Şimdi Ara

Locket ile kilit ekranınızdan para kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • İnternetten para kazanma konusu yıllardır insanların peşinden koştuğu ve kısmen başarılı olduğu veya hiç olamadığı bir konu. Mobil cihazların yaygınlaşması ile birlikte para kazanma ilanları bu sektöre de yansıdı.




    Android cihazları için geliştirilen Locket farklı bir reklam anlayışı sunuyor. Aslında mobil cihazlarda bu tarz bir reklam stratejisini Kindle cihazları ile Amazon'da görmüştük. Locket uygulamasının arkasında bir girişim bulunuyor ve reklamverenler ile kullanıcıları daha sık buluşturmayı planlıyor. 




    Locket uygulaması kurulduktan sonra kilit ekranınızın yerini alıyor ve belir periyotlarla ekranda reklamlar yayınlıyor. Reklam üzerinde sürükleme yaparak ilgili siteye ulaşmak mümkün. Eğer kilit ekranınızı açarsanız, girişim size bir cent ödüyor. Bir saat içerisinde 3 cente kadar para kazanma sınırlaması var. Diğer tıklamalar ise girişime para olarak dönüyor.




    Hesaplamalara göre bir yıl boyunca saatte 3 tıklama ile 262.80$ kazanmak mümkün. Ancak uygulama şimdilik ABD sınırları içerisinde kullanılabiliyor.











     

     







  • Ayda 22 dolar falan yapıyor iyii iyii
  • Yıllık 200 lira kazanacağım diye bunu kilit ekranına koymaya değmez bence.

  • yıllık 400 lira kazanma şansı var ama insan kaçırdığım oldumu para yattı mı vs derken kanser olup daha fazlasını harcayabilir bu işte tıp sektörünün parmağı var gibi
  • Zaten kullanilmiyor ulkemizde acik degil: ) insallah dahada artar bu tip seyler ve bunca yil fahis fiyatlar verip aldigimiz cihazlarin parasini bir nebze. Cikartiriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sevindim yaparım diye püh :) gelirse çok güzel olur bize bu app store için nasıl yollardan hesabımıza para kazandırabiliriz ?

  • Bi an heyecanlanmıştım
  • Gösterip elletmemek diye buna diyolar galiba

  • Arkadaşlar uzun süre boyunca internetten nasıl gelir elde edilir diye araştırmalar yaptım. Bu hayalim gün geçtikçe daha çok eriyordu. İlk kavradığım şey çok yüksek fiyatlar kazanamayacağımdı. Ama ek gelir olsun çok yüksek olmasa da olur şeklinde devam eden araştırmalarım sonucu makale yazarlığını keşfettim. Lafı uzatmadan aşağıda linki bulunan sitede birçok ihtiyacımı karşılayabildiğim miktarlar kazanıyorum. Eğer zorlanacağınızı düşünüyorsanız size twitter hesabımı vereceğim ve birçok sorunuza çözüm arayacağım. Makale nasıl yazılır? Makale nasıl yazılırsa onaylanır? Gibi birçok konuda yardımcı olacağıma söz veriyorum. Umarım çok faydalı olur.https://www.yazkazan.net/?aff=71465



    Twitter: @malay_mahmut

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.