Şimdi Ara

Lenovo Moto Z - Z Play Kullanıcı Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
23.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şarj yüzdesi gözükmüyo telefonu yeni aldım moto z Android 7 güncellemesine sahibim ama bi türlü şarj yüzdesini açmayı başaramadım bi de bu telde kendine has galeri yok mu onu da bulamadım. Bi de birisi lenovo'da kendine has müzik programı oluyo diyodu onu nerden indirebiliriz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vergosa

    Merhaba arkadaşlar şarj yüzdesi gözükmüyo telefonu yeni aldım moto z Android 7 güncellemesine sahibim ama bi türlü şarj yüzdesini açmayı başaramadım bi de bu telde kendine has galeri yok mu onu da bulamadım. Bi de birisi lenovo'da kendine has müzik programı oluyo diyodu onu nerden indirebiliriz acaba

    şu şarj yuzdesını bende açamadım bırturlu

    galerıye gelınce evet malesef yok fotograflar uygulamısından bakıyorum kı berbat bısey. google playda motorola gallery dıye bısey var ama ındırmıyor cıhazınızın surumu uygun degıl dıyor, saçmalık ötesi bir durum.

    son olarak dedıgın muzık programını bende merak ettım bulursan paylaş sana zahmet.
  • Valla bilemedim ya iyi yaptım alıp kötü mü yaptım. Ses kalitesini de pek beğenmedim eskiden g3 kullanıyodum onda iyiydi gene. Ya ben bu teli alalı 3 4 gün olmadı geri iade edebiliyo muyum ki versem g5 alsam ama lg'den de çok çektim çok sorunluydu ama bilemedim şimdi g5'te sorun kalmadı diyorlar artık. Bu tel de çok güzel beğendim ama bazı şeyler soğutabiliyo geç olmadan versem mi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vergosa

    Valla bilemedim ya iyi yaptım alıp kötü mü yaptım. Ses kalitesini de pek beğenmedim eskiden g3 kullanıyodum onda iyiydi gene. Ya ben bu teli alalı 3 4 gün olmadı geri iade edebiliyo muyum ki versem g5 alsam ama lg'den de çok çektim çok sorunluydu ama bilemedim şimdi g5'te sorun kalmadı diyorlar artık. Bu tel de çok güzel beğendim ama bazı şeyler soğutabiliyo geç olmadan versem mi ki?

    sım kart taktıysanız gerı ıade sansınız yok malesef benım bıldıgım kadarı ıle. lakın ben lg ye tercıh etmem motoyu. motorola lg yı ezer gecer ufak seylere takılmamak lazım.
  • Aynen aynen şu an farkettim ki YouTube'de az geliyormuş spotify'da idare ederdi ki tel 1 saatte şarj oluyo bu bile almaya değer 😁ne biliyim bi an galeriyi filan bulamayınca bi de şarj değerini göstermeyince canım sıkıldı ama dediğin gibi ufak tefek şeyleri takmamak lazım tel güzel ama alışması biraz zor geldi tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar moto z cihazımda cebimde iken ve dışarıda iken telefonum çalıyor ve ekran kapkaranlık arayanı göremiyorum ancak yan tuşlara basarak yazı geliyor artık hareket sensörü mü ışık sensörü mü arızalı anlamadım bazen oluyor bu iki kez servise yolladım bir sorun bulamadılar yazılım güncelleyip geri yolluyorlar..yardımınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykurt83



    arkadaşlar moto z cihazımda cebimde iken ve dışarıda iken telefonum çalıyor ve ekran kapkaranlık arayanı göremiyorum ancak yan tuşlara basarak yazı geliyor artık hareket sensörü mü ışık sensörü mü arızalı anlamadım bazen oluyor bu iki kez servise yolladım bir sorun bulamadılar yazılım güncelleyip geri yolluyorlar..yardımınızı bekliyorum





    sorun mekanık aşıkar bellı. servıse gıdın , servıs elemanı yanınızdayken durumu gosterın ve servıse verın. yıne aynı sekılde sadece yazılım atılıp bverırlerse ıade-degısım talep edın servısten-aldıgınız yerden. servıs raporlarını ıyı saklayın lazım olacaktır sıze.

    tuketıcı mahkemesıne kadar yolu var bu ısın hocam. donanımsal sorunlar can sıkıcıdır ve servıs çözemıyorsa bu ısı hakkınızı arayın bence.




  • ykurt83 Y kullanıcısına yanıt
    kaldıkı bende samsungta aynısını yaşadım 2. ve3. serıslerde sorun yoktur dıye gerı ıade edılen cıhazım 4. servıste -2 gun sıonra- anakart degısımıne gırdı.

    bu servıs personellerının çogu haysıyet yoksunu iş bilmez adamlar malesef.

