Şimdi Ara

Lisede staj hakkında acil yardımcı olur musunuz (lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben lise son sınıf Motorlu araçlar bölümü öğrencisiyim. Teknik serviste staj yapıyorum ama üniversiteye hazırlanamıyorum ve işi çok sevmiyorum. Sizlere sormak istediğim birkaç soru var.
    1) Usta öğretici belgesi olmayan ve kendi Bölümümle alakası olmayan bir yerde staj yapabilir miyim ?
    2) Üniversiteye çalışmak, stajdan kaytarmak ya da rahat bir staj yapmak için önerileriniz nelerdir ?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    (Not: Usta öğretici belgesi olmayip ve bölümüyle alakasız yerde staj yapan tanıdığım var. Kendi bölümü halka ilişkiler babasının dükkanında (pastane) staj yaptı.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba , Staj yerini hocanızmı buldu size yoksa isteyerekmi gittiniz ?

    Eğer sınava çalışmak gibi planınız varsa naylon staj yapın benim staj yaptığım sene 8 9 kişi yapmıştır diye tahmin ediyorum sınıftan hocamız izin veriyordu istersen hocanla konuş olmaz der ise ailene söyle onlar konuşsun hatta MDR YRD.csına bile söyleyebilirsiniz.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • naylon staj sahte para basmaktan farksızdır. bunun hiçbir yasal zemini yok. işini internetten değil, alan şefi ve koordinetör öğretmeninle halletmelisin. onlar olmaz derlerse veya denetimi sıkı tutarlarsa, naylon stajı yaptırmazlar. bir sürü kişi sana akıl verecektir ama, yaptığın tek şey, kaçınılmazı geciktirmek olacaktır. dışarıda üniversiteye kapağı atmak için, naylon staj yapıp, derslerini aksatan ama tüm çabalarının karşılığını, işsiz gezmekle veya hayallerinde daha düşük işlerde çalışmakla alan, üniversite mezunları var.
  • Naylon staj yapmanı hiç tavsiye etmem şahsen.Çünkü;son sınıfa gelmişsin ve mesleğini sevmiyorsan bunu daha önce düşünmeliydin. ama bence lisede bir bölüm okuyup mezun olmanın sana çok faydası olur. Stajı rahat geçirme konusu staj yaptığın yere bağlı eğer sıkmıyorlarsa çalışman için yetkililerle konuşup ders çalışmak istediğini dile getirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emnozr1910 -- 9 Ocak 2019; 17:2:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.