Şimdi Ara

LG G4 çift tıklama ile unlock etme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
25.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Telefonumun bunun dışında hiç bir sorunu yok ancak ne hikmetse son 3 aydır cihazımı tuş kilidinden çift tıklama ile uyandıramıyorum. Nadir olarak ekranın bazı bölümlerinde çalışıyor. Dokunmatik panel testinde ölü/çalışmayan bölüm yok.

    Nette bununla ilgili 2 adet hidden menu kodu var;

    Bende bu kod çalışmıyor: 3845#*815#

    Şu kod ile hidden menu açılıyor: *#546368#*815#

    Daha sonra "SETTINGS'e girip Update Touch Frimware'e tıkayın, 10 sn. bekleyin ve sorununuz çözülecek" deniyor ancak bende SETTINGS diye bir ayar yok =(

    Destek rica ederim arkadaşlar.



  • Yukarı :(
  • Arkadaşlar;

    Bu problemi yaşayan yok mu?
  • G4 icin çözümü buldum *#546368#*815# yapiyorsunuz -~device test

    ~SAAT

    ~service menu-manuel test

    ~tourch drave test-manuel

    Seceneklerine girip ekrana belirli araliklarla noktalar koyun (arada basmadiklari yer olacak) sonra back tusuna basip sonra fail yazisina basin tekrar tourc drave teste girip islemi birkac kez tekrarlayin. Bende sorun cozuldu. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı sorun benim telefonumda da vardı sosyal ağlarda yazılanların hepsi hikaye ne yaparsanız yapın düzelmez. Kesin çözümü panel değişim olması lazım garantili ise yetkili servis ücretsiz garanti kapsamında yapıyor. Benim telefonu yapıp verdiler(3 hafta bekledim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de vardı teli aldıktan 4 5 ay sonra oluştu sadece uyandıramama değil bendeki kapatırken çift tık çalışıyor ama açarken ekrana 1 kere temas edince bi süre sonra açılıyor ya da hiç temas olmadan kendi kendine de açılıyordu. 1 yıldır veremedim servise bazı sebeplerden ötürü. Geçenlerde gönderdim hala serviste. İnternette olan bütün çözümleri denedim bir işe yaramıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m3soc

    aynı sorun bende de vardı teli aldıktan 4 5 ay sonra oluştu sadece uyandıramama değil bendeki kapatırken çift tık çalışıyor ama açarken ekrana 1 kere temas edince bi süre sonra açılıyor ya da hiç temas olmadan kendi kendine de açılıyordu. 1 yıldır veremedim servise bazı sebeplerden ötürü. Geçenlerde gönderdim hala serviste. İnternette olan bütün çözümleri denedim bir işe yaramıyor

    Bendede aynı ahize kısmına su girmis yayılmıs sensöre dogru ben ondan kaynaklandıgını dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazılım problemi değildir arkadaşlar. LG Türkiye servisine götürürseniz, telefonunuz garantiliyse 1 gün içinde ekranı değiştirip yepyeni bir şekilde, ücretsiz teslim ederler. Denenmiş bir çözümdür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m3soc kullanıcısına yanıt
    Arkadasim ayni sorun bendede var garanti kapsaminda tamir ettilermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç oldu ama Ben Sorunu çözdüm.Öncelikle bir uygulama yüklücez sonradan bu uygulamayı silebilirsiniz.Uygulama olamayan ayarlar kısmına girmeyi sağlıyor.Quick Shortcut Maker bunu indiriyorsunuz.Sonra telefon dilinizi ingilizce yapın.Uygulamaya girin.Direk çıkan menüde arama kısmına knock on yazın ve settingse tıklayıp ilk baştakini seçip kısayol oluşturun.Ve ana sayfanızda oluşan kısayola basıp ordan aktif olan knock u kapatın bu kadar. (alıntıdır) bende çözuldu.
  • Arkadaşlar kapalıyken ekrana 3 defa tıklayınca açılıyor. Sanırım yazılımsal bir ayarlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.