Şimdi Ara

LG 49sj800v-55sj800v-65sj800v Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
12
Favori
18.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tv hakkında çok soru var. Genel soru ve sorunlarla merak edilenleri buradan paylaşalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 22 Kasım 2017; 19:6:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar, bu tv serisinde kanal araması manuel olarak nasıl yapılıyor ekranda sönük olarak var bu kısım. Trt 4k’yı ekleyemedim bir türlü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 101. Kanalda yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler “TRT ultra” diye aratınca 760. Kanalda buldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 101 de. 4k diye aratınca çıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miracast var mı? ses ve görüntü aktarımı?(teelfon samsung note 5)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okirgil

    miracast var mı? ses ve görüntü aktarımı?(teelfon samsung note 5)

    Var, denedim oldukça hızlı çalışıyor.
  • Bu tv yi 11.11 indirim ile 3900 e aldım. Vertical banding ışık sızması artık piyasada belirtilen eleştirilerin hepsinden fazlasıyla var tv de 5-6 bin bandında 55 inch olanı nasıl satıyorlar merak ettim doğrusu. Kullanan arkadaşlara sorum tvde hızlı altyazılar olunca reklamlarda v.s alt yazılarda bozulma oluyor mu sizlerde?
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Hocam 49 inç olan sj800 modeli şu an 3400-3500 fiyat aralığında alınabiliyor bir kullanıcı olarak ne düşünürsünüz bu fiyata değer mi?Sadece tv izlemek için normal bir kullanıcıya tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt
    Sadece TV izleyicisini net rahatsız edecek bir durum yok belki ama özellikle canlı resim modunda siyah yok gibi ışık sızması tavan yapıyor. Nanocell özelliği smart TV rahatlığı ve sihirli kumanda faktörü LG nin avantajı. 3000-3200 bandına denk getirilirse tavsiye edebilirim 49 inch olanları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 65 sj800v modeli su anda tekno marketlerde 7500 tl civari...alinir mi? Bu fiyatlara baska onerebeceginiz 65-70inch tv varmi.....tesekurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55sj800v model kullanıyorum. dün akşam yazılım güncellemesi yaptım. sonrasında renk kalitesi çok arttı.
  • supreius S kullanıcısına yanıt
    benim tv de güncelleme görünmüyor. Sürümü nedir yazılımın acaba
  • yazılım versiyonu 04.70.30, güncelleme sonrasında görüntü ayarlarını değiştirdim, hazır ayarlardan daha kaliteli görüntü yakaldım.
  • supreius S kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız görüntü değerlerini ve modunu yazabilir misiniz?Bende 49sj800v modelini kullanıyorum birkaç gündür ancak uydudan tv izleme için ideal görüntüyü bir türlü yakalayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eco modundayken tüm ayarlar/görüntü ayarları kısmında her bir ayar kısmını ayrı ayrı deneyerek değişiklik yaptım, ayrıca harici uydu alıcısı kullandığımdan deep colour hdmi 1 de aktif ettim, uydu alıcım vu solo diğer uydulara göre daha kaliteli görüntüsü vardır. şuanki ayarlarda maç yayınları mükemmel, dün akşam karanlık sahneleri bol bir film izledim. mesela görüntü ayarlarını hdr ye getirdiğimde inanılmaz ışık sızmaları oluyor, kendi yaptığım ayarlarda ise ışık sızmaları çok azaldı ancak bu sefer karanlık sahnelerde detay kayboldu. aydınlık sahnelerde hiçbir sıkıntı yok. belki filmden kaynaklıdır, harici media playerdan izlemiştim, yüksek çözünürlülükte değildi.
  • Lg 55 js 800 televizyonumda bugün şöyle bir sorunla karşılaştım Trt 4k kanalındayken televizyonu kapatıp birdaha açarsam tv kendini sürekli yeniden başlatıyor 2 saniye kadar görüntü gelip kanal değiştiremeden geri kapanıyor fişi çekip birkaç denemede zorla açabildim diğer kanallarda böyle bir sorun yok başına böyle bir durum gelen var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de oldu fişi çekip bekledim daha sonra açıldı, yazılım versiyonum 04.70.30 belkide yazılımdan kaynaklıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vess



    Lg 55 js 800 televizyonumda bugün şöyle bir sorunla karşılaştım Trt 4k kanalındayken televizyonu kapatıp birdaha açarsam tv kendini sürekli yeniden başlatıyor 2 saniye kadar görüntü gelip kanal değiştiremeden geri kapanıyor fişi çekip birkaç denemede zorla açabildim diğer kanallarda böyle bir sorun yok başına böyle bir durum gelen var mı acaba

    televizyonun uydu alıcısını kullanmaktan kaçının. harici uydu alıcısı kullanın. uyduların tuner leri çok ısınır. televizyona zarar verir. tv zaten çok ince, dahili tunerinde soğutma sisteminin yeterli olduğunu sanmıyorum. ısı elektronik cihazların en büyük düşmanıdır. korumak gerekir.
  • dün akşam bitrate i 75 mb civarı olan birkaç 4k hdr video ile televizyonu test ettim. bilgisayarın açmakta zorlandığı ve tam akıcılıkta oynatamadığı bitrate i 75mb olan demo görüntüleri çok başarılı bir şekilde oynattı. sony nin demo görüntüleriydi. hdr içerikli video oynatmaya başlayınca tv nin sağ üst köşesinde hdr amblemi çıktı. dosyalar h265 codecli ve ts, mp4 uzantılıydı. fps ise 60 idi. detay, renkler çok etkileyiciydi, siyah tonların ağırlıkta olduğu sahnelerde oldukça iyiydi, öyle göze çarpan ışık sızmaları olmadı. bence rgbw panel biraz fazla eleştiriliyor. tabi bu demo görüntüleri rgb paneldede izlemek gerekir ancak çok fark olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.