Şimdi Ara

LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
95.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    2 saat önce Benim de G3'ün ekranı gitti. Telefon da müzik dinliyordum aynı anda snapchatten mesaj geldi. Ekran kendiliğinden açılıp kapandı bir iki kere sonra düzelir diye bataryayı çıkartıp taktım. Bu sefer telefon açılıyor LG'nin logosu çıkıyor müzik çalıyor ekran tekrar gidiyor.

    Sormak istediğim şey şu servise yollamadan önce içindeki fotoğraflarımı alabilir miyim pc'den? Yada almadan servise yollasam içindeki fotoğraflar videolar silinir mi? Yada kendim format atabilir miyim veya başka bişey?

    Telefon ısınıyordu bende ısındığı için kullanmıyordum bırakıyordum. Telefonu teknosadan teknı garantiyle almıştım.

    Çok acil cevap verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube da çözümü var, garantisi olmayan arkadaşlar denesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun işlemciden kaynaklanmakta arkadaşlar. Daha doğrusu telefonun aşırı ısınmalarında işlemci bağlantı noktalarında lehim boşluğu oluşuyor. Sıcak hava tabancası ile işlemciye ısı uyguladığınızda geçici bir düzelme oluyor sonra yine sorun çıkarabiliyor.
  • iyi akşamlar . Benim telefonumda da sizin telefonunuzda olana benzer bir problem var. sorunum telefonu kullanırken ekran kendiliğinden kapanıyor ve arkadaki tuşa basınca ekran açılıyor ama 1 dk falan kullanabiliyorum tekrar kapanıyor sonra. aynı işlemi sureklı yapmaktan gına geldı . video izleyemiyorum oyu oynayamıyorum bişey yapamıyorum kısaca. sizin telefonunuzdaki sorun ne çıktı ? benzer problem hatta aynısı problem bende de var
  • Sorunun aynısı bendede var tıpa tıp aynısı hemde. Intellicel garantisi var anakart için 500 600 lira rakamını duyunca benim de anakart yandı. Sıfırı o paralarda nerdeyse kim niye yaptirsin. İthalatçı garantiye gönderip çözüm alan yok mu?
  • LG G3 EKRAN KARARMASI SORUNUNU ÇÖZDÜK BİZE ULAŞIN (WHATSAPP ULAŞIM : 05384967960)
  • Arkadaşlar merhaba ben de şimdi aynı problem ile karşı karşıyayım. Delta Servis'e elden teslim ettim. 10 gün sonra geri dönüş yaptılar. Aşağıdaki resimleri ekleyip, anakart değişimi için 450 TL istiyorlar. Ne yapsam bilemiyorum. Gold'dan ucuza aldım derken yine bir şey farketmedi gibi. LG'nin kendi yetkili servisinden alsam ücretsiz değişim yapacaklardı. Şu fotoğraflardaki darbeler de çok büyük darbeler değil. Kullanıcı hatası diyip bu kadar fahiş fiyat istemeleri absürt. LG'nin kendi esas servisine götürmeyi düşünmüyor değilim. Bir de telefondan aslında çok mennunum. Fırınlama olayını bilgisayarımda yaptırmıştım, çok uzun ömürlü olmadı. O yüzden denemeyi düşünmüyorum. Şu telefona peçete sıkıştırma olayı fena değil gibi:https://www.youtube.com/watch?v=AlOTxyvhd7E&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


     LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis) LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis) LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis) LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis) LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis) LG G3 Ekran Kararma Sorunu Acil Yardım !!(Delta Servis)




