Şimdi Ara

LG 55SJ 850V genel paylaşım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
8
Favori
10.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinmi hocam fiyat bilgisi nerden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meruh79 -- 17 Kasım 2017; 21:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun. Güncellemeyi yükledinizmi? Değişiklik varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruluk payı yüksek olabilir media Markt tan benim de aldığım fiyat. Ve 4000 tl bu tv için bedava bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce 3999 a media marketten ayırttırdım alıcam ıns yarına 5 yılda garranti eklettim 4400 tl etti aldım sıfır teşhir falanda değil sizce bu fiyata nasıl tv
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-55sj850v-apd-55-in%C3%A7-uhd-4k-smart-led-tv-1174318.html

    Şu tv mi 4000 e indi yani . Yazmıyor hiçbir yerde , nerden bakabiliriz nerelerde olduğuna.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanmu

    az önce 3999 a media marketten ayırttırdım alıcam ıns yarına 5 yılda garranti eklettim 4400 tl etti aldım sıfır teşhir falanda değil sizce bu fiyata nasıl tv

    Nereden ayırttın nöbetçi media marktanmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 55SJ 850V genel paylaşım
  • Marmara Forum da varmış. Sabahın 10 unda gitsem bulunur mu acaba .:) Tam da tv almayı düşünürken güzel fırsat . Annemler bunun 49 unu kullanıyor , gayet güzel bence.
    Pardon , annemlerde 49uh850 varmış .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_the_stars -- 18 Kasım 2017; 0:39:39 >
  • Bu TV nin ederi zaten en fazla 4000, 7000 bir IPS panel için çok fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3999 a aldık bakalım. hayırlısı. mu9000 ve xe9005 ile arasında 1300-1500 tl fark var. az değil.
  • keskin98 K kullanıcısına yanıt
    mu8000 ve xe8505 modelleri ile arasındaki fark 600-700tl ve performans olarak getirisi neredeyse 2 kat resim kalitesi kontrast ve siyah performansı konusunda yani fiyat hala güzel değil bu tv nin edeceği max rakam 3300-3400tl dir şuanki piyasada..
  • keskin98 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. bu fiyata alınabilecek en iyi tv. yi aldınız bence.



    Kurulum sonrası izlenimlerinizi buradan paylaşmanızı bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keskin98 K kullanıcısına yanıt
    hocam bence çok iyi fiyat. Tam bir f/p ürünü olmuş sizin adınıza. Burada bazen arkadaşlar parayı çakıltaşı ile karıştırıyor. Sürekli gece ışığı kapatıp sinema keyfi yaparım demiyorsanız canınızı sıkacak bir durumla karşılaşmaz çok memnun kalırsınız.
  • okinavci O kullanıcısına yanıt
    çakıltaşı ile karıştıran yok hocam parasının kıymeti olmayıp 4000tl bu tv ye verenler var sadece..para ve getiri yüzdesini kimse düşünmüyor herkes aradaki rakamlara takılıp kalıyor...artı tv bu yemek gibi temel ihtiyaç değil lüks 4000tl veren adam aradaki 600-800tl farka bu kadar takılınca komik oluyor..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    meslek ne acaba? ona göre cevap vermek istiyorum.
  • okinavci O kullanıcısına yanıt
    meslek esnaf hocam kendi işyerim var ama rica ederim para konusu hakkında bişey yazacaksanız hiç yazmayın bu konuda orta yol bulabileceğimizi sanmıyorum çünkü paraya değil duruma bakışımız çok farklı ha bu arada parayı kolay kazanmıyorum aileden zenginde değilim belki yazdıklarımdan aradaki rakamları küçümsediğim anlamı çıkartmış olabilirsiniz ama konunun onla uzaktan yakından alakası yok ki sırf bu durum için istediğim tv yi değil o an daha cazip taksit fırsatı olduğu için başka tv aldım cevap verirken bunlarıda göz önünde bulundurursanız belki ortak bi nokta buluruz :)
  • Ya sabır polemiğe girmeyeceğim...

