Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
9
Favori
33.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE YETKİLİLERDEN BUGÜNE KADAR HİÇ BİR DÖNÜŞ OLMADI. HEMEN ARAŞTIRIP DÖNECEKLERDİ. ADAMLAR NASIL BUNLARI KANDIRIYORUZ DİYE KIS KIS GÜLÜYORLAR. PARDON KIS KIS DEĞİL KAHKAHAYLA GÜLÜYORLAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 25 Ocak 2016; 16:40:43 >
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Sakın alma kardeş sakın sonuç hüsran olur. Arkadaşım aldı elinde patladı
  • 6 ay içinde aldığın bir ürün arızalandı ise veya bir sorunu çıktı ise koşulsuz şartsız Aşağıdaki maddelere hak kazanır. İster tamir ettir istersen değiştir istersen paranı geri al. 2016 Yılında Tüketici Hakem Heyetleri için üst parasal sınır; İl Tüketici Hakem Heyetleri için 3.480 TL, İlçe Tüketici Hakem Heyetleri için 2.320 TL olarak tespit edilmiştir.Bu fiyatlar içinde ise buralara bunlardan yüksek ise Tüketici Mahkemesine Gideceksin.




    MADDE 11 – (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;

    a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,

    b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,

    c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,

    ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,

    seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

    (2) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakları üretici veya ithalatçıya karşı da kullanılabilir. Bu fıkradaki hakların yerine getirilmesi konusunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. Üretici veya ithalatçı, malın kendisi tarafından piyasaya sürülmesinden sonra ayıbın doğduğunu ispat ettiği takdirde sorumlu tutulmaz.

    (3) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması hâlinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır.

    (4) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi haklarından birinin seçilmesi durumunda bu talebin satıcıya, üreticiye veya ithalatçıya yöneltilmesinden itibaren azami otuz iş günü, konut ve tatil amaçlı taşınmazlarda ise altmış iş günü içinde yerine getirilmesi zorunludur. Ancak, bu Kanunun 58 inci maddesi uyarınca çıkarılan yönetmelik eki listede yer alan mallara ilişkin, tüketicinin ücretsiz onarım talebi, yönetmelikte belirlenen azami tamir süresi içinde yerine getirilir. Aksi hâlde tüketici diğer seçimlik haklarını kullanmakta serbesttir.

    (5) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, ödemiş olduğu bedelin tümü veya bedelden yapılan indirim tutarı derhâl tüketiciye iade edilir.

    (6) Seçimlik hakların kullanılması nedeniyle ortaya çıkan tüm masraflar, tüketicinin seçtiği hakkı yerine getiren tarafça karşılanır. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 11/1/2011 tarihli ve 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu hükümleri uyarınca tazminat da talep edebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 26 Ocak 2016; 13:18:02 >
  • ARKADAŞLAR BEN ŞU AN AYIPLI MAL İÇİN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE DAVA AÇTIM. MAHKEME SONUÇLANDIKTAN SONRA BULUNDUĞUM İLİN GÜMRÜK TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNE KANUNU KEYFİ UYGULAMAYAN FİRMA HAKKINDA BELGELERLE BİRLİKTE MÜRACAAT EDECEM. BU DA FİRMANIN CEZALANDIRILMASI DEMEK.

    Gümrük Ticaret il müdürlüğüne başvurunuz servis fişleri, karar vb. kağıtlarla. Madde 8-9-10-11-12-13'e aykırı davranmaktan.

    Kanunun getirdiği yükümlülükler ile Bakanlıkça yönetmelik veya tebliğle belirlenen tedbirlere uymayanlar hakkında bin Türk Lirasından elli bin Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir.

