Şimdi Ara

Lg 55eg9a7v oled tv kullanicilari ve yorumlari (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
7
Favori
17.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bizim tv ye piyasaya suruldugunden bu yana hic guncelleme gelmedi, acaba standart mi kalacak hep ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende 49mu8000 almıştım ekrandaki bir kusur yüzünden iade ettim alabileceğim en iyi tv buydu ama tv nin bende kaldığı bir günde ne ayar yaptıysam insanların yüzleri sadece parlak beyaz gerçek dışı geldi ben gerçeğe yakın görüntü istiyorum evde eski teknoloji plazma var en az bunun görüntüsü olması gerek lg 55eg9a7v bu oled in ihtiyaçlarımı karşılayacağına dair hiç şüphem yok fakat yeni modellerde 49 inç qled yada oled gelebilir diye şimdilik bu TV'yi almayıp bekleyeceğim burada asıl sormak istediğim qled TV'ler oled kadar iyi renk oranı saglayabilirmi insanların yüzünü ayrıntılı bir şekilde görebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda logo yapışma sorunu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg 55eg91 2. el alınırmı arkadaşlar. memnunmusunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Alınır da alacağınız fiyat ve kullanım önceliğiniz önemli karar vermek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angaralıahmet06 kullanıcısına yanıt
    Logolardan TV izleyemiyorum, bilgilendirme için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angaralıahmet06

    Televizyonda logo yapışma sorunu var.

    Geçmiş olsun youtube ta oled burn in fix videoları var hiç denediniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angaralıahmet06 kullanıcısına yanıt
    Evet bende nike logosu var guzel duruyor kendim yapistirdim

    Bilen bilmeyen sallar oldu forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 10 yıldır plazma kullanıyorum daha geçici izler harici herhangi bi sorun olmadı hatta 8 sene ömrü var görüntü kalitesi düşer falan demişlerdi ama hiç bişey olmadı maşallah tek kötü yanı fazla elektrik tüketimi sanırım günde 13 saat ten ayda 60 lira elektrik faturasına katkı sağlıyor:) o yüzden 55eg9a7v fiyat 4000 olursa hemen kapıcam bitane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    Cvp için tşk , 1 ay sonra 24 aylık garantisi dolacak ve 2500 TL , sadece yatak odasında film izlemek için kullanacam, alınırmı,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Almayı düşündüğünüz model ile burada bahsi geçen model aynı değil; farkındasınız değil mi?

    Memnun musunuz diye sormuşsunuz da o yüzden emin olamadım.
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    PARDON ŞİMDİ FARKETTİM :)
  • 10 12 saat aynı oyunu oynuyorum kalıcı yanma olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    Dostum bu tv leri alırken yanında 2. Akıllı kulanda vermiyorlarmı ayrıca , vermiyorlarsa sence piyasadan ne almamı önerirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelıkle mrb lar 55eg9a7v kullanan arkadaslar tvnın artı eksılerı nelerdır soylenen logo yanığı yada 4k olmaması bı handıkapmı yoksa ölüsü bile 4k dan ıyımıdır?? nerden almak mantıklı cvp lar ıcın tşk lerr..
  • sizlerınde bılgısını almak ısterım uzun zamandır kullanım sonrası tv dekı ıyı kotu yonlerı nelerdır su anda nereden almak daha mantıklı tşk ler iyi aksamlar..
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Yine yanlış anlaşıldı sanırım.

    Ben bu iki tv’nin de sahibi değilim; B7 kullanıyorum.

    O yüzden sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef.
  • Merhaba, yaklaşık 2 haftadır LG 55EG9A7V.ZB model televizyonu kullanıyorum ve detaylı inceliyorum. Öncelikle televizyonun OLED televizyonların en alt modeli olmasına rağmen tüm LED televizyonlarından daha iyi olduğu kanaatindeyim. Canımı sıkan tek bir konu var; tüm OLED televizyonlarda olan ABL yani Auto Brightness Limiter özelliği. Panelin tam ekran veya ekranın büyük bölümünün beyaz rengi vermesine izin vermiyor. Parlaklığı otomatik olarak kısıyor. Bunu sadece ekranda çok fazla beyaz bölge varsa görebiliyorsunuz. Örneğin karlı bir yer veya kutuplar gibi beyaz ağırlıklı bir sahne izliyorsanız televizyonun ışığı birden kısılıyor sahne daha karanlık olduğunda tekrar normale dönüyor. Bunu anlamak için ekrana tamamen beyaz renk verip deneyebilirsiniz, ekranın gri olduğunu göreceksiniz. Bu özelliğin tüm OLED televizyonlarda olduğunu maalesef satın almadan önce bilmiyordum. ABL özelliği maalesef servis menüsü dahil kesinlikle kapatılamıyor. Ayrıca ABSL diye bir özellik daha var ki bu özellik 60 saniye aynı görüntü ekranda kalırsa ekranın ışığının kararmasına neden oluyormuş. ABSL özelliği servis menüsünden devre dışı bırakılabiliyor. En yakın zamanda bir servis kumandası alıp ABSL i kapatmanın ABL üzerinde bir etkisi olup olmadığını deneyeceğim ancak pek etkisi olacağını sanmıyorum.

    Eğer ABL olmasaydı bu televizyon için mükemmel derdim. İade etmeyi uzun uzun düşündüm ancak ben özellikle bluray film izlediğim ve karanlık sahnelerdeki detayları daha iyi görmeyi önemsediğim için iade etmekten vazgeçtim.

    Benim için 4K özellikle masaüstü bilgisayarımda çok işe yarayan bir özellik, daha fazla çözünürlük photoshop gibi uygulamalarda çok yararlı oluyor.

    Televizyonda 4K tam bir saçmalık ve pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Aynı görüntüyü FHD ve 4K panellerde izleme mesafesinden inceledim ve gözle görünür bir fark olmadığını gördüm. Televizyonun 4K olmasından ziyade o televizyonunun ne kadar kaliteli görüntü verebildiği çok daha önemli bir gerçektir.

    Webos 2 eski sürüm olmasına rağmen çok güzel çalışıyor. Netflix sorunsuz izleniyor.

    Tabi televizyon alırken bütçenize göre seçmek durumunda kalıyorsunuz. Daha pahalı modellerde kıyaslama marka modele göre daha farklı olabilir diye düşünüyorum ancak bu fiyat seviyesinde alınabilecek daha iyi bir televizyon olmadığı kanaatindeyim.


    Benim sormak istediğim bir konu var; televizyonun modelinde dikkatimi çeken "55EG9A7V.ZB" "55EG9A7V.APD" gibi kodlar var. Bu kodların (.ZB - .APD) tam olarak ne olduğunu ve burdaki farklılıkların ne anlama geldiğini internetteki tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım. Bu konuda bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim.




  • fireofanor F kullanıcısına yanıt
    değerli dostum menü ayarlardan enerji tasarrufun kapalımı ? otomatik düşük vs ise kapalıdamı bir bakarmısın msj bekliyorum..
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Enerji tasarrufu kapalı. ABL kullanıcı veya servis menüsünden müdahale edilebilen bir ayar değil maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.