    bakın benım basımdan gecen örnek

    https://www.sikayetvar.com/samsung-mobile-cihazim-surekli-kendini-resetliyor-servis-ilgilenmiyor
  • Arkadaşlar elimde projeksiyon mod u var kullanmadım. İsteyene sayabilirim. 750 tl istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^albatros^^ -- 5 Nisan 2017; 15:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorolaya devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 3 Mayıs 2017; 8:41:35 >
  • Huawei mate 8 alıp iade ettim, moto z play almak için ama konu ölü :) almasam mı ne yapsam. HUAWEİ mate 8 formunun maşallahı var ki telefonun tr de satışı yok birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu kullanıcı klubu bırde ana konu var orası bır nebze daha hareketlı.
  • Arkadaşlar Geçen cumartesi Moto Z Play aldım ve hız konusu olsun şarj konusu olsun çok memnunum..Bide hepsi buradadan bataryasını aldım yedek.Şarj konusunda müthiş bi cihaz diyebilirim..Dün 3.30 gibi şarjdan çıkardım saat şuan 13:28 ve şarjı %18 yani net 24 saat gidiyor kendi bataryası..Ben çok oynamam derseniz 2 günü rahat çıkarır ben çünkü bu 24 saat zarfında net 2 saat oyun oynamışımdır.Arada gps çalıştı müzik zaten hep açık bu müziğin 1 saatini bluetooth kulaklıkla dinledim..2 saate yakın telefonla görüştüm..Mobil veri wifi sürekli açık..Yani kısacası arayüzüyle , bataryasıyla , performansıyla etkileyici bi telefon..Dediğiniz gibi eksikleri var müzik çalar şarj yüzdesi vs. oda 2-3 program ile halledilebilecek şeyler..2.000 liralık bi telefon için bence çok iyi bi sonuç :)
  • Kendimde droid turbo 2 var eşime moto z aldım işin garibi Türkiye' de olmayan benim telefonda galeri varken moto z de bulunmuyor quickpic programini indirdim moto z ye reklam da yok sanırım idare eder gibi duruyor benim telefona gire daha hızlı görüntü daha canlı benim telefonda ekran cam yerine değişik bir plastik den yapilmis sanırım kırılma yapmıyor lakin moto z ye gore daha sönük

    Hızlı sarj konusunda gayet başarılı

    Ses daha iyi olabilirdi gibi geldi

    Moto z de hoparlör arama esnasinda kulak kısmına gelen yere yerleştirilmis hem küçük hem büyük hoparlör orada sanırım bu da eksi bi durum diye düşünüyorum

    Droid turbo 2 de alt tarafa yerleştirilmiş iki hoparlör var ses konusunda biraz daha iyi

    Lakin müzik çalma programının olmaması da eksik​ olmus

    Ama bu yüzden telefon yetersiz demek yanlış olur 2-3 programla halledebilirsiniz fiyat performans ürünü

    Ayrica snapdragon 820 de radyo olmasi lazim konu hakkında yabancı forumlarda tartismalarda var takip eden arkadas olursa ve deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • slmcnz S kullanıcısına yanıt
    internette aşağıdaki apk'ları aratırsanız (xda sayfasında ana sayfaları var) albüm ve müzik uygulamalarını kurabilirsiniz:

    MotGallery2_530034
    ve
    com.sonyericsson.music_9.3.7.A.0.2 (universal, stabil olanı yükleyin)

    Kaynak:

    https://forum.xda-developers.com/z2-play/themes/app-moto-gallery-v540034-t3617488
    indirme adresi:https://drive.google.com/file/d/0B0AN25u_ShcyY2N6bEtDT3pocG8/view

    ve

    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728110
    indirme adresi:http://www.mediafire.com/file/a942xmey34da88s/com.sonyericsson.music_9.3.7.A.0.2.apk




  • arkadaşlar cihaz şuan hepsiburadada 1800tl iyi fiyat. fakat batarya performansı beni korkutuyor 2600 az geldi biraz. günde max 1 saat oyun ve sosyal medya kullanıyorum. şarjı 1günü çıkarırmı ? ve zf3e kıyasla sizce hangisini seçmeliyim ??
  • dostlar hepsiburadadan 1800 liraya alarak aranıza katıldım. telefon süper ince. daha önce nexus 4 kullandığım için zorluk çekmedim. hala daha ikinci telefonum olarak 7.1.2 ile çalışan nexus 4 üm duruyor. google uygulamalarını kullanmaya alışkınım diyebilirim. en son telefonum samsung note 5'ti. ondan sonra telefon uçak gibi geldi saf androidi özlemişim. pil performansını henüz test etme şansım olmadı ama günde 8 saat işte çalışıyorum ve telefonu kurcalama şansım çok olmuyor o yüzden şimdilik pili benim için fazlasıyla yetiyor. yatarken %40 gibi bir pil kalıyor. cihaza sahip olmayan ve almayı düşünen arkadaşlar varsa soruları cevaplayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalyosa

    arkadaşlar cihaz şuan hepsiburadada 1800tl iyi fiyat. fakat batarya performansı beni korkutuyor 2600 az geldi biraz. günde max 1 saat oyun ve sosyal medya kullanıyorum. şarjı 1günü çıkarırmı ? ve zf3e kıyasla sizce hangisini seçmeliyim ??

    merhaba.

    moto z ile zenfone 3 kyaslamak moto z ye haksızlık bence. moto z motorola nın amiral gemisi sonuçta. kıyaslancak telefonlar değil.

    moto z snap 820 kullanıyor 5.5 qhd amoled ekran var.
    zf3 snap 625 kullanıyor 5.5 fhd ips ekran var. bunlar bariz farkları.

    ancak moto z play ile kıyaslanabilir.moto mod lar kullanılmıycaksa kesinlikle zenfone 3 öneririm çok iyi telefon. zf3 1500 tl civarı f/p kralı benim gözümde.
    moto z de 1800-1900 civarı f/p kralı. :)
  • Yakın zamanda elime Moto Z Play 2 geçecek dostlar. Ayrı bir konuda kullanıcı kulübü olarak paylaşımı açacağım. Ayrıca Moto Z2 ile ilgili de haberlerim olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkDmrc

    Yakın zamanda elime Moto Z Play 2 geçecek dostlar. Ayrı bir konuda kullanıcı kulübü olarak paylaşımı açacağım. Ayrıca Moto Z2 ile ilgili de haberlerim olacak :)

    test şansın oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.