Şimdi Ara

LG'nin özel tasarımlı yeni ses sistemi SoundPlate satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Electronics yeni ve özel tasarımlı ses sistemi SoundPlate'yi tüketiciler ile buluşturdu. Şık ve özel bir tasarıma sahip olan ses sistemi 35 mm'lik yüksekliği ve ince yapısı ile dikkat çekiyor.

    Cihaz bu özellikleriyle Tv altında konumlandırılırken fazladan alan işgalini de önleyerek yerden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ürün 4.1 kanallık sistemi ve gömülü subwoofer ile öne çıkıyor.

    LG Electronics Başkan Yardımcısı Seog-ho Ro ürün hakkında şu sözleri aktardı "Tüketicilerimizi LG’nin incecik muhteşem ürünü SoundPlate ile tanıştırdığımız için çok mutluyuz. Bu kompakt hoparlör sistemi tam gövdeli, çok yönlü ses çıkışı ile tipik bir ev sinema sistemi veya ses ünitesinden farklı olarak çok daha az yer kaplıyor. Diğer yandan ürün diğer tüm düz ekran televizyonlara uygun şekilde tasarlanmış olup birçok ev dekorasyonuyla uyumlu bir stile sahip"

     LG'nin özel tasarımlı yeni ses sistemi SoundPlate satışta


    LG SoundPlate aynı zamanda sektördeki en ince ses sistemi ünvanını taşıyor. Ürün DAC sistemi (Dijital'den Analoga dönüşüm) sayesinde 4.1 kanallık sistemi ile mükemmel bir ses kalitesi sağlıyor. LG SoundPlate 32 inç ve 52 inç e kadar olan tüm televizyonlarda kullanılabiliyor. Aynı zamanda LG SoundPlate kablosuz özelliği ile de rahatça sisteme bağlanabiliyor.Ürün bluetooth sistemi ile akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve bu tür harici teknolojiler ile rahatlıkla bağlantı kurup ses aktarımı yapabiliyor.

    Kısacası LG SoundPlate ile rahat bir izleme keyfi sizi bekliyor.



  • LG Soundplate kullanmaya başaldım. 120 wat sesi bana göre yetiyor. Son sesini de açamadığımı belirteyim.
    Yer kaplamaması çok iyi, TV onunüstüne yerleştirdim Çogu gelen farketmiyor bile bir ses sitemi olduğunu, ancak TV açılırsa sesin farkını farkediyorlar.
    Ben sadece film izlemek için aldım surround efektleri duymak çok güzel
    uzaktan komutası çok basit 4 5 düğme var sadece ancak TV ekranında komut görüntülenemiyor Ses siteminin üstünde Farklı renklerde yanıp sönen bir lamba ile belli oluyor. Ama kullanışsız bence.
  • Fiyatı ne seviyede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 4 Temmuz 2014; 15:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel tasarım gerçekten.kumanda kullanımı şart mı?mesela sistemi bir şekilde tv'ye direk bağlasak ve sürekli açık kalsa.ses seviyesini tv kumandasından yapsak mümkün mü?

    salonda tv ve digiturk için 2 kumanda zaten varken 3üncü bir kumanda fazla olacak çünkü.
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    malesef manuel olarak ta ses ayarlanabiliniyor ama düğmeler arkada elbette ses düzeyini kendi beğeninize göre ayarladıktan sonra ses için kullanmanıza gerek yok.Ama, cinema sound aygıt her kapandığında kapandığı için yeniden açmak gerek. DEdiğim gibi ses seviyesini ne yazık ki tv kumandasından yapamıyorum. Benim TV 2011 model yeni modellerde mümkün sanırım. çünkü sekronize düğmesi de var
  • wolfestein kullanıcısına yanıt
    ben 499 tl aldım ama teknosada bimekste 799 899 civarı Vatan'dan almıştım
  • ertugrul33 E kullanıcısına yanıt
    Diger surround'lar gibi bir nevi.ok kardes sagol cevap icin gule gule kullan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    tşkler daha iyisi sizin olsun inşallah.
  • Bu sisitem AC3 5+1 filmlerde sessizlik hakkını kullanıyor. Ses çıkarmıyor.
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama merak ediyorum bu ürünü, kullanıcı yorumu bulamadım kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi ?
  • Sound bar daha iyi bir seçim. Bu ürünü koyduğunuz zemin önemli. Ses kalitesi değişecektir. Hatta rahatsız edici sesler bile oluşabilir.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG, sevdiğim bir marka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNEY KORE = ÇÖPİSTAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.