Şimdi Ara

LG GR-M762GSHW mi HITACHI-R-Z660ERU9 mi, yoksa Siemens KD74NAL20N mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta bir xxl buzdolabı alacağım en az 550 lt olacak, araştırdım bu 3 model arasında kaldım,

    1- LG GR-M762GSHW A+ Enerji 570 Litre No Frost 2.200 tl civarı
    http://www.makroreyon.com/urun/lg-gr-m762gshw-a-enerji-sinifi-cift-kapili-no-frost-buzdolabi.aspx?ref=akakce&v=1.39.9


    2- HITACHI-R-Z660ERU9-SLS-Titanyum 2.300 tl civarı
    http://www.tamsaatinde.com/HITACHI-R-Z660ERU9-SLS-Titanyum,PR-699840.html

    3-Siemens KD74NAL20N 2.600 tl civarı
    http://www.taksitleal.com.tr/Siemens-KD74NAL20N-Buzdolabi-Siemens-Garantili%2CPR-294.html?ref=akakce&v=1.30.8


    Hitachi çok kaliteli olarak anılıyor forumda ama fazla kullanan yok, dolabıda hiç görmedim, derecenin manuel olarak ayarlanması biraz kötü olmuş
    Lg nin yorumlarıda genelde iyi bazı istisnaları saymazsak.
    Siemens in bu modelinin Lg nin ürettiği söyleniyor, bu doğrumu ? siemens in malzeme kalitesi sanki LG den biraz daha kaliteli gibi geldi bana ama emin olamadım.


    Sizce hangisini almalıyım, o kadar para verdikten sonra başımızı ağrıtmayacak bir ürün olsun istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 24 Kasım 2013; 22:24:25 >







  • Hitachi için yorum yapamam görmedim bile. lg çok güzel sessiz bir dolap, bence tek eksiği ısı ayarının dijital değil manuel tekerle yapılıyor oluşu. Onun dışında taş gibi dolap. Söylediğiniz siemens i bana gezdiğim 3 siemens bayiside önermemişti nedenini sorduğumdada ık mık ettiler bende anlamadım. Ama sağlam güzel bir dolap, enerji sarfiyatıda oldukça iyi.
    Büyük bir dolap arıyorsanız şu anda kullandığım samsung RT5962 serisini rahatlıkla önerebilirim. Sınıfındaki en geniş dolaplardan biri, malzeme kalitesi çok iyi ve çok sessiz bir dolap. 2,5 aydır bir kere bile buz kırma sesine şahit olmadım. Enerji tüketimide bu boyuttaki bir dolap için çok iyi. Ben dolaptan çok memnunum. Değerlendirin derim.
    Birde eğer 2600 tl yi gözden çıkarttıysanız sharp ın yeni serilerinede bakın mutlaka. Çok güzel dolaplar. Ben bulunduğum şehirdeki bayi düğünüme kadar tedarik edemediği için samsung aldım ama getirebilse hiç düşünmez sharp alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 24 Kasım 2013; 22:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

    Hitachi için yorum yapamam görmedim bile. lg çok güzel sessiz bir dolap, bence tek eksiği ısı ayarının dijital değil manuel tekerle yapılıyor oluşu. Onun dışında taş gibi dolap. Söylediğiniz siemens i bana gezdiğim 3 siemens bayiside önermemişti nedenini sorduğumdada ık mık ettiler bende anlamadım. Ama sağlam güzel bir dolap, enerji sarfiyatıda oldukça iyi.
    Büyük bir dolap arıyorsanız şu anda kullandığım samsung RT5962 serisini rahatlıkla önerebilirim. Sınıfındaki en geniş dolaplardan biri, malzeme kalitesi çok iyi ve çok sessiz bir dolap. 2,5 aydır bir kere bile buz kırma sesine şahit olmadım. Enerji tüketimide bu boyuttaki bir dolap için çok iyi. Ben dolaptan çok memnunum. Değerlendirin derim.
    Birde eğer 2600 tl yi gözden çıkarttıysanız sharp ın yeni serilerinede bakın mutlaka. Çok güzel dolaplar. Ben bulunduğum şehirdeki bayi düğünüme kadar tedarik edemediği için samsung aldım ama getirebilse hiç düşünmez sharp alırdım.

    Hocam forumda genelde LG yi Samsungtan daha iyi diyorlar ve fazla fiyat farkı yok diye Samsungu elemiştim ama onada bi bakmakta fayda var,
    Ben Lg nin bu modelinin ısı ayarını dijital sanıyordum ama sizin dediğinize göre manuel tekerlekle yapılıyormuş oda hitachi gibi. Olmadı bu gidişle Sharpa kadar çıkıcaz ama oda 3.000 tl civarı, şu LG mauel olmasa alınırdı 800 tl fazla vermeye gerek yoktu




