Şimdi Ara

LG ve Samsung oyun monitörlerinde çığır açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Küresel PC pazarında durgun bir büyüme yaşanmış olmasına rağmen, Güney Koreli elektronik devleri LG ve Samsung, oyun monitörlerinde çığır açmaya devam ediyorlar. Araştırma şirketi TrendForce oyun monitörlerinin bu yılki sevkiyatları ile ilgili önemli veriler paylaştı.

     


    Sevkiyatlarda geçtiğimiz yıla göre %40 artış var


    Piyasa araştırmacısı TrendForce'e göre, bu yıl oyun monitörlerine yönelik küresel sevkiyat yaklaşık 3,5 milyon ila 3,7 milyon arasında olacak. Bu, geçen yılki yaklaşık 2,5 milyonluk sevkiyatla karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 40'lık bir artış anlamına geliyor. Genel oyun monitörü pazarının, genellikle yüksek kaliteli donanım gerektiren çevrimiçi oyunların artan popülaritesi sayesinde hızlı bir büyüme kaydettiği belirtiliyor.


    LG, geçtiğimiz ay düzenlenen Berlin'deki IFA elektronik fuarında oyunculara yönelik yeni UltraGear monitörlerini tanıttı. Etkileyici 34 inçlik ekranı ile UltraGear monitör 21:9 en boy oranına sahip. Konuyla ilgili olarak LG Electronics sözcüsü: "UltraGear monitör, özellikle online nişancılık oyunlarını oynamaktan hoşlananlar için iyi bir seçim olacaktır çünkü geniş oranı, normalde gözden kaçan ayrıntıları görmeyi kolaylaştırıyor." ifadelerini kullandı.
     

    UltraGear monitörün arka kısmında ise
    Sphere Lighting 
    olarak adlandırılan bir LED halkası var. Böylece kullanıcılar monitörü kullanırken ortam aydınlatmasına da sahip olabiliyorlar. Altı farklı renk sunabilen bu LED aydınlatma, oyuncuların tercihlerine göre özelleştirilebiliyor. LG'nin, UltraGear monitörlerini bu ay Avrupa ve ABD pazarında piyasaya süreceğini de belirtelim.

    Samsung da kendi oyuncu monitörünü geliştiriyor 



    Bir başka Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung da kendi oyuncu monitörünü geliştiriyor. Zira şirket geçtiğimiz ay Berlin'deki Gamescom fuarında, 27 inç ve 32 inç CJG5 kavisli monitörleri tanıttı. Monitörlerin üçüncü çeyrekte satışa sunulacağını açıklayan Samsung, cihazların WQHD çözünürlük, kavisli ekran ve 144 MHZ yenileme hızı gibi önemli oyun teknolojilerine sahip olduğunu belirtiyor.

      



  • LG sen dur abi Allah'ını seversen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuncu monitoru deyince aklıma ilk başta asus ve acer gelıyor. Rekabetin olması her zaman iyidir, fiyatlar ucuzlar ve daha iyi monitörler tanıtılır.

  • Rekabet iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamanki Lg-Samsung Micro Led oyuncu monitörü geliştirir o sıra çığır açtı denilir. Şuan en iyi en kaliteli oyuncu panellerini Auo geliştiriyor.

  • 144Mhz tazeleme hızı ile aşmış durumdalar 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Oyuncu" akımı ile bizleri de iyi söğüşlüyorlar. iki led, bir kaç tane rgb aydınlatma, şaşaalı bir tasarım fiyat 5 katı

  • 480hz üretseler güzel olur.

  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    Hadi 480hz yaptıda onu besleyecek GPU var mı ?

    GPU olmadıktan sonra napacaksın tarayıcıda 480hz bakıp heves mi atacaksın veya 60 fps film bakıp heves mi atacan.

    120HZ sonrası hem maliyeti fazla olacak hemde parası
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Durmazsa yanabilir
  • 144 mhz değildir o mhz olsa duramazsın

  • ne rekabeti !
    son çıkan makul fiyatlı teknolojileri
    anormal é yakın fiyatla satıyorlar işte

  • bende samsung chg70 hdr 32inç olanı var gayet memnunum 144hz 1ms cok güzel görüntü veriyor

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Olaya gpu olarak bakmak lazım misal 240 hz 1080p monitörde 140 fps oyun bile oynasanız g syncmiş freesyncmiş v syncmiş hepsinin tatava olduğunu görüyorsunuz. G synci de freesynci de deneyimledim ama şunu söyleyeyim 240hzte o eski v sync saçmalığınada gerek kalmıyor yırtılma oluyor ama fark edemiyorsunuz çünkü herşey çok hızlı oluyor. Ama mesele maaliyet şimdi yapsalar 5-10 bin dolar olur 4k 480hz ha bide yarın bir gün yeni bi ton teknolojiler çıkar 5-10 bin bayılıp bomboş monitörü itelerseniz pek hoş olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben çok memnun samsung qdottan.

  • Yırtılmada bu kadar etkili ise o zaman 480hz de yırtılma hiç görülmez. Benim merakım giriş seviyesinde ne zaman 60hz den kurtulcaz. Teknoloji gelişiyor ama giriş en alt segmente gelemiyor.
  • 65 " veya 55 " veya 40 " tvde OYUN OYNADIKTAN SONRA 27 " monitörde oyun oynamak Minyatür havası veriyor ve zevk alamıyorsun! oyle de bir durum var yani....

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Kesinlikşe öyle 480hz başka bişey olur. Standart ev kullanıcısı 240 hzin farkını bilmiyor ki ne işe yaradığınıda anlatsanız çok gereksiz diyecek bir çoğu o yüzden kimse adım atmıyor keşke dediğiniz gibi en azından 120hzi görsek artık monitörlerde bilhassa tvlerde standart olsa artık o hareketli sahnelerde bulanıklık görmekten gına geldi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.