncel yonga seti driverinı kullanın.

    Driver boster programı ile driver taraması yapın

    malvarebytes programını ındirip virus taramasıda yapın ayrıca

    aklıma bunlar gelmekte sadece
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı yeni görüyorum. Sorunun donanımsal değil sanırım. Mozilla yüklüydü bu sorunlar mozillada oluyordu. Sildim chrome yükledim sıkıntım düzelti. Birdaha kopma yaşamadım bu şekil .Teşekkür ederim cevaplarrınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.