  • Aynı sorun bendede oldu Çözüm bulan var mı Telefonu garantiye yollarken kırılmaz camı çıkarmaya gerek var mı
  • Ayni sorun bende de var telefonun hattini cikardim koydum kenara sarji kendisi bitmis.1hafta sonra sarja koydum actim teli sorunsuz caliaiyor..derken 2gun aonra yine ayni oldu..ben teli egip bukuyorum duEliyor..5 dk sonra yine ayni...3sene oldu alalli parelel garantiside yok...yeni tel bakiyorum...bidaha parelel ithalat almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise verim hafif bir çizik vardı ekranda formu doldururken ekran kırık yazmış sonradan farkettim Kitleyecekler bana da heralde Ne yapabilirim Yeni telefon alsammiki
  • Peçete koyma bende uzun bir süre işe yaradı.şaşırtıcı gercekten.3 ay idare etti diyebilirim.fakat 15 gündür tekrar başladı ekran kararmasi.. Yeniden aynı işlemi yapicam.son gelismeyi haber ederim.denemiyenler you tube dan bi bakin derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki çözümü bulan vardır peçete falan da fayda etmiyor artık çöpe gidecek telefon
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmış oluyormuyum bilmiyorum da bu kararma sorunu bizde de var, fırınlama olayı ne durumda? cihaz hala sizde mi ?
  • Ayni sorun var. Pecete koydum kumas parcasi koydum 1 kurus koydum duzelmedi.



    Pecete biraz etki etti o kadar. 2 dk da bir karariyor ekran tuslari acip kapatinca duzeliyor.



    Anakarti firina koyma olayi riskli sanki. Telefona zarar verilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu sorun bende 2 3 ay önce başladı peçeti ile 2 ay felan idare ettim habire peçete değiştirmeye bıkmıştım ama artık telefonun ekranı tamamen açılmıyor hiçbir şekilde 2 hafta önce tesadüfen açmıştım şuan şarj vs. herşey oluyorda ekran hiç açılmıyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu fırınlama işi kötü etki yaratmıyorsa 1 seferlik bile telefonu açmak için uygularım içindeki bilgileri resimleri vs. almak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyThWarrior

    Valla bu sorun bende 2 3 ay önce başladı peçeti ile 2 ay felan idare ettim habire peçete değiştirmeye bıkmıştım ama artık telefonun ekranı tamamen açılmıyor hiçbir şekilde 2 hafta önce tesadüfen açmıştım şuan şarj vs. herşey oluyorda ekran hiç açılmıyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu fırınlama işi kötü etki yaratmıyorsa 1 seferlik bile telefonu açmak için uygularım içindeki bilgileri resimleri vs. almak için.

    Ayrıntılı bi arama yaptım internette anakartın altında işlemcinin tam altında bir kare işlemci kadar boşluk var orada aslında soğutucu olması gerekiyormuş sanırım, oraya bulaşık süngerinin yeşil olan kısmını tam olarak oraya kare şekilde koydum ve hiç ekranı açılmayan telefonum açıldı işe yarıyor deneyin.




  • MyThWarrior kullanıcısına yanıt
    Benim telefon yeni servisten geldi yapamamışlar. yapan servis de yok sanırım. bu yolları denemekten başka çare kalmadı.
  • sanirim sorunu cozdum.

    pecete ile olmuyorsa zorlamayin.

    islemcinin plakasini kaldirin sag tarafta siyah bir kisim var. micro sd hafiza kartina benziyor. onun ustune kalin birsey koyun boyutu kucuk olsun ama kalin olsun.



    sonra kapatin o plakayi. pecete koydugunuz yere bant yapistirin ama ince bant degil. makasla delin 3 4 kat olsun kalin bant olsun yani.

    (aparat bandi'da deniyor. 3 4 bandın üst üste oldugunu dusunun)

    yapistirin onu.



    tamamdir islem bu kadar. eger sorun cikarsa o bandi yapistirdiginiz yere denk gelen ust kapakta kirmizi nokta var cikardiginiz ekran parcasinda orayida ayni sekil bantla kapatin.



    boyle yaptim birkac saattir sorunsuz calisiyor. 5 saatte 2 kere ekran karardi sadece.

    not:dogacak problemlerden muessesemiz sorumlu degildir. yatirim tavsiyesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7427 -- 16 Mayıs 2017; 2:41:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.barankisa.com kesin çözüm var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.