Şimdi Ara

Lise 1. Sınıf Arkadaş Bulamama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Ben bu sene lise 1. sınıfa geçtim fakat 1 aydır kendime bir arkadaş bulamadım. Biraz içe kapanık birisiyim. Anadolu Lisesi'ne gidiyorum. Diğer sınıfta 1. sınıftan beri aynı okulda, aynı sınıfta okuduğum bir arkadaşım var ve o da aynı sorunu yaşıyor. Okul idaresine sınıf değiştirmek için çokça gittik fakat "Herkes arkadaş buldu bir siz mi arkadaş bulamadınız, olmaz, siz değişirseniz herkes sınıf değiştirmeye kalkar" gibi yanıtlar aldık. Teneffüslerde arkadaşımla hep beraberiz fakat genede okulda çok canımız sıkılıyor. En az 2 senenin bu sınıfla geçeceğini düşünmüyorum.
    Sınıf toplam 40 kişi, 12 erkek, 28 kız. Nasıl bir şans (!) ise 12 erkekten 6 tanesi aynı sınıftan geliyor. Yani birbirlerini tanıyorlar. Ben bu grubun içinde oturuyorum ve en temel sorularıma bile yanıt vermiyorlar. Cuma günü okula gitmemiştim, ders programı değişmiş, ders programını istedim fakat onu bile vermediler. "Vermiyoruz" bile demediler sadece yüzüme baktılar. Sanki ben yokmuşum gibi davranıyorlar. Diğer kişilerle de oturmaya çalıştım fakat 2'si gene şans eseri (!) akraba çıktı ve onların da davranışları aynı. Diğerleri de serseri tipler.
    Oturduğum grup ile ortak noktalarım var aslında fakat ne zaman bir kelime laf etsem ben orada yokmuşum gibi davranıyorlar, dinlemiyorlar, cevap vermiyorlar. Espri anlayışları da sadece el şakalarından ibaret ki el şakalarından nefret ederim. Teneffüslerde ise telefon ile uğraşıyorlar. Zaten birbirlerini daha önceden tanıdıkları için konuştukları şeyleri de pek anlamıyorum. Ayrı bir dil oluşmuş aralarında.
    Yani sınıfta bir gruba uymayan sadece ben varım.
    Aslında esprili, neşeli biriyimdir fakat bu sınıfta benim esprilerimi anlayacak birisi bile yok. Gittiğim lisenin puanı 420 fakat geçen seneki sınıflar 300'lü puanlar ile gelmişler bu okula. O yüzden diğer sınıfların meslek lisesinden farkları yok. Okulun bulunduğu mahalle de düzgün bir yerde değil zaten. Diğer okullarda da arkadaşlarım var oralara da geçmeyi denedim fakat hiç boş kontenjan yok. Ayrıca diğer arkadaşımı da tamamen yanlız bırakmak istemiyorum.
    Bu gruba nasıl kendimi dahil edebilirim veya okul yönetimini nasıl sınıf değiştirmeye ikna edebiliriz? Hep bunları düşünmek beni üzüyor, yanlız hissettiriyor, gelecek yılların, hele gelecek günlerin nasıl bu şekilde geçeceğini düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum. Bu ders çalışmama bile engel oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Bulabildin mi arkadaş?



    Bende bu sene artık liseye..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yillarda yapiyolar knk takma onlari illa erkeklerle mi arkadas olcan kizlarla da olabilirsin onlar daha anlayisli olabiliyo yeter ki sen kendin gibi davran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.