  • Aslında manuel olmasının bi sakıncası yok ama ben dolabın kaç derecede olduğunu görmek isteğimden almadım lg yi. Yoksa dediğim gibi taş gibi dolap. Ama kendi dolabımdan acaip memnunum allah nazardan korusun diyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitachi ve lg iyi seçimler siemens in o dolabı ya daewoo yapımı yada lg tam emin değilim ama lg 762 daha iyi bir tercih bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    hitachi ve lg iyi seçimler siemens in o dolabı ya daewoo yapımı yada lg tam emin değilim ama lg 762 daha iyi bir tercih bence

    Siemens hakkında yorumlar pek iç açıcı değil, onu eleyeceğiz mecburen, hitachi ile lg arasında bir seçim yapımca ama kararsızım, hitacinin esrarengiz bir namı var :)
  • forro F kullanıcısına yanıt
    elemenize gerek yok biz 1995 yılında arçeliğin nf 815 modelini korede lg üretti arçelik için 2011 e kadar sorunsuz kullandık daha sonra kart arızası verdi ve parça olmayınca attık eğer kart bulunsaydı motoru vb sapasağlamdı siz bosch ta siemenste çalışan elemanlara pek bakmayın onlar genelde ellerinde fazla olan yada kar marjı yüksek ürünlere yönlendirmeye çalışırlar zaten çoğununda işi beyaz eşya değildir 6 ay önce kozmetik işi yaparken iş değişikliği yapıp bu tarz işlere yönelir pek çoğu en son profiloda yılların beyaz eşyacısıyla tanıştım adam bana evinde miele ç.maşır ve bulaşık makinesi kullandığını buzdolabında ise ilk tercihinin liebherr olduğunu sadece pişirme gurubunda profilo tercih ettiğini söyledi işin özü parası olan ve işi bilen miele vb ürünleri seçiyor parası kısıtlı olan yada bu işten anlamayanda servisi vb bol diye arçelik vestel gibi kalite anlamında çok ta üst sıralarda yer almayan ürünlere parayı kaptırıyor benim size tavsiyem ilk seçeneğiniz lg olsun yok alamazsanızda siemens in dolabı bosch ve profilodada mevcut ve aynı ürün sadece adı farklı yazıyor gidin profiloya ürünü alın geçin siemensin profilo hali
    http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/960/PROFILO-2064L2VN-NO-FROST-BUZDOLABI-UCRETSIZ-KARGO-




  • LG gerçekten güzel, en mantıklısı gibi duruyor, bir arkadaş ta sharp al diye mesaj atmış fiyatıda 2500 civarı

    http://www.beyazburada.com/urun/sharp-sj-sc700v-sl-583-lt-a-enerji-sinifi-gumus-buzdolabi.aspx?ref=akakce&v=1.10
  • hitachi ilk tercihiniz olmalı ancak servis hizmetini kimin vereceğin öğrenin . enkay grubu bakacaksa alacağınız en iyi dolap hitachi.
  • siemens kd74nal20n marka buzdolabımızın karlanma yapması nedeni ile servis çağırdık, aleti 3,5 yıl önce yetkili bayiden almıştık. Allah var aletin tipi de çok güzel. İnox vb...Servis görevlisi "anakartı bozuk" diyerek bizden 800 küsür lira telep etti. Bedava vermedikleri sürece bu anakart vb arzıalarında sinir hastası olmamak adına siemensten uzak durun (Not: Siemens set üstü fırının da 3. yılında bir gözü yanmaz oldu ona da 225 lira (indirimli) servis fiyatı çektiler...Sİemens diyor ki kullan ama bozulursa servis çağırma pişman ederim..)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamuvicdanı

    siemens kd74nal20n marka buzdolabımızın karlanma yapması nedeni ile servis çağırdık, aleti 3,5 yıl önce yetkili bayiden almıştık. Allah var aletin tipi de çok güzel. İnox vb...Servis görevlisi "anakartı bozuk" diyerek bizden 800 küsür lira telep etti. Bedava vermedikleri sürece bu anakart vb arzıalarında sinir hastası olmamak adına siemensten uzak durun (Not: Siemens set üstü fırının da 3. yılında bir gözü yanmaz oldu ona da 225 lira (indirimli) servis fiyatı çektiler...Sİemens diyor ki kullan ama bozulursa servis çağırma pişman ederim..)
    5 senelik konuyu hortlatmışsınız ...aynı marka olsa birşey demiyeceğimde alakasız bir başlık.
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    konunun başlık: LG GR-M762GSHW mi HITACHI-R-Z660ERU9 mi, yoksa Siemens KD74NAL20N mi ?

    benim yazımda geçen ürün:" siemens kd74nal20n marka buzdolabımızın karlanma yapması nedeni ile servis çağırdık....."

    Bu topice yazma sebebim zaten google ile ilgili siemens buzdolabı ile ilgili forum ararken buna rastlamam...
    Peki niye bu tip topiclere mesaj attım? insanlar bu malı google ile kullanıcı yorumu/forum kısmında ararsa (ben pahalı bir şey alırken buralara bakarım) siemens'e(Alman malı diye) gözü kapalı güvenmesin diye. Mal Alman malı olsa da yetkili servis anlayışı Kayseri işi..

    sorun nedir anlayamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.