Şimdi Ara

Lenovo yoga 13. 30 dk da bir kapanma sorunu. Çözülmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 4 aydır bu sorunu yaşıyorum. Yapmadığım işlem kalmadı, format atmaktan tutun, bütün donanımların sökülüp temizlenmesi, kontrolü vs. Pil dahil her yer kontrol edildi. En son bilgisayar tamircisine götürdüm. İlginç bir şekil de bir türlü kapanma sorunu olmadı. Aldım geldim bilgisayarı, çat yarım saat sonra yeniden kapanmaya başladı. Çözüm için yabancı siteleri dolaşırken fişten ya da bağlı olduğu prizden kaynaklı bir sorundan bahsedildiğini gördüm. TV ye takılı olan akım korumalı prize taktım, iki gündür kapanma sorunu yok. 4 aydır çektiğim bu sıkıntı bir prizden kaynaklı olabilir mi diye hala soruyorum kendime. Var mı bu tür bir sorun yaşayıp bu şekil de çözen. Yoksa erken mi seviniyorum. Konuyu buraya açmam da ki sebep win 10, 1803 sürümüne yükselttikten sonra aynı zaman içerisin de sorun başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 10 Ocak 2019; 16:55:38 >



  • Bir gün kapanma dan devam etti dünden bu yana her 30 dakika da bir yeniden kapanmaya başladı. Şeytan kaldır pencereden aşağı at diyor. Bilgisayar tamircilerinin bile çare bulamadığı salak saçma bir durum var. Her 30 dakika hiç saniye akstamadan kapanmak nedir arkadaş, derdi ne bu zıkkımın.
  • Sen yine onu bi sağlam servise ver. Lenovo servisine hatta öyle diyebilirim mutlaka senin yaşadığın sorunu diğer kişiler yaşamıştır. Kronik bir problemde olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PrestigeMan

    Sen yine onu bi sağlam servise ver. Lenovo servisine hatta öyle diyebilirim mutlaka senin yaşadığın sorunu diğer kişiler yaşamıştır. Kronik bir problemde olabilir.
    Dün iki şey denedim, ilki altta linkini eklediğim win 10 ile ilgili hızlandırma ayarları, ikincisi, sistem yapılandırmasından, hizmetler de ki bütün kutucukları işaretlemek. Hizmetler de dikkatimi çeken net framework ün seçili olmaması idi, büyük olasılıkla bunu tekrar başlatmakla sorun çözüldü gibi. Dün bu iki işlemden sonra yaklaşık bir buçuk gündür kapanmıyor. Pc neredeyse 24 saattir açık olduğu halde. İnşallah böyle devam eder.

    https://www.youtube.com/watch?v=K2sLe7u-zmI




  • Bilgisayarınızın fanları ve termal macunu yenilediniz mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PrestigeMan

    Bilgisayarınızın fanları ve termal macunu yenilediniz mi ?
    Hepsi tek tek söküldü temizlendi, format atıldı, donanım testleri yapıldı, sistem de hiç bir sıkıntı görülmedi. Aylardır bu sıkıntı ile uğraşıyorum, bahsettiğim uygulamaları yaptığım andan bu yana kapanmadı. Maşallah diyeyim, umarım çözmüşümdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.