    (19) Bu maddenin sekizinci, dokuzuncu, on ikinci ve on üçüncü fıkralarındaki idari para cezaları hariç olmak üzere, aykırılığın tespit edildiği tarih itibarıyla bir takvim yılında uygulanan toplam idari para cezası tutarının yirmi beş bin Türk Lirasını aştığı durumlarda, bu miktardan az olmamak ve yüz milyon Türk Lirasını geçmemek üzere toplam idari para cezası tutarı;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    fOTOĞRAFLARI SLAYT OLARAK BU ADRESTEN BAKABİLİRSİNİZ.https://youtu.be/NfaBUJ2opU8

    Bütün logolar yapışmış nerdeyse LG ya bu sorunu başka firmayla anlaşıp (Panasonic) çözmeye çalışsın ya da OLED falan çıkarmasın arkadaş. Çıkarıyorsa da 2000 liraya falan satsın böyle rezillik olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    2.000 liraya değil bedava verseler gene alınmaz. para verip ömür boyu çin işkencesi çekersin. her taraf logo ve çizik dolu. tv seyretme zevkin körelir.
  • LG konunun araştırılıp en kısa zamanda size dönülecek demesinden 6 gün geçti kar muhalefeti nedeniyle geri dönüş yapamadı. Yollar buzlu
  • 2-3 dür diş tedavisi için dentaydın b.evlerdeydim bekleme salonunda tv asılı hemen dikkatimi çekti arkadaş bu ne güzel görüntüdür ne titreme ne falso ne bişi yağ gibi akıyor tv resmen,salonda dolu kalkıp arkasına bakıcam marka model ne bakamıyorum bekledim 30 dk ya yakın ortalık sakinleşti tv ye bir baktım VESTEL kapkalın bir tv led miydi plazmamıydı anlamadım heryerine hastanenin adı basılmış modelide göremedim tv belli en az 5-6 yıllık var ama hayran kaldım tv ye o an şunu iyice anladım tv sektörü son sürat geri gitmiş tonla tv aldım şuanda oled var evde ama o tv nin görüntüsü olağanüstüydü arkasındada mini bir uydu cihazı vardı yazık valla verdiğimiz paraya keşke gidip eskicilerden tv alsaymışım 300-500 e yeni tv alınmaz 1 tl vermem artık tv ye...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG satış yaptıktan sonra mağdur olanlan kendilerine dertlerini anlatma çalışan müşterileri için atalarımızın bir sözü var İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR. modunda devam etmektedir. adamların hiç umurlarında bile değil. KÖR SAĞIR DİLSİZ LER. Aman ha LG boşa arayıp sorun çözülsün diye beklemeyin. Dinsizin hakkından imansız gelir. Bunlar Mahkemeden başka hiç bir şey paklamaz.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun hakkaten panel sorunlu eninde sonunda haklı çıkarsınız ama müşteriyi bu kadar uğraştırmazları gerçekten can sıkıcı. Pahalı ama Apple bu yönden çok seviyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Bize göre sorunlu ama LG bu normal diyor. Mesel bu. muhakkakki mahkemeden bunun olumsuz dönme şansı yok. sadece biraz zaman alacak. Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda çıkan bayan sorununuz ne dediğinde panele logo yapışmaları var dediğimde beyefendi bu normal kullanma kılavuzunda yazıyor okumadınızmı diye cevaplandırdı. arıza kaydını bile zor açtırdık.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Satana kadar dersin ki bunlar ermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG MÜŞTERİ HİZMETLERİ ORDA OTURUP HANGİ MÜŞTERİYE HİZMET EDİYORSUNUZ BUKADAR UTANMAZ İNSANLARSINIZKİ. BARİ SİZİN YERİNİZEDE BİZ UTANALIM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    Bize göre sorunlu ama LG bu normal diyor. Mesel bu. muhakkakki mahkemeden bunun olumsuz dönme şansı yok. sadece biraz zaman alacak. Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda çıkan bayan sorununuz ne dediğinde panele logo yapışmaları var dediğimde beyefendi bu normal kullanma kılavuzunda yazıyor okumadınızmı diye cevaplandırdı. arıza kaydını bile zor açtırdık.

