Şimdi Ara

LOGITECH ÜCRETSİZ MÜŞTERİ DESTEK HATTI DEVREDE! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
39.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar türkiyede bi muhatabımız yok mu logitech adına ? internet sayfalarında bir tane iletişim namına bişey yok.bu ne saçmalık
  • Bu numara su kacak yayinlarda dakikasi 20 lira olan numaralardab değil mi?
  • an itibariyle logitech destek hiç bir mail e cevap vermiyor arkadaşlar.öve öve yere gööğe sığdıramadığım bu marka 1 aydır beni çileden çıkarttı.G303 mouse um bozulunca arıza kaydı bıraktım.cevap gelmedi.mail attım cevap gelmedi.şikayet sitelerinde benim gibi sorun yaşayan insanları görünce anladım ki durum sıkıntılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mj_pelit

    an itibariyle logitech destek hiç bir mail e cevap vermiyor arkadaşlar.öve öve yere gööğe sığdıramadığım bu marka 1 aydır beni çileden çıkarttı.G303 mouse um bozulunca arıza kaydı bıraktım.cevap gelmedi.mail attım cevap gelmedi.şikayet sitelerinde benim gibi sorun yaşayan insanları görünce anladım ki durum sıkıntılı.

    Konuyu hortlatıyorum ama benim maillerde cevap vermiyorlar g300s mauseumda tıklama sorunu çıktı kaç aydır bekliyorum cevap yok mausenın garantisi bitti onlar hala cevap yazmadılar.
  • Arkadaşlar M175 mouse'umun nano usb reciever'ını kaybettim. Logitech'in İnternet sitesinden kayıt oluşturamıyorum. Yeni konu açmak istediğimde yada kaydolmak istediğimde aynı sayfayı tekrar yüklüyor. Bize yazın bölümüne mesaj bırakmak istediğimde de Hay aksi sayfaya ulaşılamıyor tarzında birşey çıkıyor. Email gönderince de otomatik ret cevabı geliyor siteden mesaj atın diye. Telefonu da sadece sabit hattan çalışıyormuş bende sabit hat yok. Ben bunlara nasıl ulaşacağım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech türkiye müşteri hizmetleri kapanmış sadece ingilizce destek birimi var türkiye satış temsilcin var destek türkçe yok nasıl oluyor anlamıyorum
  • 3 sene önce aldığım Mx Anywhere 2 var. Vx Nano fareye bir şey olur bozulursa yedek diye almıştım. Vx nano da bozulmadı tabi. :) ki gün önce bilgisayara takıp kullanmak istedim. Easy switch tuşu hiç bir şekilde geçiş yapmadı. 2 nolu cihazda seçili kalmış, ışığı durmadan yanıp sönüyor. Bir türlü bilgisayara bağlanmadı. Logitech ile iletişime geçmek istedim canlı bağlantı diye bir şeyde kalmamış. Elimde gıcır gıcır hiç kullanılmamış Mx 2 ile kaldım. Web sayfalarından durumu özetleyen ingilizce yazı döşedim. Şu korona günlerinde kim bakacakta ilgilenecek. Tövbe tövbe.
  • Zato1 kullanıcısına yanıt
    hocam kaç haftada cevap verildi size ?
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi muhatap olunacak kimse yok. Distribütörü üzerinden bağlanınca yurt dışına aktarıyor. İngilizce konuşabilecek durumda olmadığımdan kem küm deyip kapattım. Mail üzerinden bilet açtım Logitec web den. Yaklaşık bir hafta sonra dönüş yaptılar. Ama Logitec artık eski Logitec değil. Hiç kullanmadığım sıfır fare çöp oldu. Adamlar umursamadı bile. Fatura gönderdim. Video çektim. Nafile. İçimden saydırıyorum onlara. Buraya yazmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penta ile iletişime geçmeniz gerekmekte. Penta size anlaşmalı oldukları Yurtiçi kargo kodu veriyor ve ürünü gönderiyorsunuz faturasıyla.
  • Selam arkadaşlar,
    Ben geçen yıl Logitech MK345 klavye&mouse set almıştım ama faturasını bulamıyorum. Klavyede takılma sorunu var logitech telefon numarası yok sanırım ? Bunu garanti için nereye başvurabilirim, penta bilgisayar bakıyor sanırım ama fatura yok. Seti logitech sitesinden kaydettim, ingilizce de olsa mail atabileceğim bir adres var mı ? Teşekkürler.
  • rez
  • Kesinlikle eskisi gibi değil, bilmiyorum belki bunun sebebi fırsatçıların olmayanı olmuş gibi gösterip hediye yeni ürünler elde etmiş olmalarıdır, eskiden hollanda da olan ofiste yarim yamalak türkçe konuşsa dahi durumla ilgilenen arkadaşlar olurdu , en sonki görüşmemde bir bayan arkadaş çıktı ve durumumla pek ilgilenmedi bildiğim rutin şeylerden bahsedip konuşmayı bitirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.