Şimdi Ara

LOGİTECH G633 VE G933 7.1 SURROUND HEADSET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
21.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Creaker

    Ben de amazondan g933 siparişi verdim.Bugün geldi.Mikrofonu sıkıntılı gibi ya ya da ben bir ayarı kaçırdım.Sürekli bir hışırtı var Karşı tarafa hışırtı sesi gidiyor.

    Hocam burnunuza yakın mı tutuyorsunuz mikrofonu?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Olur mu hocam yıllardır headset kullanıyorum daha önce de g930 kullanmıştım.Hani logitech tecrübem de yok değil ama bariz mikrofon bozuk.Amazonla görüştüm.İade alacaklar.Sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum sanırım hyperx cloud 2 alacağım.Midem bulandı Logitech den.
  • Creaker kullanıcısına yanıt
    bu sebepten tekrar hyperx cloud 2 ye göndüm ben mikrofon pavyon gibi anasını satayım evdeki her sesi alıyor 930 çok çok daha iyi mikrofon açışından
  • Creaker kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa logitech'dan sadece fare alınır :) Müzik dinleyeyim ve film izleyeyim diyorsanız Sennheiser PC360 SE'i tavsiye ederim. Forumdan ikinci el olarak 350TL'ye aldım.

    Mikrofon kalitesi için:http://vocaroo.com/i/s1RmecsONzK0
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bende g502 den çok çok memnunum pc360 değilde bir sonraki kulaklık için GSP 350 düşünüyorum kesinlikle.https://www.amazon.de/dp/B01MCRE3S9

    edit: mikrofon sesi baya iyi geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 9 Mayıs 2017; 14:38:51 >
  • g502 ben de kullanıyorum gerçekten kaliteli mouse.Cloud 2 ye de tr de 450 tl vermek istemiyorum açıkcası,amazon da Tr ye göndermiyor.Bakıcaz bi hal çaresine.
  • Creaker kullanıcısına yanıt
    vallahi ben geçen amazon.de den aldım 290-300 tl civarına aldım
  • G933 aldım kalite olarak gerçekten iyimiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım teşekkürler.
  • Ben bu kulaklığı lg akıllı televizyonda çalıştıramadım ya dediğiniz gibi olmayınca hayallerim yıkıldı.
  • selam,
    g933 mü yoksa g533 mü? siz olsanız hangisini alırdınız? ve nedenleri nedir?
  • merhaba arkadaşlar.

    Daha bikaç gün oldu alalı, Logitech G933 ARTEMIS kablosuz kulaklık aldım fakat xbox one s oyun konsolumda kablosuz bağlantı bir türlü kuramadım. kulaklık içinde gelen usb dongle yi iğne yardımıyla resetleyip konsolun usb slotuna taktım tekrar tanıttım kulaklıkla fakat gene ses alamıyorum. 3,5mm kablosu ile xbox one controllerine bağladığımda ses geliyor. fakat kablosuz olayını çözemedim. acaba bu modeli almakla hata mı ettim, xbox one da wireless özelliği kullanılmıyor mu? yoksa benmi kurulumu beceremedim. deneyen kullanan arkadaşlar varsa bana detaylı bilgilendirme yazarlarsa çok memnun kalırım. teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar merhaba, G933 kulaklığı açık bir şekilde bırakıp usb kablosunu takıp pc ye bağlıyorum pc yi kapattıktan sonra 5 dk şarj olup daha sonra kendini kapatıyor ve şarj olmuyor logitech game software de "ses gelmiyorsa kapatın" hiçbir zaman seçili. kulaklığı ilk kurduğum gün sadece pc kapalıyken şarj etmişti ondan sonrasında ne yaptıysam bi türlü düzelmedi yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar G933 kulaklık ile ilgili güncelleme geldimi. Eğer güncelleme den sonra kulakliginn performansı nasıldır. Almaya değer mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese yaklaşık 8 aydır logitech g933 kullanıyorum ancak mikrofonun yanındaki kırmızı renk artık yanmıyor ve mikrofonu açıp kapatınca öten ses artık yok yardımcı olur musunuz
  • Burda sorunu olan kisiler logintech Turkiyeyle ilestisime gecsin





    1 ay once g930 kirildi csde hileciye kizdim sinirden yere carptim



    Gittim 933 aldim ondada acma kapama tusunda sorun cikti dun aradim yenisini gonderceklermis eskiside kalsin imha edersiniz denildi



    Kisacasi Logintecten sasmamak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bende logitech G633 var ve pubg, wildlands gibi oyunlarda sesi biraz düşük gibi geldi. Açıkçası 600 tl lik kulaklığa yakışmayan bir ses hissiyatı var. Sesi az beni tatmin etmedi diyen arkadaşlar var mı? Arkadaşıma hediye olarak verdiğim gamepower tinker 7.1 den bile bunun iki katı ses çıkıyordu.
  • Konuyu hortlatacağım ama bende de g933 artemis spectrum var kablolu ama bu ip kablo bayağı yıprandı ( katlanmalar ve deforme oldu üst tabakası)arada usb aygıt tanınmadı hatası alıyorum ama yinede çalışıyor.

    Var mı buna uygun bir kablo ??? Bir ucu micro usb gibi diğer ucu normal usb??

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç iphone a kablosuz olarak bağlayabilmeyi başabilen birileri oldu mu içinizde arkadaşlar? Günlerdir micro usb aldım andoridde çalıştı dönüştürücü aldım çalışmadı. Sonra belki direk iphone uyumlu alayım dedim aldım iphone otg yine olmadı :) yapabilen var mı gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CagriErcan

    Arkadaşlar Bende logitech G633 var ve pubg, wildlands gibi oyunlarda sesi biraz düşük gibi geldi. Açıkçası 600 tl lik kulaklığa yakışmayan bir ses hissiyatı var. Sesi az beni tatmin etmedi diyen arkadaşlar var mı? Arkadaşıma hediye olarak verdiğim gamepower tinker 7.1 den bile bunun iki katı ses çıkıyordu.
    Kardesim 10 kisiden 7 sinde ayni problem var ve cozulemiyor maalesef. Asus Croshair VI anakartim var butun herseyi denedim ama pubg de hala kisik sesle oyun oynuyorum. Cozene Para Odulu verecegim Söz... 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.