    Sorununuza bir çözüm bulunamaması gerçekten üzücü. Çok geçmiş olsun hocam.
    Konunun başlarında bahsetmiştim bende bu tvden aldım ve aldıktan 10 gün sonra yukardan aşağı sağlı sollu çizgi belirdi, gri inçe soluk bir çizgiydi. Servisi aradım hemen ertesi gün geldi baktı ve tvnin genel merkeze gitmesi gerektiğini belirtip alıp gitti. Eleman değişim yada iade olur dedi. Neyse iki gün sonra tvyi getirdiler baktık kontrol ettik gördük ki ne çizgi kalmış nede başka bir sorun, iki aydır kullanıyorum tvde hiçbir problem şuana kadar olmadı inşallahta olmaz diyorum. Görüntü muhteşem ötesi gözümüz okadar alıştı ki başka tvler gözümüze kötü gösteriyor gibi geliyor. HD olmayanlar kanallarda çözünürlük düşük olduğu için LCD tvler gibi göstermesi normal, HDD den yüksek çözünürlüklü film izlemek tadından yenmiyor büyük görsel şölen sunuyor panelde film izlerken yağ gibi akıcı pürüzsüz bir görüntü sunuyor. Elektronik işi birazda şans işi ama çözülemeyecek bir şey de yok. Mağdur olan arkadaşa bu güne kadar çözüm bulunamaması, konunun uzatılmasını gereksiz buluyorum. LG yetkilileri buradan takip ediyorlarsa şunu söylemek isterim, ben bu tvden memnun olabilirim ama bundan sonra LG den bir ürün alırken on kere düşünerek alırım yada almam, tüm tanıdıklarıma ve çevreme ona göre tavsiyede bulunurum, mağdur müşteriye gösterdiğiniz tutum hiç ama hiç hoş değil bir an önce bu müşterinin isteği doğrultusunda mağduriyetinin tarafınızdan giderilmesini biz tüketiciler olarak rica eder ve bir yetkili ağızdan bir açıklama beklediğimizi belirtmek isterim. Konunun takipçisi olduğumu belirtmek isterim gelişmelerden bizleri haberdar edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    Bize göre sorunlu ama LG bu normal diyor. Mesel bu. muhakkakki mahkemeden bunun olumsuz dönme şansı yok. sadece biraz zaman alacak. Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda çıkan bayan sorununuz ne dediğinde panele logo yapışmaları var dediğimde beyefendi bu normal kullanma kılavuzunda yazıyor okumadınızmı diye cevaplandırdı. arıza kaydını bile zor açtırdık.

    öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda çözülür probleminiz. youtube daki videoyu izledim.. LG Resmen sizi keklemeye yada başından savmaya çalışıyor veya cidden ters düştünüz.sizin tv de tek bir yerde logo yanması olsa gercekten doğal diyebiliriz ama sizin tv de her tarafta farklı tv kanallarının hatta reklam geçişlerinin bile izi kalmış. hatta spor hava durumu ya da tv teaser izleri bile kalmış gibi.. bi kere logo yanması için bir tv nin bu kadar kısa zamanda hatta bir insanın günümüzde bir kanalda en fazla ortalama 2 saatten daha çok kalabileceğini düşünmüyorum sürekli kanal değiştirilir bence çok saçma. teknoloji marketlerde hergün 12 saat açık bu tv ler.. logo yanması doğaldır normaldir deyip kolaya kaçacaklarsa demo videolarına kendi logolarını koymasınlar o halde. yani gercekten saçma

