Şimdi Ara

LG G2 Batarya Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, g2 için 50 tl ye kadar batarya önerebilirmisiniz orjinal almayı düşünüyordum. fakat 150 tl gibi bir fiyatı var okadar vermek istemiyorum deji alacaktım, stoklarda yokmuş başka sağlam bir batarya önerebilirmisiniz?



  • ne yaptın bulabildin mi?
  • serhatsaglam S kullanıcısına yanıt
    yok hocam bulamadım ne alıcam bilmiyorum deji de yok stokta 30 40 tl ye var yan sanayi orjınal diye satıyolar oda bozuluyormus hemen zaten
  • Ben de benzer bir arayıştayım ve şunu almayı düşünüyorum hocam:https://www.lgaksesuar.com/urun/770-lg-g2-orjinal-batarya.html
    Ben bataryayı AccuBattery uygulaması ile şarj sırasında ölçtüm ve 1950 Mah civarı çıktı. 3,5 yılda batarya %35 civarı erimiş. Ben zırt pırt batarya ile uğraşmak istemediğim için fiyatı çok önemsemiyorum. Bence siz de olabilecek en kaliteli bataryayı almaya çalışın. Öncelikle dediğim uygulamayı kurup bataryayı %3-5 civarına kadar boşaltıp telefonu hiç kullanmadan şarj edin ama telefon açık olsun. Bu sayede bataryanın ne kadar kaldığını kabaca ölçmüş olursunuz. Benimki gibi %30 civarında kayıp varsa piyasadaki ucuz bataryaları alıp telefonunuzu hiç etmeyin. Hatta ben o bataryaların orjinalin yarısı bile ettiğini sanmıyorum. Eğer linkteki bataryayı alırsam sonuçları tekrar yazarım. Ben kendim değiştireceğim ama siz serviste değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.
    Bir de bu kayıpla performansım şu şekilde: Sabah 7'de %100 iken şarjdan alındı. LTE sürekli olarak açık ve şehir merkezinde olduğum için çekim gücü iyi. Gün içinde daha çok internet gezintisi yapıldı. Ekran süresi 2 saat 2 dakika. Kalan batarya %35. Eğer önerdiğim uygulamada benimle benzer değer çıkıyor ancak bu dediğim performansa yakın batarya performansı alamıyorsanız yüklü bir uygulama bataryayı aşırı tüketiyor olabilir. Bu durumda o uygulamayı Ayarlar altındaki Pil Kullanımı bölümünden bulup kaldırabilir ya da telefonu sıfırlamayı düşünebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.