Şimdi Ara

LG'nin OLED TV'sinde oluşan ekran yanığı şirketi utandırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
8.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Laa sanki gelince bedava verecek!!!

  • Kesinlikle son kullanıcı için sorun teşkil eden bir durumdur, son kullanıcıyı doğrudan etkileyen bu durum yüzünden işe gitmek yerine TV'yi izlesin diye açtığınız kişilerin başında TV nöbeti tutmalısınız, uyku modu falan bu durum için masal, normal bir izleyici uyku modu uyarısında kumandaya basar ve izlemeye devam eder, küçük çocuk bile yapıyor bunu, bu TV'yi ben alsam ikinci günde TRT çocuk logolu TVye dönüşür, gören markasını TRT çocuk zanneder.
  • Son Kullanıcıyım Lg 2017 oled tv var Arada cnn Ve trt spor Açardım 2. Tv Ve oyun için Almıştım Şuwn Cnn ve trt logosu kaldı tv de Bende artık oyun için Açıyorum Servis Garantiden değişmez dedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 6 Temmuz 2018; 23:40:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacı.basat

    Kesinlikle son kullanıcı için sorun teşkil eden bir durumdur, son kullanıcıyı doğrudan etkileyen bu durum yüzünden işe gitmek yerine TV'yi izlesin diye açtığınız kişilerin başında TV nöbeti tutmalısınız, uyku modu falan bu durum için masal, normal bir izleyici uyku modu uyarısında kumandaya basar ve izlemeye devam eder, küçük çocuk bile yapıyor bunu, bu TV'yi ben alsam ikinci günde TRT çocuk logolu TVye dönüşür, gören markasını TRT çocuk zanneder.
    Yukarda 6 aylık test resimi atmışım, sen iki günden bahsediyorsun.Sizin yorumunuzu gören biri oled tv'ler 2 günde logo yanığı oluşuyor zannedecek. İşte kullanıcı olmayınca arada böyle abartılı yorumlar çıkabiliyor.
  • Panelin hatalı olduğu gün gibi ortada. Rtings'in yaptığı testte, OLED ışığı maximum da, tamamen statik elementler (özellikle kırmızı) ve günde 20 saatlik kullanım ile 3.000 saat sonra ancak kalıcı ekran yanığı elde edebilmiş adamlar.



    Yani deli değil (20 saat aynı kanalı veya içeriği tüketmiyorsanız) normal bir insansanız (günde 2-6 saat farklı içerik tüketiyorsanız) ve OLED ışığını maximum da tutmuyorsanız ki özellikle karanlık oda kullanımında 30'u, ışık alan bi yerde 50'yi (piksel aydınlatma olduğundan paneller cidden parlak) geçmemeli bu oran;O zaman hatasız, normal bi panelde kalıcı yanık elde etmeniz ortalama en az 5 yıl demek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FCKöln -- 6 Temmuz 2018; 23:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun son kullanıcıyı etkilemiyor çünkü zaten aşırı pahalı olacak burası için.

    Bizim endişelenmemiz gerekmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kullanıcıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony tarafında oled konusunda işler biraz daha iyi gibi ama fiyatlarada bu durum yansıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Yukarda 6 aylık test resimi atmışım, sen iki günden bahsediyorsun.Sizin yorumunuzu gören biri oled tv'ler 2 günde logo yanığı oluşuyor zannedecek. İşte kullanıcı olmayınca arada böyle abartılı yorumlar çıkabiliyor.

    Alıntıları Göster
    Sen 6 aydan bahsederek haberin şu cümlesini yalanlıyorsun, "üç günlük fuarın ilk günü olan 22 Mayıs'ta sağ üst köşesinde yanık izleri görünmeye başladı."
    Ayrıca burada bahsettiğimiz TV haberdeki TV, başka TV anlamak abesle iştigaldir. Yazdıklarını gören fuarın ilk günü bu TV'de yanık izleri görünmemiş zannedecek. İşte ürünün müşterisi olmadığında arada böyle abartılı yorumlar yazabiliyorsun.




  • Olay bu kadar basit işte. Tüketiciler LG'nin çözemediği sorunu üstlenip birde malı sahipleniyorlar. İşte bu kafayla gidersen en son elinde yanıkla kalırsın.

    İster konu dahilindeki Tv hatalı olsun ister hava alanındaki Tv ler ekran yanığı olsun fark etmez. LG madem 30000 saat yada günde 8 saat kullanımdan 10 yıl süre veriyor , o zaman bu kriterlere ulaşana kadar televizyona garanti verir olay da şak diye kapanır. Burada tartışılması gereken olay tam olarak budur.

    Kullanım kılavuzuna 2 saatten fazla aynı ekranda kalmayın yazacağına yada garanti belgesine ekran yanığı olursa ben mesul değilim minvali şeyler yazacağına , Ben 10 yıl 8 saat yada daha kısa sürede 30000 saate garanti veririm dediği an bu işten az çok anlayan kimse zaten LCD tv'ye yanaşmaz.
  • O kadar para verip ekran yanığı olma ihtimali bile can sıkıcı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malını ayıbını göstermek iyidir! Sırf bu yüzden led(LCD) tv aldım. Çok can sıkıcı hatta piyasaya sürülmemesi gereken bir ürün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    Malını ayıbını göstermek iyidir! Sırf bu yüzden led(LCD) tv aldım. Çok can sıkıcı hatta piyasaya sürülmemesi gereken bir ürün.

    Sizin gibi teknolojiden anlamayanlar led tv alıyor zaten yoksa kime satacaklar o çöpleri?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye ki? Fayda zarar hesabı yapıyorsun. En mantıklı olanı alıyorsun. İşin tek değerlendirme noktası yok ki. Hiç para sıkıntın yoksa alırsın canın sıkılınca çöpe atar bir daha alırsın. Ama makul sürede sıkıntı yaşamadan, canın sıkılmadan kullanmak istiyorsan fayda/zarar hesabı yapacaksın. Oled görüntü olarak en iyi, ona bir şey diyecek yok ama onda bile, fiyatına göre farklılıklar var bu bir. 2. si yine fiyata bağlı olarak diğer teknik ve kullanım özellikleri devreye giriyor. 3. sü led tv lerin gayet iyi görüntü verenleri var. Her şeyi hesapladığımda bana o daha mantıklı geldi, gayet de memnunum. Oled vb. nin olgunlaşmasını bekleyeceğim. Zamanında ilk çıkar çıkmaz atladığım şeylerden çok dilim yandığı için sorunsuz kullanmak benim için 1. kriter!
  • 3 senedir OLED TV ler, LED TV lerden daha yüksek satış başarısı gösterdiği için Samsung 2019 ikinci çeyreğinde, Quantum Dot OLED TV'leri piyasaya sürmeye hazırkanıyorken konuşulacak bişey yok.



    https://www.cnet.com/news/samsung-reportedly-working-on-quantum-dot-oled-tv-hybrid/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake üyeliğin yakında uçar orjinal hesabınla birlikte uçana kadar sallamaya devam..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.