    açıkcası bende 910 920 960 serisi takipteyip özellikle de f/p olarak 55eg920 cezbediyor beni.. fakat kendimce biraz araştırdım teknosa da vatanda inceledim eg920 nin 65 inç i yok. eg960 panel olarak sanki bana daha başarılı geldi. teknosadaki eg920 ve 960 karşılaştırdım eg920 de floating black denilen siyahların dalgalanması olayı beni biraz soğuttu. özellikle 21:9 sinemaskop filmlerde siyah bantlar beyazlıyor yada siyahın tonları koyudan açığa doğru dalgalanıyordu.. vertical banding de sanki çok çok az dercede vardı yada bana öyle gibi geldi .siyahların bile katran gibi olduğu bir tv de banding şaşırttı beni.. eg960 da bu olaylara rastlamadım ama eg960 ın da fiyatı malum.. kesinlikle eg920 nin bazı serileri hatalı üretim diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluraydisk -- 31 Ocak 2016; 23:59:56 >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Gözlemleriniz ve incelemeniz gayet doğru. hepsine katılıyorum. 960 nasıl bilemiyorum. ama sonuçta aynı panel. logo yapışması için 2 saat açık kalması gerekmiyor. telefon görüşmesi yapılırken genelde ekranda telefon resmi koyarlar telefon resmi bile 3 dk seyrettim o bile yapışmış. hergün yeni bir şey yapışıyor. Bu benim panelde çıktı diyecem ama LG bunların olduğunu biliyor. kitapçığına bile bu konunun olabileceğini normal olduğunu belirtmiş. Sonuçta bu bana has bir şey değil OLED lerin genel sorunu. panelin 910,920,960 olması değil. zaten yetkililerde bunu açıkça söylüyor. gizli bir olay değil. benim aldığımda çıkmaz diyorsan oda senin şansın ve cesaretin. Benimle ters düşecek bir konuları yok. Benden tamir edebileceklerini söylediler. bende değişim istedim. onlar fazla ısrarcı oldu. bende aynı ısrarı gösterdim. şimdilik onların dedikleri oldu. Mahkemeden sonra benim dediğim olacak. ben yasal faiziyle paramı geri alacam. LG sadece beni değil belki binlerce müşteri kaçırdı.
  • arkadaşlar dün siirt teknosa şubesine gittim karşımda 56ec930v oled televizyon vardı fiyatına bakyım gercektende uygun bi fiyattı 3998,00 tl fiyatı vardı acıkcası almaya karar verdim ama ekranda sabahtandır bulunan teknosa reklamı vardı ve satıcıya demo usb si varsa takmalarını istedim tam flasf belleği takarken daha önce ekrande bulunan teknosa reklamımın ekranın tam ortasında logo yapışmasını gördüm onlarada gösterdim onlarda tabiki şaşkınlık içinde kaldılar ama acıkcası televizyon haa aklımda alayımmı lmıyayımmı diye son ürün olarak kalmıştı sizce alınırmı
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Hocam sana tavsiyem davanda oledlerin genel sorunu üzerinden değilde senin şahsi panelinde bulunan sıradışı problemler üzerinden gitmen bence senin adına daha faydalı olacaktır. Çünkü paylaştığın videodan anlaşıldığı kadarıyla bizzat senin panelde ciddi sorunlar var. her onune gelen logo reklam logolarına kadar yapişmiş kalmış. Tamam oledlerde bu sorun cidden var ama teknik bilgisi olan arkadaslarin dedigine gore plazma türevi teknolojilerde bu sorun neredeyse doğal. Fakat tekrar söylüyorum sen sonuna kadar haklısın, panelin ciddi sorunlu. InşaAllah davayı kazanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Tabiki benim panelde sorun var. Şunu anlatamadım galiba. benim sorunum ayrı. mahkeme karar verecek. Lakin Oled tv lerde logo yapışmalarının normal olduğunu LG genel merkezi söylüyor. Servisleri söylüyor. Bu olay sadece benim panelde oldu diye olaya tek taraflı bakarsak arkadaşları yanıltmış oluruz. Bu oled lerin genel sorunu. Ben bilmiyerek aldım. Formlarda detaylı bu konuyu işliyen olmadı. ben bilseydim yada böyle bir şey okusaydım. kesinlikle almazdım. logo yapışma sorunu çıkabilirde çıkmıyabilirde. madalyonun birde öteki tarafı var. LG bu işe nasıl yaklaşıyor. mesele bu. LG bu işin farkında bunu kitapçığında bahsediyor. arıza olarak kabul etmiyor. yazılımla temizlenebileceği konusunda diretip müşteriye baskı uyguluyor. MESELE ARIZALI OLMASI DEĞİL MESELE LG NİN BUNA DUYARLI YAKLAŞMAMASI. DEĞİŞİM VERMEMEK İÇİN UTANMAZLIK SERGİLEMESİ. FİRMAYA GÜVENİN VARSA GÖZÜN KAPALI ALABİLİRSİN. NASILSA EN UFAK BİR SORUNDA FİRMA BUNU DEĞİŞTİRİR. GÜVENİN YOSA UZAK DURMAK EN İYİSİ.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.