Şimdi Ara

LG buzdolabı ve ek garanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni alacağım buzdolabı için tek kriter en az 7 yıl garantili olması. LG buzdolaplarını beğenmeme rağmen 3 yıl fabrika garantisi(10 yıl motor) dışında garanti yok. Yalnızca Gürbüz Ticaret +5 yıl garantiyi ortalama 350 lira karşılığında veriyor. Firmayla ilgili ulaştığım tek bilgi bazı avm'lerde farklı markalardan beyaz eşya bayiisi olmaları.
    +5yıl garanti ile 8 yıl garantili kullanacağım bir cihaz almak çok mantıklı olmasına rağmen gürbüz ticaret ile ilgili fikri/tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 36 ayı devirdikten sonra yaşayacağım sorunlarda ilk 3 yılki ilgi,alaka, iyi niyet devam eder mi?

    Her şey 2011 yılında beyaz eşya garantilerinin 24 ay olduğu dönemde ikinci yılın sonunda arızalanan kombi buzdolabımla başladı. 7.yılında artık yıllardır süründürdüğü,iyi soğutmadığı, her şeyi bayatlattığı için yeni cihazda maksimum garantinin peşine düşmekten başka çare yok. Sırf bu sebeple çok tecrübem olmasa da vestel,arçelik,beko bakarken gürbüz ticaret ve +5yıl garantisine denk geldim.



  • Hocam lg 10 yıl motor garantisi veriyor ama ne garanti ne garanti buzdolabım kutuda hatalı çıktı sıfır ürün değişim için 1 aydır bekliyorum servis sıfır rezalet ötesi bence başka markaya yönelin keşke diyorum beko arçelik bosh alaydım diyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum. Gerçekten de yeni müşteri adayları için en aydınlatıcı örnekler sizin yaşadığınıza benzer şeyler diye düşünüyorum. Ben ki alırsam,3 yıl bittikten sonraki ilgi alaka olası sorunlarda nasıl olur diye düşünürken,sizin fişe takılmayan ürününüz hatalı çıkmış. Kalite kontrolleri kim bilir nasıl yapılıyordur? Mağazaya sorsanız şu kadar sene garanti şu kadar sene motor garantisi vs. diye sıralıyorlar. İyi de kardeşim sorduğumuz soru zaten o garantinin nasıl işleyeceği,servisin sorumlulukları yerine nasıl getireceği konusu.
    Geçmiş olsun diyorum. Umarım para iadesi şansınız vardır. Servis bu kadar alakasız ise ürün yenisiyle değişse de insanın gözü arkada kalır.
  • Unforgattable U kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sonuç ne oldu? Bende LG nin 86 cm. genişlikte olan buzdolabından istediğim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

    Merhaba. Sonuç ne oldu? Bende LG nin 86 cm. genişlikte olan buzdolabından istediğim için.
    Hocam tüketici hakemine başvurdum 2 ay olacak evde mini buzdolabı ile idare ediyorum kesinlikle lg den uzak durun değişim almış buzdolabını değiştirmiyor 444 ile başlayan numaradakilere demedigim kalmıyor gelin görün ki rezalet ötesi hizmet veriyorlar düşman başına böyleleri lazım 🤔ben çok pişmanım tüm ürünleri lg aldım bi sıkıntıda bu malokolar ile tekrar muhattap olacağım için en iyisi yaşayıp tecrübe kazanın 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unforgattable U kullanıcısına yanıt
    Peki. Geçmiş olsun. Cevap için teşekkür ederim kardeşim. İnşaAllah düzelir ve senin istediğin gibi olur. Modeli ne idi ? Aklında ise yazarmısın ? Bari o modele bakmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birbilenesormalı -- 31 Ağustos 2018; 10:50:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.