    Kardeş benim sürüm 03.60.09 yazıyor. Ben gayet memnunum. Psikolojik siyah takıntım yok. Onun için bi halta yaramayan tizen den 1000 kat daha güzel. En azından takılmıyor. 7000 verdim aldım. Kıskananlar çatlasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Aslında o minvalde cevap verecektim fakat o konuda hem fikir olduğumuzu cevabınızdan anladım o yüzden uzatmayıp girmeyeceğim hiç oralara. Çok uzun zamandır piyasayı takip ediyorum. Sizin gibi bende gönlümden geçen tv'yi alamadığım için aylardır tabiri caizse kararsızlıktan sürünüyorum.

    Bence televizyon bu devirde özel tüketim değil aksine temel ihtiyaçlardan o konuda katılmıyorum size. Ama meyve suyu ve sodaya özel tüketim vergisi gelen bir ülkede yaşıyoruz maalesef.

    Durumu izleme mesafesi, odanın geometrisi, kullanım amaçları, evde haylaz çocuk var mı yok mu, beklentiler gibi kriterlerden bağımsız olarak yorumlayacağım.

    LG'nin bu sene en büyük kazıklarından biri RGBW panel. Ne olduğu, hangi algoritma ile çalıştığı belirsiz. Ve ne kadar kaybettirdiğini tam bilmiyoruz. Çok dillendirdikleri kazancı enerji tasarrufu onda da ortalama günde 4 saat televizyon izleyen bir kullanıcıya yılda yalnızca yaklaşık 12 TL civarı elektrik faturası kazancı sağlıyor. Sıradan bir kullanıcı için balon bir iddia.

    Çok uzun zamandır takip ediyorum piyasayı 55uj630v 3500 tl civarların düşmüştü 55uj651v ise 3800 tl. Bu televizyonlar üstelik 50 hz ve RGBW panel.

    Diğer markalardaki (şuan ki 3999 TL'ye göre) muadillerine bakarsak Philips IPS ve Android gibi tutarsız bir işletim sistemine sahip, Sony xe7005 zaten IPS ve çok kısıtlı bir işletim sistemi var, Samsungta en alt kalite Va ya da IPS. Üstelik bu tvlerin panellerinin çoğu 50 Hz ve 8 Bit ( yani philips dışındakiler). Diğer markaları kıyaslamaya katmak dahi gereksiz. 49sj800v çoğunlukla bu fiyatlar civarına satılıyor o bile en düşük 3700leri gördü. 55sj800v'yi takip etmedim o yüzden yorum yapamıyorum.

    55sj850v ye gelecek olursak orjinal 100 Hz ve 10 Bit. Webos zaten kullanım anlamında en iyi işletim sistemlerinden. LG motion konusunda oldukça başarılı. Üstelik bu tv'nin paneli RGB. Kur durumlarını vs. göz önüne alınca bence bir daha bu fiyatları nadir kampanyalar ile görür üstelik mediamarkt gibi bir satıcı.

    Sonuç olarak ben çok iyi bir alışveriş olarak görüyorum. Ama geçenlerde 55mu8000'i 3750 TL'ye alan arkadaşı geçemez :)




  • Ben lg 55sj850v modelinden şüphelendim muadilleri 5 bin civarında geziniyor media marktta da 8 bindi geçen tutulmadı mı yeni model çıkacak o yüzden mi bilemedim. 4000 gibi bir fiyat çok iyi değmesine değer ama şüphelendim doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlantis42 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir Samsung kullanıcısıyım her TV de olduğu gibi tabi ki eksikleri var ama tizen gerçekten çok başarılı o yüzden haksızlık yapmayalım webos hakkında yorum yapamayacağım ama tizen bana hiçbir şeyi aratmıyor şu anda, artı va panel farkını mağaza da değil de ev ortamında deneyimlemeniz gerekiyor ben de hem ıps hem va panel var o yüzden aradaki farkı çok iyi gözlemliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.