Şimdi Ara

LG V10 bootlop kesin çözümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Eşimin LG V10 telefonu garantisi bittikten 1 sene kadar sonra bootlop sorunu yaşamaya başladı, telefonu açtığımızda LG logosunda takılı kalıyor, arkası ısınmaya başlıyor. internetteki videolar sayesinde içerisinden verileri kurtarmayı başardım ancak bu telefonu tamir edebiliyorlar mı? ben Bursa'da oturuyorum, kalıcı bir çözümü var mı bu işin? yoksa çözümler hep geçici mi?



  • Aynı sorunlar bende de var, benim yaptığım uzun vadeli çözüm Termal pedi(-Termal pad işlemci'nin ısısını alıp metal bloğa aktaran slikonsu malzeme-) mevcut olandan biraz kalınıyla yenilemek ben 0.5mm kullandım,anakart'ı tutan arka kapak ile anakart arasına ben 1.5mm termal pad (- metal kısımlara kucuk parça-) koydum 1.5 mm altıda olabilir, baskı yapsın diye,ben yaptım şimdilik çalışıyor ama kesin çözüm değil.Bu yöntemi v10'da denedim ancak aynı model telefonlarda işe yarar garantisi yok,bu işlemleri yaparken dikktali olun daha önce bu gibi elektronik cihazlarla uğraşmadıysanız,düzeleceği varsa da düzelmez.




  • bamberg B kullanıcısına yanıt
    telefonu fön makinası ile ısıtıp içerisindeki verileri almayı ve sıfırlamayı başardım, termal falan hak getire, yaptığım hiç bir yöntem işe yaramadı. sonrasında telefonu o haliyle sattım zaten. teşekkür ederim ilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.