Şimdi Ara

Logitech X230cular buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha önceden kullanmısıtım güzel bir set +
  • x230 yerine z4 almak mantıklımı peki sence çünkü onun tasarımına aşık oldum ben
  • x230da fdd2 teknolojisi oldugu için sesler çok kaliteliçıkıyo z4 bildiğim kadarıyla fdd2 yok
    quote:

    Orjinalden alıntı: canerasik

    Arkadaşlar Z4 almayı düşünüyorum ben. Aranızda kullanan var mı bu cihazı görüntüsü falan çok güzel cihazın ama dinleme fırsatını bulamadım. 1 aydır araştırıyorum 2.1 bi ses sistemi ama en iyisi bu gibi geldi hem parasal bakımdan hemde performans bakımından. Herkes kendi kullandığı cihazı öneriyo kimsede tarafsız davranayım demiyo nedense. Her kafadan ayrı bi ses çıkıyo kimi diyo philips kimi creative.Ama ben LOGİTECH diyorum. Bide x230 la arasında ne gibi fark varki bunun 5 watt kadar bi fazlası var z4 ün performası nasıl acaba ikisininde
  • arkadaşlar herkes bu sistemi bilgisayarı için düşünüyor. ben ise philips 5960dvp model dvd playerıma düşünüyorum. tam anlamıyorum bu konulardan ama stereodan direk bağlayabilirim diye düşünüyorum playera. siz ne dersiniz olurmu x230 cu arkadaşlar.kalitesi ne olur ve tavsiyeleriniz nelerdir?şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
  • dvd player icin alabilirsin arkadasım ben kullanıyorum dvd de gercektem mukemmel ses kalitesi var odadaki butun camlar zırıldoyoo hehe
  • bende dvd film takıp tv nin kulaklık çıkışına takmıştım.filmde iskelet anahtar dı herhalde.bir sahnede kadın kapıyı hızlı bir şekilde kapatıyordu.o miniminnacık sub dan çıkan dehşet ses tüylerimizi ürpertmişti
  • bu arada x-230'un maximum sound pressure level'i inanılmaz arkadaşlar: 106.5 SPL Yani mx5021'den veya fx6021'den hatta çoğu sistemden daha fazla...gerçekten ben bi kere daha logitech mühendislerini tebrik ediyorum çok başarılı bir tasarım ve kabinde hatasız litre hesabı yapmışlar.....
  • slm arkadaslar bende 2 adet x230 var craative extreme music ses kartıyla beraber kullanıyorum. Sesi sona dayadıgım zaman tiz seslerde cırt cırt ses gelmeye baslıyor. Onboard ses kartında ise bu sorun yok. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ve simdiden cok tesekkur ederim arkadaslar.
  • ya arkadaşlar ben nerdeyse hergün hopar lörlerimin yerini değiştiriyorum düzgün döşeme şekli bulamadım sizin nasıl döşediğinizi merak ediorum resimlerini çekip koyabilirmisiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Batmanbegins

    slm arkadaslar bende 2 adet x230 var craative extreme music ses kartıyla beraber kullanıyorum. Sesi sona dayadıgım zaman tiz seslerde cırt cırt ses gelmeye baslıyor. Onboard ses kartında ise bu sorun yok. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ve simdiden cok tesekkur ederim arkadaslar.


    bu sorunun sebebi ses kartının eq ayarlarından tizleri fazla acmış olman olabilir ya da ses kartı kendisi tizleri fazla parlak veriyor olabilir küçük ayarlarla düzeltebilirsin
  • Herkese selam abim yazmadığı için ben yazıyorum Aldık onada bir x-230 çok şaşıttı beni hakkaten kalite olarak beklemediğim kadar iyi ses veriyor.Tabii z4 başka ama onunlada arasında fiyat farkı çok tabii.
    Kendi 2+1limle hiç kıyaslamıyorum farkındaysanız.
    Kokusu berbattı ama ilk günler berbattı hakkaten
  • Up
  • Arkadaslar Merhabalar.. Bi sorum olacak.. X230 almayi dusunuyorum (bi-iki gune kadar) yalniz Z3-e modeli de ilgimi cekti (arada da fazla fiyat farki yok 135 lira gibi bisi).. arada ses kalitesi acisindan ne gibi farklar vardir.. hangisini tercih etmeliyim sizce ??

    Bu arada Laptop'uma bagliycam.. yani ses karti onboard..;)
  • Kadıköy'de x230 satan bir yer var mı bildiğiniz ? Çoğu mağazaya baktım hiç bir yerde kalmamış... ( Üretimi durdu diyo adamlar )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: azizcinar

    Kadıköy'de x230 satan bir yer var mı bildiğiniz ? Çoğu mağazaya baktım hiç bir yerde kalmamış... ( Üretimi durdu diyo adamlar )

    www.sanalmarketim.com da mevcut ben ordan getirtricem
  • sanalmarketim'in stokta kalmamış acaba x240 nasıldır ki?
  • X-230 daki fdd2 aşırı derecede işe yarıyor bu arada söylemeden geçemicem...ayrıca SNR oranı müthiş 92 dB ve SPL oranı ise şaşkınlık verici TAM 106,5 dB En baba 2+1 creative 98,5 dB çoğu 5+1 den daha fazla yani kuru gürültü değil bu sistem çok iyi akustiği var..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atalayalper

    X-230 daki fdd2 aşırı derecede işe yarıyor bu arada söylemeden geçemicem...ayrıca SNR oranı müthiş 92 dB ve SPL oranı ise şaşkınlık verici TAM 106,5 dB En baba 2+1 creative 98,5 dB çoğu 5+1 den daha fazla yani kuru gürültü değil bu sistem çok iyi akustiği var..


    katılıyorum fiyatına gre kesinlikle x-230 çok iyi ya uzun süre kullandım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CoolRhYMe31


    quote:

    Orjinalden alıntı: azizcinar

    Kadıköy'de x230 satan bir yer var mı bildiğiniz ? Çoğu mağazaya baktım hiç bir yerde kalmamış... ( Üretimi durdu diyo adamlar )

    www.sanalmarketim.com da mevcut ben ordan getirtricem


    Yazıcıoğlunda 2 dükkanda buldum x230 ve hemen aldım 90 lira
    ........................

    Satıcılara sordum x240 x230 dan kötüymüş ( Fiyatı da düşük zaten ondan )


    Yukarıda bi arkadas da sormus bende sorucam.. Sistemi nasıl yerleştirince daha iyi performans alırız ?

    Pc masasının altına, laminant parkenin üstüne koydum Sub woofer ı ( tam ortaladım sağdan soldan 10-15 er cm aralık var ...

    Ama masanın altına koymayıp acık alana koyunca daha güzel ses veriyo.. Ama pc baska yerde Sub woofer baska yerde de olmuyo ibliosunuz = ) Napcaz peki ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.