Şimdi Ara

Lineage2 Naia'da Oynayan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, oynayan türk oyuncular var görüyorum ama cevap vermiyorlar malesef forumda oynayan var mı şuan live serverlardan birinde ?



  • Ana sw demisin kardeş.
  • Evet naia sunucusunda
  • Lineage 2 classic club oynuyorum, su an icin en stabil ve oyuncu kitlesi buyuk server. Gelmek isteyen olursa 3 box 1 main mage Pt kasiyorum FiRP pm atabilirsiniz. Europe serverdayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hooky90 kullanıcısına yanıt
    Classic clup ile zaman kaybediyosun. Ncsoft kendi sunucularınp actı orada oynasana. Biz Classic NA Giran da oynuyoruz. 1x

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse oynamiyor o sunucularda artik NC politikalari yuzunden. Ilk basta herkes Skelthteydi, NA acilinca hepsi official classice gectiler. Birkac ay sonra serverdan bir iş olmayacagini soyleyip herkes tekrar cluba gecti. Neden vakit kaybi anlamadim, hepsinden daha cok gecmisi var club'in? Ben de skelthte oynayan gruplardan biriyleydim tum serverlari takip ediyorum 1 senedir, su an oynanabilir tek server club diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hooky90 kullanıcısına yanıt
    Kimse oynamıyomu ? Biz kendi kendimize oynuyoruz o zaman. Server gayet aktif herhangi bi boss pvpsini izle var youtubede. Kendi çektigimiz pve videolarıda var. Skelth bizde oynadık rezilligin son haliydi kötüydü dengesizdi. Ncsoft un classic serverleri gayet güzel. Politika derken hangi sürümden community %100 memnunki. Heryerde istenmedik seyler oluyor. Hosumuza gitmeyen seyler tabiikide var ama kendimize gorede sekillendiremeyiz oynadigimiz yeri. Ncsoft un official sürümleri varken zaman kaybetmem clupda falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • official forumunu acip okuyabilirsin hocam bu kadar cok negatif yorum alan baska bir server yok, classic olmayan versiyonu bile bu kadar elestirilmedi. Herkes serverlarin boslugundan sikayetci. Tek bir server var o da bitmek uzere uyguladiklari sacma politikalar yuzunden. Bunlari sadece ben degil butun herkes soyluyor. Club i ovmek icin falan soylemiyorum ama NCsofta hayatta para kazandirmam ozellikle hicbir yenilik getirmiyorken oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hooky90 kullanıcısına yanıt
    Forumlar aglama duvarıdır bu hep böyledir heryerde herzaman. Zamanında skelth de be aglıyolardı forumda yok oldum top d itemim dustu yok pk oldular yuzde gitti yok oyle yok boyle diye diye server 800 online sayisina kadar dustu 500ü bot. Sonra bıraktık biz 6 7 ay sonra tekrar populasyonu arttı 2k yı gördü. Gran kain 8k online görüyodu. Şuanda skelth bitti gk durumu idare eder gidiyo öyle. Hepsinde durum bu. Hepsinde begenilmedik yanlar var. Ncsoft elinde muazzam bi oyun oldugunun farkında degil saçmalıyo bazen dogrudur fakat yinedr oyunun sahipleri bu adamlar, karşında bu muhattabın var. Bunlar varken gidip privte classic simdilik oynamam. NA giran ve aden gayet iyi durumda. Online olarakta oynuyorum gözüm görmese inanacam .d Giran çok aktif zaten şubat 3de siege baslıcak videolar düser bakarsın doluluga. Son olarak yenilik demissin, ne tarz bi yenilik bekliyosun söylermisin cok merak ettim :) Adamlar pk isini zorlaştirdilar, exp kaybini 35 - 45 questi ile iyileştirdiler, farm yaparken öldünmü drop olayını kaldırdılar, NA sunucularına rus sokmuyorlar daha ne yapacaklarki.

    Videolarımızıda Manifesto Territory kanalından takip edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse sen inatla ovmekte israrcisin, isteyen istedigi serverda oynasin beni baglayan bir durum yok halimden memnunum. Sadece anlatmak istedigim NCnin classic geliyor diye hype yaratip uzerine toprak attigi serverlarinin oldugunu belirtmekti. Bilmiyor gibi davranmaya gerek yok, iyi oyunlar hepinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hooky90 kullanıcısına yanıt
    Olum ne anlatıyon ne kadar garip bi forum lan burası kimseye bişey denmiyor. Kardesim sana neden clup oynamanın mantıksız neden official classic sürümleri oynamanın mantıklı oldugunu kendimce anlatmaya calıstım tecrubelerime dayanarak. İstedigini oyna banane banamo oynuyon takımımın bi parçasımısın. Ne atarlanıyon. Mart ta zaten l2 liona geçiyoruz dönemlik umrumdamı clup mlup

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda olan varmi nick yazarsanz iletisim kuralim
  • Nick nedir discord varmi
  • neden cevap vermediklerini bu konu sana anlatmıştır umuyorum :D
  • Leonardo77 L kullanıcısına yanıt
    Oyundan konuştuk discord falanda verdim burdan yorumun cevapsız kalmasın diye yazayım dedim. Mart ayında görüşmek üzere, burayada konusunu açacagız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyuna 2003 başladım çeşitli serverlar da oynadım 1 senedir hiç oynamadım. bu oyuna karşı vazgeçilmez oynama istegi war tekrar başlamak istiyorum bana dolu keyifli server önerebilecek var m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.